Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
DeBreen

|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 10:14 pm Заглавие: [HELP!]Trust Wireless Tablet 400 problems |
|
|
Извинявам се ако темата не е точно за тук...
Та значи притежавам въпросното чудо на техниката.Откакто го имам обаче имам и страхотни ядове.Не знам дали е драйвърен проблем или хардуерен но когато започна да рисувам таблета се държи много странно - понякога курсора залепва и не мърда примерно секунда, понякога си прави самопроизволи движения(обикновенно като щриховам)
Има и един друг вид залепване все едно постоянно е натиснат, и си рисува нонстоп независимо че вече няма контакт с повърхността.
Ако го вдигна прекалено високо и след това пробвам да рисувам пак загубва всякаква чувствителност на натиск и преминава в релатив мод, после два часа докато го оправя.
Въобще проблемите не са един или два.Та чудно ми беше някой да е изпитвал същото?
Сега знам че всички в един глас ще ревнат да си купувам Wacom таблет:)Но ми е интерсно те нямат ли някакви такива проблеми? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 10:58 pm Заглавие: |
|
|
mi da ti kaja problema ti e trustov...sa ne che s wacom nmqma da imash problemi..ama naj mnogo 1 i da ti se sluchva 1 pyt v meseca i da se opravq s edno alt+tab primerno. Moje da imash nqkakyv shans ako si v garanciq...taka de moje da se nadqvash prosto modela da e defekten naistina i da ti go smenqt ili pyk da go change-nesh za neshto drugo...
no s trust ne sym se zanimaval ta kak bi mogyl da si opravish problemite ne znam...moga samo da ti pojelaq uspeh...:))) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 10:59 pm Заглавие: |
|
|
btw..moje da probvash da izteglish naj-novite driveri-moje i da pomognat..a i s kakyv port si - USB ili serial? _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2004 11:39 am Заглавие: |
|
|
Coldblooded написа: | i s kakyv port si - USB ili serial? |
и с каква машина? да не ти е Виндоуса в криза, нещо? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2004 12:27 pm Заглавие: |
|
|
Na men podobni problemi mi se poqviha sled kato si kachih XP ... do predi tova bachkashe perfektno ???
... ama takova chudo kakvoto opisvash .... ne mi se e sluchvalo... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2004 12:37 pm Заглавие: |
|
|
be da ne ti e ot wireless-a...t.e. da nqma nqkakvi smushteniq ili neshto v blizost da smushtava wireless-a...tova kato ideq de..ne znam dali e vyzmojno _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DeBreen

|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2004 1:38 pm Заглавие: |
|
|
Значи с Уиндоус ХР съм, на сайта драйвърите са по-стари от моите на диска...
Wireless при тоя модел значи просто че няма кабел на писалката:))
Иначе е USB.
Батериите ги сменях скоро.
Мащината не е много зле, 1700мхз, 768мб рам.
Явно май е дефектна бройка или просто не се разбира с винХР.
Може да пробвам да го инсталирам на друга машина и ако не стане ще му мисля. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2004 6:26 pm Заглавие: |
|
|
основният ти проблем е в drivers... които специално trust са ги написали много неграмотно - един приятел си беше взел пак някакъв такъв и имаше подобни проблеми. отделно, че като цяло на въпросната марка таблети, pressure sensitivity-то им е доста натаковано - от чисто хардуерна гледна точка - просто сензорите или плаките за натиск дават фира... така че дори и да си оправиш всичките проблеми сега, очаквай не в близко, но не и в много далечно бъдеще да забравиш за натиск _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2004 4:18 am Заглавие: |
|
|
Kabel?
Baterii?
/e sa razbiram sto wacim ne im padat cenite:)/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
llex

|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2004 10:50 am Заглавие: |
|
|
ммдам значи отвори пен-а и провери дали не прави контакт през цялото време при мен поне има такъв проблем. а също провери дали не ти се откача от ненормално мъничкото зъбче, на което се държи цялата вътрешна конструкция. С две думи положението само на зле ще отиде:) не го мисли, ползвай го докато изкара, после го хвърли през прозореца:))))
Аиптек до стената!:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DeBreen

|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2004 10:50 am Заглавие: |
|
|
nubizus написа: | /e sa razbiram sto wacim ne im padat cenite:)/ |
мдааа..:)
Е, поне дано този топик да е за предупреждение да не си взима никой Trust ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DeBreen

|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2004 10:55 am Заглавие: |
|
|
Проблема е че не ги правеше тези магарии през цялото време.Понякога си работи супер, обаче след 10 мин примерно и почва номерата, забравих да кажа че и почва да записва на харда все едно не му стига рам, при което залепва за секунда, ако правиш щрих е доста неприятно.Имам чувството че има някакъв буфер който се пълни и после само рестарт го оправя.Това обаче беще преди.Сега не бачка от самото начало..Абе ще се хвърля.Сега за подложка на мишката го ползвам... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|