Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Sami

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 11:16 am Заглавие: Hello, emptiness! |
|
|
Корел, бял лист, Безие.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 11:31 am Заглавие: |
|
|
Аз само от към осветление ще се изкажа, лявата ръка няма от къде да се освети така, тя е в сянка, както и гърба на девойката... _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 9:05 am Заглавие: |
|
|
Ами в началото го мислех осветлението като изцяло контражурно. Не ми хареса и реших да го преместя. И ако следвах логиката му, трябваше да "осветя" доста детайли, а не това беше целта. Но ще пробвам и така.
Благодаря за коментара! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ula

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 10:19 am Заглавие: |
|
|
ръката и е много къса... пусни си твоята и ще видиш, че лакътят ти ще дойде на кръста... поне при повечето хора е така :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 11:39 am Заглавие: Re: Hello, emptiness! |
|
|
Sami написа: | Корел, бял лист, Безие.
|
ако беше прибавил /прибавила/ и щипка Бамес щеше да е чудесно. _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 12:14 pm Заглавие: |
|
|
Ula написа: | ръката и е много къса... пусни си твоята и ще видиш, че лакътят ти ще дойде на кръста... поне при повечето хора е така :) |
ммм, ако може да не се съглася... че е къса, къса е, но лакътят би следвало да дойде по-скоро на нивото на талията - на една линия с пъпа... или бъркам? :/
сами, бюстът като че ли е една идея по-високо... _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 12:52 pm Заглавие: |
|
|
mi...
ry4u4kite idat kysi verno, za biusta auslander kaza, zad gyrba moreto i nebeto plasheshto se slivat... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ula

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 12:53 pm Заглавие: |
|
|
auslander написа: | Ula написа: | ръката и е много къса... пусни си твоята и ще видиш, че лакътят ти ще дойде на кръста... поне при повечето хора е така :) |
ммм, ако може да не се съглася... че е къса, къса е, но лакътят би следвало да дойде по-скоро на нивото на талията - на една линия с пъпа... или бъркам? :/
сами, бюстът като че ли е една идея по-високо... |
а кръста ти къде е като ниво спрямо талията, просто ми е любопитно? :)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 1:10 pm Заглавие: |
|
|
Светлото тяло и отражението му във водата малко се разминават.
След като удължиш ръката пробвай да я пуснеш и малко надолу. В момента изглежда сякаш само се докосва до коляното, а не е облегната на него. Или пусни една малка дъга, която да маркира накъде отива предмищницата, че така седи малко като ония древните статуи, дето не им достигат крайници.
Поздрави! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 1:20 pm Заглавие: |
|
|
Ауууууууууу преливка в корел:)))))))))))))))
те това не го знам как става(нали се сещате...назъбването...ди хорор....) =)))) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 1:54 pm Заглавие: |
|
|
JinMachine написа: | Светлото тяло и отражението му във водата малко се разминават.
След като удължиш ръката пробвай да я пуснеш и малко надолу. В момента изглежда сякаш само се докосва до коляното, а не е облегната на него. Или пусни една малка дъга, която да маркира накъде отива предмищницата, че така седи малко като ония древните статуи, дето не им достигат крайници.
Поздрави! |
За отражението си признавам - претупах го.
За ръката - ами под нея има друга и след това - коляно /ако правилно съм те разбрала/.
Благодаря! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 2:22 pm Заглавие: |
|
|
Ula написа: | а кръста ти къде е като ниво спрямо талията, просто ми е любопитно? :)))) |
може да е разминаване в терминологията :) за мен - линията на горния ръб на тазовите кости... доста близо, но все пак малко по-надолу... но аз не съм нито с медицинско, нито с художествено образование, така че със същия успех мога да хвърлям боб... _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 2:33 pm Заглавие: |
|
|
Sami написа: |
За ръката - ами под нея има друга и след това - коляно /ако правилно съм те разбрала/.
|
Сега, като го каза, ми стана по-ясно. Дано само аз съм гадал за този детайл (забравих си очилата при фризьорката, затова го допускам), иначе ще означава, че не е добре изяснено и караш наблюдателя да се чуди. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2004 9:02 am Заглавие: |
|
|
Малко поправки - не знам дали към по-добро.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ula

|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2004 9:43 am Заглавие: |
|
|
Sami написа: | Малко поправки - не знам дали към по-добро.
 |
Sami, защо търсиш съвети и коментари, които не взимаш под внимание след това.... ако ти е толкова жал за картинката, страх те е да не я "развалиш" започни я на ново... update-а ти малко ме обърква... след него намирам за безмислен по-горния ми пост.
успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2004 10:01 am Заглавие: |
|
|
Ami komentarat ti be6e za rakata - mislya, 4e e po-dalga v momenta. A i ustanovih, 4e ne sam ya "zaka4ila" kadeto i e myastoto - pone kakto az si go predstavyam. Opitah se da opravya ne6tata, koito mi byaha poso4eni. Ako ne sam uspyala - tova e drug vapros. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ula

|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2004 10:09 am Заглавие: |
|
|
Sami написа: | Ami komentarat ti be6e za rakata - mislya, 4e e po-dalga v momenta. A i ustanovih, 4e ne sam ya "zaka4ila" kadeto i e myastoto - pone kakto az si go predstavyam. Opitah se da opravya ne6tata, koito mi byaha poso4eni. Ako ne sam uspyala - tova e drug vapros. |
нямах предвид само ръката, осветлението ти също е погрешно и това по-горе беше споменато... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|