Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
virtualchild

|
Пуснато на: Пет Юли 02, 2004 1:05 am Заглавие: pisatelsko kafene na prava photometric light jpg |
|
|
eto neshto nad koeto se macha bezuspeshno v posledno vreme
sinner Pleaeaeaezzzzzzzz kagi kak si pravish trevata.pone mi podskaji s tutorial. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
virtualchild

|
Пуснато на: Пет Юли 02, 2004 1:19 am Заглавие: |
|
|
tuka oshte edna kartinka puskam i ako mogete da mi kritikuvate kartinkite s tutoriali ot koito bih nauchil kak da si napravia kartinkata po dobra mnogo bih se nakefil |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Пет Юли 02, 2004 6:28 am Заглавие: |
|
|
Ouuu li4no obrushtenie kam moia milost LOL mnogo sam polaskam 4ove4e
neshtata deto si postnal spored men sa dosta interestni i mnogo futures kato isklu4ime 4e sinoto e prekaleno sinio i razmazanata textura ti si znaesh kade kato cialo neshtata ti mi dopadat kato dizain shashavi sa i tova me kefi. Sia ako pak znaesh 4e prez toia forum minavam 1 pat na 3 meseca sigurno na dali shteshe da me pitash izobshto kakvoto i da bilo v toia forum no karai.
ama kakvo tolkos ima v taia treva 1000 pati sam kazval 4e trevata ia lepia v photoshopa ne e 3D sia kak ia lepia v photo shopa mi nishto tolkova stranno nema v cialata xvatka xvashtash edna kartinka s treva v perspektiva gur4ish perspektivata da ti padne shto gode to4na i tva e posle malko s 4etkata tamponiak i hue saturation za da vleze v scenakata i tva e 4ak tutorial za takava tupovata rabota ne mi se struva umestno a se prai.
eee pa da kaja polaskan se 4uvstvam LOL .) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Пет Юли 02, 2004 10:14 am Заглавие: |
|
|
virtualchild, 100х100 :)
Извинете. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
virtualchild

|
Пуснато на: Пет Юли 02, 2004 1:17 pm Заглавие: |
|
|
ama mnoo gadno kato e kvadratno
ako imash predvid kartinkata
az si misleh che samo 100pix visochina e zadalgitelno
no shtom triabva shte go smenia |
|
Върнете се в началото |
|
 |
virtualchild

|
Пуснато на: Пет Юли 02, 2004 2:30 pm Заглавие: |
|
|
Sinner toku shto obarnah seriozno vnimanie na tvorchestvoto ti i da ti kaga az sam ti fen!!!
imam oshte edin barz vapros ako moge :
kak si pravish aksonometrichnite razrezi? az se machih s kamerata ama se ne stava i nakraia ia pleskam perspektivna
P.S. Veche znam che riadko poseshtavash predstaviane ama dokato niamam dostap nagore moga sano da se nadiavam |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Пет Юли 02, 2004 7:26 pm Заглавие: |
|
|
selektirash kamerata i i gledai kade tam pishe orthographic vue cukni tam i sha stane za razrezite na geometriata polzvai scalpel got e i raboti bezotkazno vurpeki 4e na golemi scenki e mnogo baven no pone ne zabiva kato niakoi drugi podobni
adi i uspex |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 2:29 am Заглавие: |
|
|
Kato nachalo, nyama da sburkash ako nalozhish UV coordinati na towa sinyoto deto e pokriw.
Za Tutoriali -- ami Maxa si wurwi s edin kup tutoriali, furli malko usilia ebasi! Neta e zarinat s tutoriali! Prosto ne e chestno taka da chakash da ti spusnat otgore! Na mene da ne mislish, che nyakoi mi e pomagal? Neshto, koeto nauchish sam, e hilyada puti po-tsenno ot neshto, koeto ti e spusnato otgore s parashut :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
virtualchild

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 11:33 pm Заглавие: |
|
|
blagodaria za vnimanieto! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 12:31 am Заглавие: |
|
|
pich ako gi praish po malki nikoi nqma da ti se razsurdi mai _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
virtualchild

|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 5:09 pm Заглавие: |
|
|
sinner camerata bachka bezotkazno ama toia scalpel neshto ne mogah da go nameria. tarsih sas search de? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|