Graphilla.com :: Преглед на тема - Bryce3D Predstawqm wi malko ne6ta za kritikuwane

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Bryce3D Predstawqm wi malko ne6ta za kritikuwane
Иди на страница 1, 2  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
SWETQ

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Юли 07, 2004 9:17 pm    Заглавие: Bryce3D Predstawqm wi malko ne6ta za kritikuwane Отговорете с цитат

Rabotq na Bryce3d no uporito se mucha da migriram na 3dMAX, koeto zasega ne se polu4awa :>

Nadqwam se tezi linkowe da mogat da se otwarqt bezproblemno. Malko sa bawni oba4e, pone za moq net. :)

http://3dlinks.com/gallery_fullview.cfm?id=9262
http://3dlinks.com/gallery_fullview.cfm?id=9261
http://3dlinks.com/gallery_fullview.cfm?id=9260

towa sa ne6ta predi edna godina.
Towa e poslednata mi rabota :)

http://213.240.239.248/~graphilla/images/SWETQ/resort_small.jpg

Blagodarq za otdelenoto wreme :>
[/img]
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Юли 07, 2004 9:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hi,
a neshto na 3dsmax imash li?
SWETQ

МнениеПуснато на: Сря Юли 07, 2004 10:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Imam edno dwe no sa mnogo zle i nezawur6eni hi4 ne si gi hareswam :>
:)
LuPi

Местожителство: eastern hemisphere

МнениеПуснато на: Сря Юли 07, 2004 10:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

дай, дай да ви-и-и-идим....

Че туй брайса... си е брайс... ако ме разбираш правилно... без да се обиждаш разбира се...:)

айди пусни още нещу:)

моля?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
SWETQ

МнениеПуснато на: Сря Юли 07, 2004 11:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

http://213.240.239.248/~graphilla/images/SWETQ/luk.jpg

towa e test renderinga na towa koeto rabotq w momenta. Eee Bryce si e bryce MAX wse nqmam wreme da rend ne6to no 6te postna skoro!

Ne se zanasqite s bryce, twa e velika programa :) S weliki bugowe :)
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Сря Юли 07, 2004 11:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мани го тоя Bryce, с него само планини, морета и облаци. Ако не се лъжа подобни "пейзажи" ставаха за около 5 минути, после оставяш да рендва и отиваш да ядеш :) Колко съм си играл с него едно време... Както вика Coodblooded, дай нещо на 3DMax/Maya да видим ;)
SWETQ

МнениеПуснато на: Сря Юли 07, 2004 11:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kogato naprawi6 twa poslednoto za 5 min, metni mi go da widq, interesno 6tee. 4e rendwa bawno wernoe, no kakvo znae4enie ima kolko lenso se borawi s edna programa ?? nali twa e smisala, da ti e lesno da moje da twori6!
Boteff

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 12:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

neseriozni sa za men toq rod 3D softs.. samo nqkoq madama lipsva importnata ot Poser i kartinkata e zavur6ena ;)
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 12:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Zdrasti!

Shte ti kazha neshto ot glednata tochka na chowek, koito e minal po twoya put.

Kogato za purwi put pusnah Max (towa beshe Max 2.5 w Universiteta) absolutno totalno si izkarah akula! Menuta, toolbarowe, butoni, slozhni dumuchki i nerazbiraemi graphowe. Direktno go otebah, i si pusnah Bryce, koito me kefeshe totalno, i praweh interesni neshta za nula wreme. Otnositelno burzo (koeto e neobichaino pri mene) osuznah, che Bryce e prosto edna igrachka. Mozhesh da prawish hubawi stills, no powyarwai mi, towa ti go kazwam absolutno seriozno:

Wsyaka edna minuta, koyato prekarwash pred Bryce e zagubena naprazno. Bryce e zadunena ulitsa, i koeto e po-loshoto, ne te uchi na nishto. Umeniyata, koito se iziskwat za seriozno 3D prosto nyama kak da gi sdobiesh w Bryce. Stisni zubi (bite the bullet, deto wikat tuka) i se hwani seriozno s Max ili Maya. Purwonachalno -- mozhe w produlzhenie na dosta wreme -- towa, koeto prawish w tyah da izglezhda po-zle ot towa, koeto prawish w Bryce. Nema znachenie, hich da ne ti puka. Za razlika ot Bryca, wsyako neshto, koeto shte nauchish, shte te buta napred. Poslushai me, nyama da suzhalyawash.

Uspeh!
Drone

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
SWETQ

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 12:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Mnogo blagodarq za hubawite dumi i saweta Drone, praw si. Zahapal sum go toq mi ti MAXi 6te widim koi kogo:)

No kak da se otkaje6 tolkowa lesno ot stila na rabota pri bryce :)
To e kato da spre6 da risuwa6 s himikalka:) Kolkoto i da te biqt po glawata "S molif s molif!!!" kato grabne6 himikalkata i eh spomeni :)

Sledwa6tiq post 6te e na max !:P
10x again!
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 12:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

SWETQ написа:
kogato naprawi6 twa poslednoto za 5 min, metni mi go da widq, interesno 6tee. 4e rendwa bawno wernoe, no kakvo znae4enie ima kolko lenso se borawi s edna programa ?? nali twa e smisala, da ti e lesno da moje da twori6!

Послушай Drone, право ти говори човека, недей да си играеш - захвани се сериозно с по-професионална програма от Bryce. Успех!
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 10:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ky3Mu4 написа:
Мани го тоя Bryce, с него само планини, морета и облаци. Ако не се лъжа подобни "пейзажи" ставаха за около 5 минути, после оставяш да рендва и отиваш да ядеш :) Колко съм си играл с него едно време... Както вика Coodblooded, дай нещо на 3DMax/Maya да видим ;)

освен планини, морета, облаци, и други неща стават с този bryce =)))
иначе тез пейзажи... абе хммм... охххх.... незнам
bile

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 10:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

сори за двойният пост =)
пич, не се опитвай да ми твърдиш че цветенецето в картинката с чашата и прочие, е правено на bryce =))) че доволно добре я знам тая програма =/ поне си смуутвай импортнатите обекти
четирите накуп се правят за ...... ммм ..... 40 минути плюс рендера, ама мързеливо
струва ми се че като казваш "това съм го правил на bryce", е добре всичко вътре да е правено на bryce...
ай стига съм плюл
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 10:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

bile написа:
Ky3Mu4 написа:

освен планини, морета, облаци, и други неща стават с този bryce =)))
иначе тез пейзажи... абе хммм... охххх.... незнам

Верно е Bile, някъде из нас ми се подмятаха наколко неща правени от фенове на Star Wars - изцяло на Bryce. Не бяха ама хич зле, кораби ефекти, туй онуй, ама аз така и не задълбах навътре в нея щото ми се виждаше несериозна в сравнение с Max-а. Обаче определено беше забавно да си играе човек с нея :)
bile

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 10:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

offtopic
Ky3Mu4 написа:
Верно е Bile, някъде из нас ми се подмятаха наколко неща правени от фенове на Star Wars - изцяло на Bryce. Не бяха ама хич зле, кораби ефекти, туй онуй, ама аз така и не задълбах навътре в нея щото ми се виждаше несериозна в сравнение с Max-а. Обаче определено беше забавно да си играе човек с нея :)

забавно е... но наистина не е сериозна... аз си я щракам за бъзик, докато уча XSI =)
SWETQ

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 10:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

bile написа:
сори за двойният пост =)
пич, не се опитвай да ми твърдиш че цветенецето в картинката с чашата и прочие, е правено на bryce =))) че доволно добре я знам тая програма =/ поне си смуутвай импортнатите обекти
четирите накуп се правят за ...... ммм ..... 40 минути плюс рендера, ама мързеливо
струва ми се че като казваш "това съм го правил на bryce", е добре всичко вътре да е правено на bryce...
ай стига съм плюл

Za 40 minuti :) be mnogo entusiasti se izwadihte, golemi barzaci. Da cweteto e ot Plant master i za twoe swedenie e smutnato, samo4e e bryce4.0 Ot 4etirite ne6ta samo towa cwetence e import. Sajeliawam gospodin pedant 4e sum propusnal da spomena edin obekt. 4e e prawen na ne6to drugo.

Bih se radwal na kritika na rabotata si ne na software-ra.
bile

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 11:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ама веднага ще те разкритикувам =)))
1. това с чашата - листата на цветето са ръбати, текстурата на чашата не е нито наместена нито е добра, разлятото вино е много светло, много прозрачно и няма плътност, покривката ми се струва че е сплескан terrain, няма правилния релеф за плат, самите ръбове на покривката като изключим че са bevel-нати /следствие от сплескването на каквото там си ползвал за обект/ като релефа йм пак не е на плат, текстурата на паницата също като на чашата не е тази, това лилавото на дъното какво е - изцапано, течност, боя...?... а за tile текстурата на "земята"... бе да беше намерил по-голяма картинка за текстура поне...
2. това с пръстените просто не мога да схвана какво е - виждам дърво, mirror текстура, доста metaballs и дупликейтвани... ммм правоъгълници? за такива абстракции ми е трудно да давам критики... секи случай фона категорично не ме кефи, а можеше да се заиграеш с материала на treefoil-a
3. това с руините - корена и цветето пак са импортвани, затова тях ги изключвам. първо - камъка е само текстура - нищо не ти пречеше да направиш майските картинки на обекти. тия идеално гладки ръбове на куба не се връзват с негативните камъни, дето си му ги добавил за строшените места. за земята - релефа е мнооооого дребен... като видя 10 кв. см. земя с релеф на планинска верига, ще се обадя да ти се извиня... освен това нещо текстурката на пясъка? камените? не е особенно точна и прекалено рязко влиза в тревата... има още, ма ме заболяха пръстите
4. морето с делфините - е за това каква критика искаш, не знам
-create water plane
-create mountain
-10 минути игра с релефа
-select texture
-create and duplicate tree /или импорт, не съм сигурен дали го има в дефаулт библиотеката/
-импорт на делфин
поне си увеличи терена или добави още един два с planetary resolution, че така много рязко ти свършва земята

е тва ми е критиката на мене - може би като цяло делфин-картинката е най-добре
успехи =)
skynet

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 11:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

o boje!
Върнете се в началото
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 11:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

А аз като гледам, половината от десятките в рейтинга ти сам си си ги дал...
SWETQ

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 11:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

E tw awe4e s e drugo 10x. Blagodarq za kritikata :)

a btw reitingite sa ot priqteli. kuco sam da sum si gi dal.
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети