Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2004 5:15 pm Заглавие: Da ti se otwinti kaskata :)))) |
|
|
Nekuw IZRUD minawa TSELIA Half-Life za 45 min:
http://www.filespace.ru/Games/Half-Life/Demo/45min/HalfLife_4545_hi.avi.html
Werno, filut e wuzgolemichuk, obache e ebasi i chudoto! Ne polzwa cheats i clipwa samo na nyakolko mesta!
Za wsichki, za koito Gamez sa chast ot nowata kultura movieto e istinsko udowolstwie za gledane. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 11:08 am Заглавие: |
|
|
>>> Аз мога и за по-малко време :> ама верно тоя е CMF ! _________________ >>> " Time is mana " <<< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 2:11 am Заглавие: |
|
|
I neshto totalno neswurzano, no ne mi se puskashe w otdelna tema :)))) Pratiha mi go po poshtata dnes i pone na men mi beshe uzhasno smeshno :))))
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 2:16 am Заглавие: |
|
|
aaaaaaaaa kekekekekekekkekkekekeke :)))))))))) Drone tva trqbvashe v temata za quake 2 da go pusnesh :))) _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 11:04 am Заглавие: |
|
|
Drone написа: | I neshto totalno neswurzano, no ne mi se puskashe w otdelna tema :)))) Pratiha mi go po poshtata dnes i pone na men mi beshe uzhasno smeshno :))))
 |
Drone, батка, ако знаеш колко точно попадение е това - точно вчера играх на Delta Force - Black Hawk Down... играл ли си я на NovaWorld? :)))))) Там само това можеш да чуеш - губещият тим: "I hate this map!", "You laggy bastards!!!!", "Snipers - u f*cking faggots, take real gun and start playing!!!", "Stop that Team Speak, its not fair!","Take off that headshot cheat!","Cheaters!","Campers!","Glitching is not the way!"... и т.н. и т.н. Печелившият тим:"Red/blue are owned!","Hahahahaha, do you like my knife?","n00bs, n00000bs,f*cking n0000bs,hahahaha" и т.н. и т.н. :))))) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|