Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mim

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 9:38 pm Заглавие: |
|
|
ами основната причина, че ние модовете нищо не казваме е, че виждам 1/5 от снимките, поне аз
ще изчакам да видя всичко може би
това с дърветата ми направи впечатление с тая топла светлина и студените стволове, както и "Плажът" но по-горе казаха, че лежиш само на нещо, което вече го имаш, а трябва и да го развиваш
казваш, че това са стари работи и фотографията те е обсебила, похвално
репортажът - добра гледна точка и това, че е размазано ми допада, защото така се измъкваш от вестникарщината, само ако го нямаше тоя парапет или по някакакъв начин го направиш в служба на картинката ще е добре и червеното не беше толкова отвличащо погледа от легналия човек на земята
ам, сега видях и синята стена с жълтия отвор, мдамм, и композиционно ми харесва
кажи кои неща са ти по-новите, че ми е интересно в каква посока се движиш
за рисунките само ще кажа, че ми седят наивни, декоративни и плоски (без обем) като изграждане, но може и това да си целял, от джуджета и големи не разбирам ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tuchi

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 9:47 pm Заглавие: |
|
|
Такам, най-после се запознаваме, приятно ми е. Нещата, които са ти направили впечатление не са най-новите, но са ми едни от новите работи. Яд ме е, че трябваше толкова малки да ги видите и затова се бавех при качването. Искаше ми се даже оригиналите да постна. Колкото до шота с циганчето - права си, парапета пречи и смятах да го отрежа. Ще пусна още веднъж снимките в по-приличен размер. Спокойно, не всичките, само тези, които си заслужават истинско внимание. Илюстрациите не съм си и мислил, че ще ги харесаш, тъй като са с конкретна цел и бият към фентъзи-комиксови. Единствено главата е може би малко по-абстрактна, но при качването доста се размаза.
Благодаря за вниманието.
Бтв, главата съм я правил на татус, ако изровя снимката ще ви покажа "коженото платно";) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 9:52 pm Заглавие: |
|
|
неееее
не ги пускай по-големи защото 1 няма да се видят
2 ще се скролират и пак няма да се видят добре
в момента са си ок
за големи снимки - някой ден на живо на хартия, иначе просто няма смисъл |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tuchi

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 10:30 pm Заглавие: |
|
|
awe tva vsichkoto super, ama zashto postvash 800KB GIFove?? Tva ogromno za toz vid raboti. Gubish hem detail zaradi dither, hem tozi dither drazni, hem cveta go gubish na mesta totalno i t.n. v 800KB file mojesh da natupchesh predostaatchno i kato JPG i kato PNG ako mnogo darjish na 100% pravilno predavane na cvetovete. _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 10:33 pm Заглавие: |
|
|
izvinenia za povtorenieto nabih greshnia buton...
ta ideata e che 100-200 KB sa dostatachni da se vidiat dobre neshtata s ne polosho kachestvo ot tova koeto si predstavil. Men me drazni kat gi teglia na 70KB/sec, ne znam ako sum s 8KB/sec dali voobshte shte gi dochakam. _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tuchi

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 10:38 pm Заглавие: |
|
|
ok, sorry, сега ще ги оправя. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
virtualchild

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 10:40 pm Заглавие: |
|
|
abe az ne sam ot bransha ama stiga go machihte toia chovek be
lichi si trudoliubiv e
are puskaite go veche! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tuchi

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 10:50 pm Заглавие: |
|
|
Ох, съжалявам, но ги отваря от сървъра само в джиф формат. Мисля, че това, което показах е достатъчно. Ако бъда допуснат, тогава ще вадя тежката артилеря. Това са 1/15 от фотосите ми, пък и явно не могат да ви се харесат тези, така че бон воайяж' - от мен.
ето един последен линк, който май успях да отворя в jpg.
http://graphillaweb.hit.bg/fla.rootswebjpg.gif |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 10:53 pm Заглавие: |
|
|
virtualchild написа: | abe az ne sam ot bransha ama stiga go machihte toia chovek be
lichi si trudoliubiv e
are puskaite go veche! |
не знам дали си пропуснал идеята на приемането която е КАЧЕСТВО, а не КОЛИЧЕСТВО! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
virtualchild

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 11:14 pm Заглавие: |
|
|
e da ama ze da mi pisva postoianno da proveriavam zelenoto na saita
kat she e da e
reshavaite de
da ili ne
kakvo mu mislite tolkova |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 11:23 pm Заглавие: |
|
|
awe pich snimkite sa ti dosta dobri ili mnogo dobri..az ne razbiram i za tva razbirachite da si kajat no opredeleno me kefat....................ama za risunkite moga da si izkaja suvsem spokoino mnenieto che ima dosta da porabotish v taq posoka.......inache snimkite pak povtarqm sa na nivo _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Biofusion

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 11:25 pm Заглавие: bahmu :)) |
|
|
tozi chovek e kato v nemski konclager ve. Tova ne e bilo taka onova ne bilo taka. :)) ae stiga ve choveka se starae a i nestata sa mu dobri. malkite nesta nali ste si nauchi kato mu dadete prava :))))
vse pak ne moje da se kazva che nisto ne znae :) i ravi samo gluposti :)) _________________ Mind is like the Body with the Only Difference that the Body can be Cleaned While the Mind Can't |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 11:44 pm Заглавие: |
|
|
na mene risubkite mi napomnqt na predrenesansoviq Soul)S(urvivor _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 3:00 am Заглавие: |
|
|
me too!!! :))) _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 3:01 am Заглавие: |
|
|
NOX написа: | na mene risubkite mi napomnqt na predrenesansoviq Soul)S(urvivor |
Ти го каза :) Ама СоулСървайвъра доста дръпна напоследък, чакам го да почне и той с представянето :)
ОнТопик: Аре ако обичате набор 2004 по-спокойно, като решат модовете тогава, вие акъл не давайте! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tuchi

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 12:55 pm Заглавие: |
|
|
не бързай с шопенето, че да не съжалявам за дадените права
тоя "ван-гог" по-добре го скрий |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tuchi

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 12:58 pm Заглавие: |
|
|
хахах:) Той беше само за майтап, имах свободно време. Ти виж Груман интериора,Bw-то и кажи за него. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
virtualchild

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 12:58 pm Заглавие: |
|
|
lele kak me kefi tova skladche!!!
siakash mi govori na ushenceto:
napravi mi batko modelche na samoletchi i go turi tochno tam v sredata kadeto sam ti ostavil miasto....
maleee kakvo podsaznanie imam... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|