Graphilla.com :: Преглед на тема - 3d building

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

3d building

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 10:49 am    Заглавие: 3d building Отговорете с цитат

картинката е правена на спорния bryce... част е от един "бизнес-комплекс", който мъча от известно време =) както се вижда, не претендира за особен реализъм, по-скоро е аматьорска cartoon история... тези дни ще постна цялата сцена, та да се нахилите на воля =))) ъъъ, растителността е ощe незавършена, затова текстурата на листата е толкоз утрепана. няма много за критика тук, но ще се радвам на мнения и коментари =)
the jester

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 1:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

е какво да му се коментира на това, ти си си го изкоментирал сам :) никога не съм хващал bryce, но от видяните във форума неща през последните 24 часа, май никога няма и да го хвана.

Поне си отговорих на въпроса с какво правят заставките в половината кабеларки :))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Yahoo Messenger MSN Messenger
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 1:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

the jester написа:

Поне си отговорих на въпроса с какво правят заставките в половината кабеларки :))

С каквото и да е, по 10лв на заставка......ти ша се стараеш ли....
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
the jester

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 2:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Е сега си отговорих и на въпроса кой ги прави :))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Yahoo Messenger MSN Messenger
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 3:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз не :))))
но са ми разказвали...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 4:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

the jester написа:
е какво да му се коментира на това, ти си си го изкоментирал сам :) никога не съм хващал bryce, но от видяните във форума неща през последните 24 часа, май никога няма и да го хвана.

мен пък за забавление bryce много ме кефи =)))
а си си отговорил грешно by the way =)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети