Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
scrape

|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 11:07 pm Заглавие: |
|
|
PERO! написа: | ... как им се викаше на тия дето краднат и по време на бедствия :)) |
Hyaena Sudorifera .... ili s drugi dumi .... Potni Hienki :) _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2004 2:27 am Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | Ти гледай като те спрат катаджии за превишена скорост какво е! |
Da ti kaa, s tvoa zai4arnik mai samo si bil nevolen svidetel na podobno prestuplenie sreshtu nekoi grajdanin, shtot tebe s kurnika po toa paragraf ne moat ta fanat, daje po-moe ta globat za vuzprepyatstvane na dvijenieto i suzdavane na koloni i zadrustvania :)))))))))))))
Snaker написа: | ... 2 акта за превишена ... 2 точки взети и 40 лева глоба... |
bah maa mu, dai molata dannite si she gi zamolvam na tvoe ime da gi puskat aktovete pa az shti vuzstanovevam to4kite be :)
Deba, taz korumpirana istoria, te za bez kolan-drive 10 to4ki ta shamarosvat na kalpak :) pa tebe za 2 akta 2 to4ki.... be ti proveri li vsushtnost verno li pishe 2? Da nee po t.2 - i otdolu s izblednelo mastilo da e nekoa cifra s glavno F, a? :)))))))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2004 11:42 am Заглавие: |
|
|
minimiro написа: | ValBo написа: | Ти гледай като те спрат катаджии за превишена скорост какво е! |
Da ti kaa, s tvoa zai4arnik mai samo si bil nevolen svidetel na podobno prestuplenie sreshtu nekoi grajdanin, shtot tebe s kurnika po toa paragraf ne moat ta fanat, daje po-moe ta globat za vuzprepyatstvane na dvijenieto i suzdavane na koloni i zadrustvania :)))))))))))))
Snaker написа: | ... 2 акта за превишена ... 2 точки взети и 40 лева глоба... |
bah maa mu, dai molata dannite si she gi zamolvam na tvoe ime da gi puskat aktovete pa az shti vuzstanovevam to4kite be :)
Deba, taz korumpirana istoria, te za bez kolan-drive 10 to4ki ta shamarosvat na kalpak :) pa tebe za 2 akta 2 to4ki.... be ti proveri li vsushtnost verno li pishe 2? Da nee po t.2 - i otdolu s izblednelo mastilo da e nekoa cifra s glavno F, a? :)))))))))))))) |
не бе ... то нали си получаваш документ в КАТ като взимаш талона ... там пише каде кво и колко ... колко точки и колко глоба ше доде с данъците ... а за колан по закон е 7 :) ... аз нема да идвам скоро каде ваше село ... мисла е нездравословно
начи направи сметка ... единия акт е на ограничение 80 - аз с 134 тука са 2-те точки ... другия е на ограничение 55 мисла аз съм с 75 ... а тва дето оттървах акта само с чар :) е на ограничение 80 аз със 167 ... простооо пичовете ма видеха къв съм тъжен и огорчен от живота и ма пуснаха ... той преди тва ого ми тресна два шамара да се разрева и затва :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2004 11:51 am Заглавие: |
|
|
mi prati go pone R1dler-a da mi pere shamari i 4ukove da riva ubeditelno ve :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2004 11:57 am Заглавие: |
|
|
minimiro написа: | mi prati go pone R1dler-a da mi pere shamari i 4ukove da riva ubeditelno ve :) |
carefull what you wish !!! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2004 12:01 pm Заглавие: |
|
|
minimiro написа: | mi prati go pone R1dler-a da mi pere shamari i 4ukove da riva ubeditelno ve :) |
аз на тебе..немоа посегна:) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2004 12:05 pm Заглавие: |
|
|
Snaker написа: | Аватарче написа: | cmotan написа: | Цитат: | ti nemash gram uwajenie kam nekoj, pa iskash toj da te uwajawa... pa i prawa imal... |
хехе...ми прав си е jin. да те спират секи ден, шот на не-знам-ко-си-приличал, да те жобят за кот-им-доди-на-акъла, пък оди ги уважавай.
"сини маймуни" ли?? тва е цензура;) |
men shto ne me djobat bre? shto ne me spirat da sa zaqzdat? shto ne mi iskat pari kat ma sprat s kolata?
a?
che policiata si ima kusuri twa qsno, che sa korumpirani nekoi twa sasto - che samata darjawa si ima kusuri - naj qsnoto - ama dokat pluwate samo a ne sa poglednete wie w ogledaloto ko praite da NE e taka - togaz moe da goworite za danaci i danakoplatci... |
няма такъв нискобюджетен екшън брато ...
държава в която няма производство на автомобили не може да иска мито за внос на коли ... ти караш VIPER Lada :) ... ша ма извеневаш ама ...
няма държава в която радарите на КАТ да не ги настройват с месеци и показват буламачи - а ти караш ладе ... над 100 я има я нема
няма държава в която като плащам ебем ти колко данъка и един от тех е за пътя, да си потрошиш колата така зверски и да си по ремонти непрекъснато - а ти караш ладе ... накладки поне има ли тва :) (майтап) или са 5 `стинки всека ...
няма дръжава в която полицая да ти казва на какво приличаш при положение че сме уж в европата ...
за спиране на бмв - само ел стъклото докато се отвори и се е отказал вече да глобява ...
и от всичко по-горе - ще си правят малко сметката как ще се отнасят с мене щото за 5 километра отгоре, плочки в банята аз нема да им купувам ... заем за по хубава кола не ми дава държавата щото ме осигурява частника на минимума и тва е дълга тема - нема преборване - факт е !!!
значи аз си плащам а щом плащам да построят подлези за пешеходците както е по белите държави и да опраят пътя ... след тоя факт с мойто ренде нема да моа да достигна допустимата скорост по един хубав път да не говорим за недопустимата - а за viper-a ти да не говорим :)
кой спира лади беееееееее авиииии :))
и не стаа въпрос за ладите :) ... просто спира те ченгето - аз ги карам да пишат актове ... мноу ги мързи ... направо им се досира ... и за 20км отгоре не могат точки да ти вземат ... мисла по ново му е 26 или нещо такова ... само пари и не ги прибират те ... начи пак за държавата !!! и пак нема пътища ... еми ... кво да ти кажа ... требе да имаш малко акъл да не караш където има много хора с превишена скорост - там никой не е оправдан и е СЪВСЕМ друга тема ... обаче аз не съм забелязал да глобяват по такива места :)
та спира те - отношението и тона му най-често са по строги от на баща ми а той не ми е такъв ... което те кара при положение че си се обърнал на ВИЕ към него да му върнеш жеста подобаващо като им кажеш че не те боли кои са ами да си пише акта и че ако ти вземе точки ше отидеш на проверовъчен и те пари нема да видат ... и си влизаш в колата щото вали навънка примерно. след тебе спират БЕЗ ДА ИСКАТ младо гадже с субарото на тати - и като и видат баджака ... започват ... мадам ама много бързиЧКО карате значи ... ама така може некъде да си чукнете броненЦЕТО ... после нали няма да е хубаво коленЦЕТО ... мое ли да си чукнеме едно срещенЦЕ па да ви ПОЧЕРПИМЕ по едно кафенце !!! и так далеее ... свидетел съм на сцената тай че ... а бтв. ако сте с жена в колата 100% по-бързо ше ви пуснат щото си мислят че са пазите от алкохола за после :))) тъпо а ? точно толкова тъпо колкото и самите ченгета са ... а има и свестни които просто са хора ... ама са толко малко че се губят в реката ...
а и бтв. за минимиро дету спорехме ... 2 акта за превишена ... 2 точки взети и 40 лева глоба :) ... сори брато няма такова нещо като "акт няма под 100 лева" :) там у вашенскому явно законите ептем не виреят ... |
be misleh da ti otgowarqm... ma nema smisal dagueba - shtot hem si praw hem ne sawsem - nekoi pat na birok moe go razchepkame shtot tuke nema sa razberem :)
a za viper ladata - moe da sa drapnem - ma da ne iskash posle ne 140 konq mi 250 shtot chervenia zwer ta naprail smeshen :)PPPP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2004 12:08 pm Заглавие: |
|
|
R1dler написа: | аз на тебе..немоа посегна:) |
ba.... kat ti leim kurshum sled purvoto vozene, moe daje na kolene gi mola da me sprat samo i samo da me izvla4at izotvutre i me otturvat :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2004 2:04 pm Заглавие: |
|
|
еее пичиви
тва за ладата вайпър дето е недосегаема е неверно :))
аз карам дедо рендо петак пред разпад и пак ме спират ша им са невиди.
аз обаче измислих като ме спрат почвам да се праа на леко идиот дето спешно отива някъде и незнае къде мястото. Като ги питаш куките нешо такова те си мислат, че ги мислиш за хора и омекват
сума глоби и точки съм си спестил така |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2004 2:34 pm Заглавие: |
|
|
PERO! написа: | те си мислат, че ги мислиш за хора и омекват |
:-)))
малко ни брулят ей! повече заслужаваме! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tn1
|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2004 3:12 pm Заглавие: |
|
|
според мене правилното заглавие на темата би било гЛадните куки пак откачиха. всичко се обяснява в този контекст... или не? _________________ tuka vsichki pishat neshto... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
leviatator

|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2004 5:09 pm Заглавие: |
|
|
Вчера си седим в Борисовата градина на лилиите. Аз и жената.
Дофтаса патрулка. Не се представиха. Поискаха ми документите. Дадох ги. Поискаха ми да си изпразня джобовете. Направих го. Пребъркаха ми целия портфейл, визитки, джобчета. Предложих им да се сабуя бос. Приеха.
Дойде ред на жена ми. Изсипаха и чантата на земята. Провериха дори в пликчето с бадемите. Искаха да я пребъркат, но тя отказа да я пребърка мъж. Решиха че ще ни водят в локлания "затвор" да я пребърква "жена". Отказахме. Скарахме се с тях.
Разминало ни се било ... така казаха.
На тръгването им попитах "Може ли все пак да ми кажете името и чина си и от кой "затвор" Ви пращат.
Казаха ми Име и 1ви "затвор".
След около 20 минути дойде приятеля който чакахме с жена ми (по случайност адвокат).
Днес подадохме съдебен иск към държавата за незаконни действия от страна на ограните на реда спрямо нас. Имаме 3ма свидетели и огромен шанс да спечелим. Някои от вас може да нямат времето (средствата и аз ги няма но приятеля ми е адвокат, спестих средствата от там) да направят това нещо, но другия път като Ви се случи се замислете, аз съм готов да Ви помогна.
Ако Ви е интересно ще Ви държа в течение как се развива делото. _________________ ... out here we are stoned ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2004 5:17 pm Заглавие: |
|
|
ихаа!!!
е така трябва да се действа макар, че ако всички вземем пример съда не ще се задръсти от дела а напрао ше има OVERLOAD.
аз много искам да съдя някой че си потроших колата по Републиканската пътна мрежа.
Кандидат съм за заформяне на дело имам и време и нерви |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2004 5:20 pm Заглавие: |
|
|
брех таз София :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2004 5:23 pm Заглавие: |
|
|
leviatator - useph s deloto..pyk posle moje da kajesh kakvo e reshenieto na syda:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
leviatator

|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2004 5:26 pm Заглавие: |
|
|
PERO! написа: | ихаа!!!
е така трябва да се действа макар, че ако всички вземем пример съда не ще се задръсти от дела а напрао ше има OVERLOAD.
аз много искам да съдя някой че си потроших колата по Републиканската пътна мрежа.
Кандидат съм за заформяне на дело имам и време и нерви |
Ще има OVERLOAD до момента до който не се научат да се държат спрямо законите. От опит ще ти кажа че в гадните Щати примерно не могат да те спрат по никакъв повод ако караш по правилата, даваш мигачи и си в ограничението на скоростта. Ако те спрат при това положение можеш да ги съдиш без да се замислиш дали ще спечелиш делото (Това беше поне преди да се появи тероризма, сега малко по друг начин седят нещатата, но пак по законен начин). _________________ ... out here we are stoned ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2004 6:16 pm Заглавие: |
|
|
е тва е народопсихология.
Никога няма да се случи хората с привилегии у нас да не злоупотребяват. А за куките тва важи с пълна сила щото повечето се изживяват като Рамбо и раздават някво изкривено лично правосъдие.
У нас куките винаги ще са малко над човеците :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
leviatator

|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2004 6:19 pm Заглавие: |
|
|
ами аз пък тогава ще си изкарвам пари от тях докато се научат. и няма да им давам пари. поне ще съм на + _________________ ... out here we are stoned ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2004 6:23 pm Заглавие: |
|
|
Ех, явно ще трябва да влача ID, дори и когато ходя за джогинг (да не се бърка с джоинт) в парка... Смятах го за ненужно.
Аз лично познавам човек съдил КАТ и спечелил делото. Друг въпрос е, че не е станал богат от това, но и не го е целял.
Успех, Левиататор! Казвай как върви. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2004 6:51 pm Заглавие: |
|
|
Преди време четох една доста точна статия за съществуващите мерки в самата система, позволяващи на гражданите да си търсят правата. Единственият проблем на тази система е, че никой не я ползва, по инерцията "аз на държавата какво мога да й направя?". Просто трябва всеки да си търси правата и системата лека полека ще си заработи правилно. Е, ако си кажеш "абе не ми се занимава" доброволно се отказваш от правата си и после от каква позиция се оплакваш? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|