Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Psyho-Logic
|
Пуснато на: Съб Юли 03, 2004 4:12 pm Заглавие: biv6ata mi klasna :) |
|
|
otdavna bqh re6ih da napravq portret na biv6ata mi klasna u4itelka :))
eto go
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Съб Юли 03, 2004 5:10 pm Заглавие: |
|
|
мммм яка класна сте имали, даваше ли ви тутове как да минете последния бос на quake 2?:)
....яко, яко...
ахахахах...
интересна рисунка между другото, защо не опиташ да я измоделираш? _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Psyho-Logic
|
Пуснато на: Съб Юли 03, 2004 6:05 pm Заглавие: |
|
|
da tova i mislq da napravq no kato se zamislq kolko pyti me e bolql mozyka :)) da izmislqm i risuvam tiq izrod6tini neznam ot koi da zapo4na pyrvo da modeliram. imam sigurno 30 - 40 skici i si4ki spored men stavat za modelirane ta zatova ot vreme na vreme 6te puskam po 1 skica tuka v foruma ,koqto mi kajete 4e e po-podhodq6ta neq 6te zapo4na da modeliram :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soundGarden

|
Пуснато на: Съб Юли 03, 2004 6:14 pm Заглавие: |
|
|
Прави впечатление, че донякъде се задълбочаваш в детайли, но в последствие или ти омръзва, или те домързява.
Иначе "нещото" е таман за некоя игра....от тия дето немаш време да разгледаш, щот трябва да си бърз с помпата...:-)) _________________ We all bleed red |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Psyho-Logic
|
Пуснато на: Съб Юли 03, 2004 6:32 pm Заглавие: |
|
|
soundGarden - mnogo si prav za detailite omryzva mi :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bein

Регистриран на: 24 Ное 2003 Мнения: 351 Местожителство: Outer Haven
|
Пуснато на: Съб Юли 03, 2004 9:25 pm Заглавие: |
|
|
Edin vupros zashto vinagi postvash v "Представяне" ,a ne v"ГРПХЛЛА за всеки"? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Съб Юли 03, 2004 10:05 pm Заглавие: |
|
|
bein написа: | Edin vupros zashto vinagi postvash v "Представяне" ,a ne v"ГРПХЛЛА за всеки"? |
:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Psyho-Logic
|
Пуснато на: Нед Юли 04, 2004 11:04 am Заглавие: |
|
|
bein - ako ima nqkykyv problem 4e gi postvam tuka a ne v "ГРПХЛЛА за
всеки " pove4e nqma, no neznam kakva e razlikata ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bein

Регистриран на: 24 Ное 2003 Мнения: 351 Местожителство: Outer Haven
|
Пуснато на: Нед Юли 04, 2004 12:34 pm Заглавие: |
|
|
Ne be nqma problem,prosto pitam:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Юли 04, 2004 4:48 pm Заглавие: |
|
|
:) razlika ima. tova, 4e ne q vijdash e li4en problem... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 12:40 am Заглавие: |
|
|
spored mene shteshe da e mnou po dobre s maaalko po malko detaili:)...mnou si go pretrufil i ne se vijda za ko staa vupros...zemi nai ubavoto ot tva i naprai novichuk....tav za mene e prishaleca s mngo poeceh charkulq...malko go posintezirai,tui da se kaje _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 9:44 am Заглавие: |
|
|
Ми айде аз ша се обеснявам пак:
в Представяне постваш свои неща за да ти кажат имаш ли Нивото за специализираните форуми - или въобще за първо представяне.
Тука ще получиш само коментари "ми не става" "може по-добре" "добре е" но никой няма да ти каже защо и какво да промнеиш. Впускането в подробности е за "Графила за Всеки" - там си слагаш нещата ако не си аднат в спецаилизирани форуми или ако искаш и юзъри без права да коментират също. Разликата между двете е, че в представяне ще атакуваш след време след като си решил че има какво да покажеш.
В графила за всеки също не се търпят кофти проекти, там обаче идеята е именно за доразвиване на WIP-а не за крайното оценяване на нивото. _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana

|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2004 10:45 pm Заглавие: |
|
|
niki michailov написа: | Ми айде аз ша се обеснявам пак:
в Представяне постваш свои неща за да ти кажат имаш ли Нивото за специализираните форуми - или въобще за първо представяне.
Тука ще получиш само коментари "ми не става" "може по-добре" "добре е" но никой няма да ти каже защо и какво да промнеиш. Впускането в подробности е за "Графила за Всеки" - там си слагаш нещата ако не си аднат в спецаилизирани форуми или ако искаш и юзъри без права да коментират също. Разликата между двете е, че в представяне ще атакуваш след време след като си решил че има какво да покажеш.
В графила за всеки също не се търпят кофти проекти, там обаче идеята е именно за доразвиване на WIP-а не за крайното оценяване на нивото. |
mi az pak ne razbrah...?!? ::::}}}}}} _________________ Scratch the surface serve a purpose
Scratch the surface don't waste my time
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 10:58 am Заглавие: |
|
|
kapitana написа: |
mi az pak ne razbrah...?!? ::::}}}}}} |
Ако те интересува стъпка по стъпка баждай на ПМ _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 6:17 pm Заглавие: ;) |
|
|
:} np brat shte se opravia niakak si :} _________________ Scratch the surface serve a purpose
Scratch the surface don't waste my time
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kriss
|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 7:35 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Прави впечатление, че донякъде се задълбочаваш в детайли, но в последствие или ти омръзва, или те домързява. |
Извинявай, не искам да се правя на експерт, още повече, че съм от новите тук, но за скица няма нужда дори и от толкова много детайли, защтото просто се губят /между другото това важи според мен и за всяка друга графика или картина/. Много по-добре би било дори да има още по-малко детайли по "муцуната" /или за каквото го водите там/ за да могат да изпъкват и да концентрират погледа. Така повечето от труда се губи, защото всичко еднаквее. Това все пак е само мое мнение- може да не съм права според вас. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|