Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Юни 14, 2004 6:54 pm Заглавие: Re: Ще ходим на море ... ама друг път! |
|
|
leviatator написа: | Бате ти за Ескорт говориш. Представи си за Субаро какво е, 80% отгоре сложи в цените. И питай как ходим на море. Сега ще кажете "кой те е карал да го зимаш?". Подари го бащата на жената. До сега съм го изплатил 3 пъти поне. 4х4, автоматик, 2.2л. - 16/100 градско. Ама нали кола имам .... |
не са оплаквай - субару е тва...
просто го размени за една импреза СТИ и ше вииш за ко стаа дума :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
leviatator

|
Пуснато на: Пон Юни 14, 2004 7:01 pm Заглавие: |
|
|
абе мен и легаси-то ме кефи достатачно, цените за него са нечовешки. за пример 1 амортесиор (активен) 1200лв ... санувам ги вече ... аз 4 имам, не е като да съм триколка или колело ... тя цялата кола струва към 6000лв _________________ ... out here we are stoned ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пон Юни 14, 2004 7:41 pm Заглавие: |
|
|
Simpleee ko rivesh ba dushko..... ku ne sa beh navrel da ti pokaa koya e buksata za manual izkly4vaneto na perkata oshte shteshe da otka4ash i zaka4ash hakumulatora kat div na seko palene i gasene (4e i alarma nemashe da imash..puk sa na....vardi ti novia agrenaj :)))))))) ), ma pa moeshe da ti dode akula i da go sloish v krakata si :)))))))))))))))))))
;)
P.S. Tui mi napomnya za onya vic Moskvi4 s extri, treskash levata vrata - otvarya se desnata, treskash desnata - pada ti prozoreca na levata digash prozoreca na levata - otvarya se prednia kapak, treskash prednia kapak - otvara se zadnia, treskash zadnia - pali :P
trai sa az nal ujkim si4ko det imashe se upraa upraih....novo 230 ;) Suedinitel mai se zadava ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пон Юни 14, 2004 7:44 pm Заглавие: |
|
|
P.S. Kak mislish dal sa e udoben momenta da podshushna na moita hubavica da izrazi iskreno u4udvane pred tvoita hubavica kak taka lesno se e suglasila da opraite Forda vs. More, bash sa v razgara na sezona?
:))))))))))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2004 11:25 am Заглавие: |
|
|
абе днеска се продължи одисеята с още 62 лв за задно гърне, ама мисля с това да приключа ... равносметката до тука 708 лв ... малииии то не останало почти нищо от заплатата ... ама ми остана единствената награда да гледам ококорените очички на майсторите кат им съобщя, че имам около 120 коня под капака ... а накои хора карат съоръжения с кубатурата на плоско фиатче :-) ... съвсем скоро закупени :-) ... бели едни такива ... абе бялото цвят за кола ли е бе, като подготвени за боядисване :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2004 12:09 pm Заглавие: |
|
|
SIMPLI написа: | ... абе бялото цвят за кола ли е бе, като подготвени за боядисване :-) |
Муахаха :)) абе хич не ми смешно. И аз да не остана по-назад - снощи след блестящия ни дебют на Евро 2004 ми се скапа термостата и антифизът кипна в радиоатора.....
А между другото ми е странно, че никой още не е локнал темата :)) се пак тука е Графила, нали? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2004 2:12 pm Заглавие: |
|
|
SIMPLI написа: | ....ама мисля с това да приключа ... |
ti huu mislish.... ma dal i FORD-o misli kat tebe :))))))))))))))))
Da ne stane pak smetkata bez kru4mara :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pro_01

|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2004 2:36 pm Заглавие: |
|
|
маалии, то ходенето на море било голям фасон, ве ;-) че аз май съм щастлив, щото единственото което тряа напраа е да си зема билет за биомета и след 6.5 часа да съм под родната стряха ;-) ейй винаги ми е бил интересен синдрома "ходене на море", но от 1-2 години и аз аха-аха да го усетя щото почти станах един мастит соф-е-анец... ей сега например, на, мноо искам да си ходя у къщи, да си разбия главата няколко пъти с апапите и да се прибера кандилкайки се и хълцукайки до четиринайстия с асансьора, а там да установя че съм си забравил ключовете и в 5 часа сабалам да звънна нахилен на мама и тати, които да ми отворят... вярно, не е като да имаш вила някъде по крайбрежието, но пък отпадат и странични фактори от рода на "жената и децата", "спестяване в буркан за море", "10/100 извънградско, деа маа му, джоган" и изобщо цялата философия и култ в ходенето на море някак се размива с нещо, което за мен е напълно нормално... но пък от друга страна, мога да ида на река и да приема, че е същото, дори с бат минимиро мое си разбием тиквите... примерно ;-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2004 2:41 pm Заглавие: |
|
|
pro_01 написа: | ... дори с бат минимиро мое си разбием тиквите... примерно ;-) |
Nemoim, mnou nosa :)
i na edene i na piene i na biene :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pro_01

|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2004 2:59 pm Заглавие: |
|
|
пропусна нещо мноо пряко свързано с думата "глава" и фолклора ми се чини ;-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2004 4:22 pm Заглавие: |
|
|
pro_01 написа: | маалии, то ходенето на море било голям фасон, ве ;-) че аз май съм щастлив, щото единственото което тряа напраа е да си зема билет за биомета и след 6.5 часа да съм под родната стряха ;-) ейй винаги ми е бил интересен синдрома "ходене на море", но от 1-2 години и аз аха-аха да го усетя щото почти станах един мастит соф-е-анец... ей сега например, на, мноо искам да си ходя у къщи, да си разбия главата няколко пъти с апапите и да се прибера кандилкайки се и хълцукайки до четиринайстия с асансьора, а там да установя че съм си забравил ключовете и в 5 часа сабалам да звънна нахилен на мама и тати, които да ми отворят... вярно, не е като да имаш вила някъде по крайбрежието, но пък отпадат и странични фактори от рода на "жената и децата", "спестяване в буркан за море", "10/100 извънградско, деа маа му, джоган" и изобщо цялата философия и култ в ходенето на море някак се размива с нещо, което за мен е напълно нормално... но пък от друга страна, мога да ида на река и да приема, че е същото, дори с бат минимиро мое си разбием тиквите... примерно ;-) |
Абе, тая тема по принцип за гларуси, чайки и други морски фъркати не е ли забранена?!? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пет Юли 09, 2004 4:10 pm Заглавие: |
|
|
ми тъй като днес ме сюрпрезираха, че ми е дошъл ред да кихам по мойта ламарина няколко стотака, да си помрънкам
тенекиджия за предницата дето се закрепят на нея носачите + носачи, после реглаж и обстоен преглед дали още нещо не се е поизчекнало и дали не трябва и то да се сменя
да не забравя да кажа да ми закачат тоците на стоповете, да купя 1 ляво огледало (дето трябва да се вземе откак я карам тая мърла), да ми оправят задната чистачка, че като я блъснах и нея съм откачила, а са забравили тогава при ремонта да ми я закачат
а да не забравя, че заради тия изчекнати ламарини и носачи трябва и гуми да се купуват
като си я прибера дома пътьом да й сипя поредното шише масло
а това е само част от належащите работи, че то е пословично че съм забравила какво е да караш кола която има 2-ра скорост |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Юли 09, 2004 4:40 pm Заглавие: |
|
|
па на мене ми се развали климатроника и кат давам газ да изпреварвам - духа топло....
отидох на майстор- вика ми :требе да се пълни с фреон....
1 час го пълни с неква джаджа дет само я включи и отиде да пуши... то джаджата по умна от него -
пълни, смета, превключва, пак пълни, пак смета и така докат не изпише the end...
одруса ме 140 кинта, аз си тръгнах ама пущината пак духа топло....
резко лев завой, свири гуми и при майстора- за гушата и у колата да се повози,
да скива че не сичко дет духа на топло е добре... ама не съм го возил у багажника, а културно до мен.....
после разглоби сичко почти, и накрая се оказа едно дребно клапанче дет се позапушило та само го продуха с компресора....
бах ти и продухването за 140 кинта по околовръсното кво продухване можеха да ми напраат- сичко щеше да се отпуши..........
сега кеф де- навънка 35 градуса - вътре 18 направо си студенко, та съм си зел и якенце за секи случай,
минавам по околовръсното, гледам мургавелките и само сметам- 140 кинта- *ДМД!, ДМД!, ДМД!.....
*ДМД- "деебамаамудееба" съкратен вариант бел.авт. _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Пет Юли 09, 2004 5:17 pm Заглавие: |
|
|
Аз преди обичах да си правя разтоварване а'ла съботен шопинг по Dika, Terranova, Мango ....пък сега обикалям...ама по уличката Козлодуй и си пазарувам......тва прекъсвач, тва маркучи за спирачките.....)))
Ай, коляновия вал нещо трака - като шевна машина, обаче му правя на игнор, щото - 250 лв. без ремонта....а, е лято де...)))) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Пет Юли 09, 2004 5:20 pm Заглавие: |
|
|
mim, за стоповете задължително, ама и мигачките, че на неколко пъти добре че пазя дистанция, както тати ме е учил, че иначе щях да я дозамърлям твойта мърла по завоите с мойта комета.
Като я споменах, след поредните 220 лв. е пак кат пушка, с нов термостат и чистак новеничка изпускателна система - от двигателя, та чак до отзади - тихомобил стана!
Ама само на мейса му завиждам на климатроника...бе мислих си аз за едно куиматиче, ма на мойта само тва и липсва и съвсем без кончета ш'си остане. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пет Юли 09, 2004 6:24 pm Заглавие: |
|
|
на мигачите нищо им няма, алоу
само стоповете са ми
даже и те не са чак такъв кахър, щот горния си бачка |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пет Юли 09, 2004 9:07 pm Заглавие: |
|
|
be chovk kat vi slusha po-dobre da ne si vzima kola...:)))) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Юли 09, 2004 10:32 pm Заглавие: |
|
|
Coldblooded написа: | be chovk kat vi slusha po-dobre da ne si vzima kola...:)))) |
Тц. Не е по-добре. По-добре е да не се заслушваш в шоферските неволи. Ето моята примерно, дрънчи цялата, и аз изобщо не искам и да знам кво тропа толкова, че не се знае колко мое да струва. Пускам си музиката по-силно и тва е....
Аз миналата година я направих тая грешка, да я ремонтирам преди да тръгна на море. Предницата се хвана горе долу колкото 2/3 от стойността на цялата каручка. Също така, преживях лек културологичен шок като видях как са закрепени скапаните колела. То не са щанги, не са .. как беше.. шарнири... как пък не можаха да го измислят по-просто деа! Като в уеб-а. до ит симпъл, стюпид!
Ама не става така тая работа. Номера е, запомняш коя е дупката дето трябва да се налива бензина, пък другото ще го мисиш ако се случи да изпадне на пътя... А ако не разбереш че нещо е паднало, значи може и без него.
В крайна сметка, 7000 части (както се оказа наскоро) няма как да няма и излишни. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2004 9:36 am Заглавие: |
|
|
spacer написа: | В крайна сметка, 7000 части (както се оказа наскоро) няма как да няма и излишни. |
Има... шофьора... :))
mim, ти внимавай по-добре да не се убиеш ти пък тогава чак мисли за колата. Колкото и да е странно мисля си, че повече катастрофи стават от опитни шофьори, а не от начинаещи. Просто на човек му е писнало да внимава, а иска да стигне от точка А до точка Б. Ето защо в USA имат "лудници" специално за шофьори. :) Аз съм за велосипеда. Иначе доста ядове са тези коли. Особено като гледаш рекламите за застраховки и се плашиш... Ми може и някой метеор да падне върху колата. :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2004 1:46 pm Заглавие: |
|
|
мдамм
а бе софия - варна - софия може да внимавам
софия - казанлък - пловдив - софия пак (между казанлък и пловдив има 1 много готино пътче, на което ме хвана една здрава буря ама беше голям кеф)
софия - ябланица - софия без проблем
софия - белово - юндола - велинград - триград - и на 50 км от пловдив дадох на зад по надолнището щото ме домързя да обърна и се нахендрих точно там дето свършва мантинелата
на туй му викат да ти влезе отзад
а отскачането до самоков не се брои, че то тука вилна зона
ще й скъсам ламарините на мърлата не ми, ще ги подпаля, нали е за това, за да се кара, пък и то чарколяците не били толкова скъпи, ама да видим кърпенето колко ще бръкне в джоба
сега съм планувала едно около-българско пътешествие за 2 седмици |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|