Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Tuchi

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 10:08 pm Заглавие: |
|
|
Щом ги виждаш, дали ще е много нагло, ако те помоля да ги качиш на някакъв по-свестен сървър, че аз съвсем изпуснах въздух:(((. Feel free to say no:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tuchi

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 10:24 pm Заглавие: |
|
|
прочетох я, но не успях да се ориентирам как да се регистрирам. Не ме разбирайте погрешно, интернет сърфенето не е една от силните ми страни:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 10:47 pm Заглавие: |
|
|
"Shoetree"
"Yellowblue"
Ако не излизат, значи съм му взел акъла на сървъра за днеска :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tuchi

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 10:55 pm Заглавие: |
|
|
Ми при мен не излиза, но все пак съм ти много благодарен, че опита да помогнеш:)) 10x, дори и без тях, мисля, че съм постнал достатъчно неща, за да се добие горе-долу представа за "творчеството ми" :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 11:05 pm Заглавие: |
|
|
da si namalish neshtata det pokazvash pi4 zna4i da gi namalish kato fizi4eski razmer, ne kato stepen na kompresia det nacelo se omazvat.....
priemi kat edna dobra res za postvane neshto mejdu 640x480 i primerno 800x600 smetam daje e mnogo ve4e.... po toa na4in moesh si pozvolish po-malka stepen na kompresia za toa razmer i suotvetno malko ot malko po-hi-Q
ma ~100-150-200kb na image e dobur variant |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 11:52 pm Заглавие: |
|
|
Tuchi написа: | Ми при мен не излиза, но все пак съм ти много благодарен, че опита да помогнеш:)) 10x, дори и без тях, мисля, че съм постнал достатъчно неща, за да се добие горе-долу представа за "творчеството ми" :))) |
Ако ми виждаш аватара, трябва да си виждаш и снимките :) Най-добре си спретни някакъв собствен уебсайт или галерийка на някой сървър. /да се вижда и от чужбина ако може/ И да, пускай нещата компресирани като за уеб - във Фотошоп-а има една опция: Save for Web... много е полезна, и както каза минимиро - не повече от 640 до 800 пиксела по ширината, иначе се разваля цялата работа. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 12:28 am Заглавие: |
|
|
Si4ko ok ma sledwastia pu taprawo gi tresni w tiff ili raw
kwo se se zanimawas nie neta za nist ogo nemame |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tuchi

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 2:59 pm Заглавие: |
|
|
Web site ми е забранено още да пускам, тъй като от ИК "Бард" на 25ти пускат книгата. Чак след това ще мога да кача илюстрациите. Колкото до фотосите... наистина не ми остава време да се захвана и сайт да им правя. Предпочитам нови снимки да правя:) Абе да ви питам какъв филм предпочитате? Аз лично съм за "Кодак", тъй като агфа и коника последния път ми развалиха една убийствена серия...( Едно кучи влачи мъртва котка, докато наперен петел ги гледа почти от упор - серията щеше да се казва "Бременските музиканти - or what's left of them." - жалко че ми осветиха филма:((( ))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 4:11 pm Заглавие: |
|
|
В разбъркан ред с намалени размери _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tuchi

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 4:13 pm Заглавие: |
|
|
Ей, ман, адски съм ти благодарен. Супер! Жалко само за Йелоу-блу че трябва да се намали толкова и да загуби чар. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 4:56 pm Заглавие: |
|
|
написа: |  |
... kade e snimano tova? gledkata e velichestvena... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 5:58 pm Заглавие: |
|
|
tuchi-иии и от батко си да знаеш че перспектива се пише ПЕРСПЕКТИВА
, а не пРЕспектива :)))) не за другото, ама пред чужденците ше се изложиш.... :))))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tuchi

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 6:01 pm Заглавие: |
|
|
Родопите, щом ти харесва ще пусна още. Кравата също е от там.
Ето някой по-сантиментални работи, които се надявам да предизвикат интерес ( еспешъли този на модераторките, който явно още не са ги видели)).
http://tuchkov.hit.bg/treeshadowsmall.jpg
И една кратка история, подкрепана със супер папарашки шот. Трябваше да снимам бързо... затова е лошо качеството. Мисля, че снимката чудесно показва българската реалност.
Едно невръстно циганче, все още далеч дори от пубертет[size=9] ( въпреки че ромите го достигат някъде към 10годишнина)[/size] бе дръпнало мобилния апарат на някаква "дама, с очевдино високо самочувствие. Резултатът беше - двама трийсет годишни телохранители ( поне), които дърпаха и млатеха черното хлапе, докато тя яростно крещеше " Убийте го, убийте го!" Накрая, симпатягата с червената фланелка го прикова до земята с крак, като животинче и детето започна да плюе кръв. Накрая дойде и полиция - "the law", които довърших циганчето с плесници и го натикаха в патрулката. Историята, предполагам continues....
Извод - ромското хлапе, коетo сигурно нямаше дванайсет години, яде завиден, дори за скалата бой, въпреки че телефона остана в притежателката си. Чудя се дали някой от охранителите и куките е чел правата на децата или тези на всеки свободен човек...
И да не забравяме, че циганчето, най-вероятно не е тръгнало да краде по своя воля, а, защото някой пиян "мангал", с незаслужената роля на баща го е пратил.
No comment.
[/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 6:11 pm Заглавие: |
|
|
Tuchi v graphilla socialnite teni ne se komentirat v "Predstavqne" !!!
Pyrvata sys stenata mozjebi e nai dobroto koeto si pokazal dotuk....
... a tretata si e dosta vesnikarska :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bein

Регистриран на: 24 Ное 2003 Мнения: 351 Местожителство: Outer Haven
|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 6:35 pm Заглавие: |
|
|
Angry IronSmith i taq risunka nad neq sa pod vsekva kritika,a veesthata se glava nema da q komentiram.
Ako iskash da budesh priet v "Grafiki i Ilustracii" pokazhi poveche. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tuchi

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 8:19 pm Заглавие: |
|
|
Стената е част една по-сантиментална серия, която не исках да показвам още от самото начало и то в "Представяне". Но.. уви.... какво да се прави? Никой не вика уелкам:)))
самотен наблюдател
doctor octopus
Между другото, Бейн, може ли да си малко по-конкретен. Проблемът е, че имам твърде малко неща, качени на този компютър.
Колкото до шота с циганчето, да, вестникарски е, но смятах, че ще ви е интересно да ви покажа/разкажа суровата случка... anyway, I thought wrong... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 8:37 pm Заглавие: |
|
|
be to edno vreme uj modovete kazvaha dali si ok za grafiki ili ne.. ma ne6to im izzeli funkciite mai.. hehe..
spored moeto sktomno mnenie ima6 o6te da u4i6 ( ako vaob6te si.. 6toto qvno samo na talant kara6 :) ) dokato dokara6 dobro nivo ...
btw gledah 4ast ot tvoite ills. v nekakuv broi na Duga misla ... ta i na men kakto i na kuzmi4 mi napravi vpe4atlenie 4e si copnal direktno figurata na onq 4i4o det se mandaherca6e na koricata na edna biologiq mislq..
q kaji taka li be6e ... ;) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bein

Регистриран на: 24 Ное 2003 Мнения: 351 Местожителство: Outer Haven
|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 8:43 pm Заглавие: |
|
|
HAHAHAHAHA!
Otmina vremeto na modovete......
REVOLUTION:))))))))))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tuchi

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 8:47 pm Заглавие: |
|
|
За голема съм се учил от една френска книга за анатомия и общо-взето допуснах доста грешки, ако се вгелдате, на лявата ръка сухожилията са объркани, дясната е правилната, общо взето съм го стилизирал. Голата истина е, че най-много съм се занимавал с анимация, но в момента нищо не мога да покажа, тъй като всичко ми е на плаки, а нямам скенер. И голема и джуджето са на по 2 години, както сами ще разберете, ако погледнете датата в долния десен ъгъл. Проблемът е, че само стари неща имам в момента сканирани ето още едно. Не го харесвам, има една драстична анатомична грешка, въпреки че е джудже. За радост, тя може да се оправи доста бързо на фотошоп, но в момента нямам време, пък и фотографията напълно ме е обсебила.
Бтв. за фотосите никой, нищо не казва....[/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|