Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
iDesign-er
|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 4:37 pm Заглавие: [size=7]Много ситно нещо :/ [/size] |
|
|
Само се дразня за едно малко нещо. Все повече виждам как много хора пишат пояснения (понякога важни) с възможно най-малкия размер на текста. Ако знаете начин как по-бързо да прочитам текста вместо като глупак да правя copy - paste в notepad, моля да ми каже, че не се трае. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 4:39 pm Заглавие: Re: [size=7]Много ситно нещо :/ [/size] |
|
|
iDesign-er написа: | Само се дразня за едно малко нещо. Все повече виждам как много хора пишат пояснения (понякога важни) с възможно най-малкия размер на текста. Ако знаете начин как по-бързо да прочитам текста вместо като глупак да правя copy - paste в notepad, моля да ми каже, че не се трае. :) |
Натискаш бутончето ЦИТАТ _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 4:40 pm Заглавие: |
|
|
"цитат?" _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 4:42 pm Заглавие: |
|
|
zadyrjash ctrl i natiskash buton +
dokato po4nesh da gi 4etesh
stava i sys skrola na mishkata i ctrl _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 4:43 pm Заглавие: |
|
|
хахах изпревариха ме :)) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 4:43 pm Заглавие: |
|
|
ConcreteDonkey написа: | "цитат?" |
И там всичко си го пише на с нормална големина на кегела оградено с тагове
просто е и няма нужда от нотпад или друг подобен софт _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 4:44 pm Заглавие: |
|
|
Аз ползвам + и - на Опера-та, Зоом ин и Зоом аут :) Ама все пак това е Опера ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 4:45 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | ConcreteDonkey написа: | "цитат?" |
... големина на кегела .... |
глупости пиша вече _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 4:45 pm Заглавие: |
|
|
знам :) казах го с ? като предложение... но на мен ми е по-бързо с нотепада защото той ми е на ctrl+alt+n ;)... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 4:53 pm Заглавие: Re: [size=7]Много ситно нещо :/ [/size] |
|
|
ValBo написа: | iDesign-er написа: | Само се дразня за едно малко нещо. Все повече виждам как много хора пишат пояснения (понякога важни) с възможно най-малкия размер на текста. Ако знаете начин как по-бързо да прочитам текста вместо като глупак да правя copy - paste в notepad, моля да ми каже, че не се трае. :) |
Натискаш бутончето ЦИТАТ |
И това помага, но като прасна погрешка "прати" няколко пъти ще стане една...
piks, пробвах със скрола и ctrl, но само размества малко подредбата на бутоните и банерите горе. Може пък аз да не го правя както трябва.
Аз ползвам IE за съжаление. Благодаря за предложенията, но май ще остана като ConcreteDonkey с notepad. :/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 4:55 pm Заглавие: |
|
|
Аз въобщи смятам тази мода със ситното писане за кофти проява в стил "свенлива ученичка". _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 5:03 pm Заглавие: |
|
|
ми най-бързо се работи с шорткъти... на мене всичко ми е така.... нотепада ми е на crtl+alt+n както акзах вече , маркира6 ctrl+c , crtl+alt+n , ctrl+v и готовоо :) 3 сек... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 5:04 pm Заглавие: |
|
|
Имен много ме дразнят ситнежите.... макар че и аз така писах 2-3 пъти, но най-вече с цел да измъча другите, както аз се мъча да разчета :)) _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 6:03 pm Заглавие: |
|
|
cmotan написа: | ха..аз го копвам в адрес бара...то обикновено не е много текста и се събира;) |
И това ако не е гениално... :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 7:36 pm Заглавие: |
|
|
cmotan написа: | ха..аз го копвам в адрес бара...то обикновено не е много текста и се събира;) |
:)) me too...samo che e gadno kato e poveche text ili e na dva reda i e shit-vao....
a tova s ctrl i + ne go razbrah - taka de - ne stava maj:/ _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|