Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Morty

|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2004 12:16 am Заглавие: fire ......... FIREEEE |
|
|
ПРИ ПОЖАР MORTY ИЛИ 160 .... _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2004 12:32 am Заглавие: |
|
|
Да не стана пожарникар? _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2004 1:13 am Заглавие: |
|
|
jegata vze svoqta purva jertva v Graphilla.. :)
ma 6to po no6tite be Morty.. 6to po no6tite.. sega uj hladno.. :)) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2004 1:33 am Заглавие: |
|
|
не е от жегата - настинал съм даже. защо, питаш? защото .... трябвали да обяснявам как ми е писнало в петък вечер да снесат работа и за умрелите, която е за вчера. останах без шибан палец на всичкото отгоре - дотук с рисуването. постоянно обяснявам, че то тва /нещата, които правим/ не е ей така да фанеш и да се изпразниш, лека мисъл поне е редно да се вметне. че за да се ПОЛУЧИ нещо иска време и пари. обяснявам на жена ми, че въпреки, 4е не правя мозъчни операции и аз върша работа /според нея по цял ден се ... и аз не знам кво/, че дъщеря ми трябва да яде и за това вися в шибания офис въпреки тендовагенита от скапаната мишка и зъбобола. и т.н. и т.н.
о.к. - оплаках се :))))))))))))))
с 2 думи, мразя прибурзани неща и изнасилвания _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2004 1:40 am Заглавие: |
|
|
Mda tegawa e raotata |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2004 9:30 am Заглавие: |
|
|
Morty написа: | не е от жегата - настинал съм даже. защо, питаш? защото .... трябвали да обяснявам как ми е писнало в петък вечер да снесат работа и за умрелите, която е за вчера. останах без шибан палец на всичкото отгоре - дотук с рисуването. постоянно обяснявам, че то тва /нещата, които правим/ не е ей така да фанеш и да се изпразниш, лека мисъл поне е редно да се вметне. че за да се ПОЛУЧИ нещо иска време и пари. обяснявам на жена ми, че въпреки, 4е не правя мозъчни операции и аз върша работа /според нея по цял ден се ... и аз не знам кво/, че дъщеря ми трябва да яде и за това вися в шибания офис въпреки тендовагенита от скапаната мишка и зъбобола. и т.н. и т.н.
о.к. - оплаках се :))))))))))))))
с 2 думи, мразя прибурзани неща и изнасилвания |
Морти, съчувствам ти приятелю :( _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Trimaran

|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2004 3:31 pm Заглавие: |
|
|
nubizus написа: | Mda tegawa e raotata |
nubke imam ino pridlojenie kam tebe...kat tie tolkoz tegavo i na tebe...zemi si bii vajeto...osiguriavam ti go momentalno lichna dostavka ot raka na vrat:))) daje da vidish che sam larsh i greda che ti naidam...dane se napavash izlishno:))) napanite posle i kato edno savestno i dobro drugarche che te podrapvam nadoli dokat sa klatish:)))
alele pepel mi na ezika:))) _________________ а я съм ПИТБУЛ, мале ТЕРИЕР |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2004 4:45 pm Заглавие: |
|
|
хубавао е въжето да се намаже със сапун(по възможност да е домашно производство) с цел намаляне на триенето :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2004 5:11 pm Заглавие: |
|
|
e sapuna e opcionalen..toi mai e da stanat ne6tata byrje....ama o6te 10 sec. kakvo sa za izterzanata dusha na tvoretza _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2004 8:12 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | ....ama o6te 10 sec. kakvo sa za izterzanata dusha na tvoretza |
logo :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2004 10:48 pm Заглавие: |
|
|
E trimaraniee nali ma znaes az predi da si go tura wazenceto na shiikata
pone na 10tina se im pomogna da go usetat kwo e predi mene:))
Nali znaes trebe Test da sa prawi predi exploataciika:))
Tree sme sigurni 4e ruboti ina4e ima shans da bugne bash u fatalnio moment:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|