Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Antali

МнениеПуснато на: Нед Юли 18, 2004 1:16 pm    Заглавие: Представяне Отговорете с цитат

http://www.antali.hit.bg/
В "Дизайн" има част от нашите разработки към клиенти.
Понякога имаме нужда от професионално мнение и съвет, така че ще Ви търсим.
Благодарим предварително :)!
inNO

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Юли 18, 2004 2:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз предварително се извинявам - мислех да не пиша щот като гледам тая тема ке се мести оттука... Незнам кво точно представяне е това и ко всъшност се представя - кой или кои... ама причината за да се реша да пиша е: "КАК БЕ ХОРА НАПРАВИХТЕ ДИЗАЙНА НА ГЕРБА" ????
P.S. Само тва ме гризеше най много, иначе другото....
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Юли 18, 2004 5:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
цветови внушения

Цитат:
гарантират успех

Вие гледате ли си някога логата на трезво?!
На вас не ви трябва съвет, на вас ви трябва изцяло нов дизайнерски екип, този път - от професионалисти!
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Нед Юли 18, 2004 6:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

@off/on topic:
Извинявайте, ама някой обърна ли внимание на уебсайта? Не знам защо на мен на заглавието ми излиза: SWiSH Movie - index.swi - www.swishzone.com - купена ли е от www.swishzone.com ili е... "чопната" :)
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Пон Юли 19, 2004 3:39 am    Заглавие: Re: Представяне Отговорете с цитат

Antali написа:
http://www.antali.hit.bg/
В "Дизайн" има част от нашите разработки към клиенти.
Понякога имаме нужда от професионално мнение и съвет, така че ще Ви търсим.
Благодарим предварително :)!

hmm trebe potursite batko vi Love Hate ma kato e minal purvite 7 dulgi Zaarski, toi she vi dade nai pravilnia suvet na vas.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Пон Юли 19, 2004 4:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ky3Mu4 написа:
@off/on topic:
Извинявайте, ама някой обърна ли внимание на уебсайта? Не знам защо на мен на заглавието ми излиза: SWiSH Movie - index.swi - www.swishzone.com - купена ли е от www.swishzone.com ili е... "чопната" :)
в кода тва пише држе:
<!-- Created by SWiSH - Flash made easy - only $49.95 - www.swishzone.com -->:) а де и аз не знам ко трябва да значи тва???
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети