Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
atmos

|
Пуснато на: Нед Юли 11, 2004 10:29 pm Заглавие: Стига с тоя офтопик... |
|
|
.... БЕ !!!!
Приятна юлска вечер, влизам си в темата Х като се надявам поне този път да стана свидел на нещо интересно и какво виждам - обект А поства някаква творба, малко по-късно се появява и обект Б който говори някакви пълни офтопици и пита обекта С дали е ходил за риба миналия петък. И после за да не е скучно се появява и обекта D ( който в случая е някой мазньо ) и започва да поства супер съдържателните си постове от сорта на "йееее.. и така нещата си отиват на чат.
Са много сори ама на мен тотално взе да ми писва да чета какво правят или мислят обектите. Все по-често се натъквам на цели страници от постове ала "уау", "супер пич", коста нали ти казах, че с зеленко ще стане по арно" и т.н.
Разбирам, че на някои им се чати ама това ли е мястото ?!
Та призовавам всички л/юсери за малко по ограничено количество на офтопик постовете
Мерси
ми тва е .... _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Нед Юли 11, 2004 10:39 pm Заглавие: |
|
|
wow, yeeaaahh, uaaa
super !
mnogo qko si go postnal! wooww yeaahh! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Юли 11, 2004 10:46 pm Заглавие: |
|
|
ovendelon написа: | wow, yeeaaahh, uaaa
super !
mnogo qko si go postnal! wooww yeaahh! |
Wunderbar! :)))
Прав си atmos_fear, поддържам те, не че и аз не съм пускал оффтопици... сори :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 2:41 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: |
Wunderbar! :)))
Прав си atmos_fear, поддържам те, не че и аз не съм пускал оффтопици... сори :) |
Ky3Mu4, пак си си сменил аватара!!! Дай маймутата пак :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 2:57 pm Заглавие: |
|
|
samo ne maimunata.. be6e ko6marna.. nekvi pixeli kolkoto tuhli 4etvorki q beha napadnali.. X-)) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 3:13 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | samo ne maimunata.. be6e ko6marna.. nekvi pixeli kolkoto tuhli 4etvorki q beha napadnali.. X-)) |
Блъхи!?
Тоя аватар си го бива. По-близък е до оригинала, предполагам. Макар, че съм сигурен, че ей сега някой ще започне да спори. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 3:21 pm Заглавие: |
|
|
JinMachine написа: | Boteff написа: | samo ne maimunata.. be6e ko6marna.. nekvi pixeli kolkoto tuhli 4etvorki q beha napadnali.. X-)) |
Блъхи!?
Тоя аватар си го бива. По-близък е до оригинала, предполагам. Макар, че съм сигурен, че ей сега някой ще започне да спори. |
Аааа Кузмич е класика
Я дайте следващата водка;-)) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 3:25 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | Аааа Кузмич е класика
Я дайте следващата водка;-)) |
И маймуната - напомня ми за онова хубаво време, когато LOOM беше игра, която не можех да играя, защото нямах хард, а само две чирпански флопита, масивна чугунена отливка, с капацитет 360к всяко |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 3:28 pm Заглавие: |
|
|
Да ве - дайте да открием рубрика - А бяхме млади;-)) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 3:31 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | Да ве - дайте да открием рубрика - А бяхме слаби;-)) |
:-P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 3:37 pm Заглавие: |
|
|
Няма маймуна вече, продадох я за кожа :) бтв. беше от "Monkey island 2" ако някой още си я спомня тая игра ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 3:52 pm Заглавие: |
|
|
fatwalker написа: | ValBo написа: | Да ве - дайте да открием рубрика - А бяхме слаби;-)) |
:-P |
Бат Тумби - да не сложиш начало на рубриката - БЯХМЕ ЖИВИ
;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 4:00 pm Заглавие: |
|
|
Какъв офтопик в темата НЕ на офтопиците. :)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 4:00 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | Няма маймуна вече, продадох я за кожа :) бтв. беше от "Monkey island 2" ако някой още си я спомня тая игра ;) |
как дали я помним... тя сравнително скоро беше :) ... единствения куест който съм изиграл до края между другото :) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 4:04 pm Заглавие: |
|
|
ConcreteDonkey написа: | как дали я помним... тя сравнително скоро беше :) ... единствения куест който съм изиграл до края между другото :) |
A, Индиана Джоунс не го ли превъртя?
Признавам обаче че Маниака не можах да мина. Сега са го направили за под Windows и смятам да го почна отначало... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 4:25 pm Заглавие: |
|
|
тц само маймуните , не си падам по куестове.... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 4:48 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | Бат Тумби - да не сложиш начало на рубриката - БЯХМЕ ЖИВИ
;-) |
чак сега разбрах защо в лЬобимата ми песен се пее ... time for lust, time die, time to kiss your life gooOOodby ......... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 4:52 pm Заглавие: |
|
|
fatwalker написа: | ValBo написа: | Бат Тумби - да не сложиш начало на рубриката - БЯХМЕ ЖИВИ
;-) |
чак сега разбрах защо в лЬобимата ми песен се пее ... time for lust, time die, time to kiss your life gooOOodby ......... |
Странни неща се пеят в лебедовите песни....
;-))) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zenek

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 7:32 pm Заглавие: Re: Стига с тоя офтопик... |
|
|
atmos_fear написа: | Все по-често се натъквам на цели страници от постове ала "уау", "супер пич", коста нали ти казах, че с зеленко ще стане по арно" и т.н. |
Наистина офтипика във този форума е много . И мен много ме дразни когато прочета
началото на някоя тема където някой е представил труда си и очаква адекватно мнение
от останалите, но вместо това получава яко спам и темата му вече е замазана.
В някои форуми има строги ограничения за писането на офтопици. Примерно Comexgroup и
HardwareBG са си направили правила и нарушаването им се наказва по определен начин.
В Comexgroup за написване на съобщение от
вида "ха ха" или "супер" се получава червена точка, ако не е написано нещо друго по
темата. При 5 червени точки следва напускане на форума. Спамът е разрешен само в
раздела "всичко останало" където всеки може да си пише каквото му е на сърцето.
В тази тема също има много офтопик, но предполагам това е заради чувството за хумор
на участниците и искат да покажат колко лошо е да се спами дадена тема.
Администраторите трябва да помислят и да създадат някакви правила, ако не искат
форума да „еволюира” до Dir.bg и подобни. Явно е, че много хора им харесва да напишат
нещо извън темата. Все нещичко са се сетили, видели са промяна в аватарчето на приятел
и т.е. Много по-добре ще е офтопика да се пише накрая на постчето като преди това бъде
отбелязан по някакъв начин. Примерно :
#офтопик:
Като гледам аватарчето на Ky3Mu4 се сещам за филма „Особености на руската национална политика” |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pro_01

|
Пуснато на: Съб Юли 17, 2004 3:58 pm Заглавие: Re: Стига с тоя офтопик... |
|
|
zenek написа: | Като гледам аватарчето на Ky3Mu4 се сещам за филма „Особености на руската национална политика” |
брее, то не бяха ловове, риболовове, е-баня, сега и политика ли има? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|