Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2004 2:37 am Заглавие: |
|
|
bytesize , то па broodwar една супер реалистична игра ...
ако търсиш реализъм потърси си tacops _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2004 11:33 am Заглавие: |
|
|
quake rulez be hora ne sporete :)
ama mnogo me biete kato vlqza be bahti prasetata po cql den li igraete :):P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Exibian

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 8:27 pm Заглавие: |
|
|
Pi4ove zapo4vam da obicham tozi forym :))))))
Osven che ima daosta inteligentni i kreativni hora ima i pi4ove deto prakat pravilnite cakachki . Az sym golqm fen na Quake seriqta i nai0veche na 3-kata , makar che nai dobroto nivo praveno nqkoga za multiplayer (spored skromnoto mi mnenie) e The Edge A.K.A Q2 dm1 :)
Neshto bavno se tegli taq pisha OSP-to , ne znam za k`wo e ama shte q isteglq che mi e mngo lubopitno kakvo vi e nivoto kato igrachi na Quake :)
Nadqvam se che shte se sreshenm na survarite na Quake 3_kata zashto tova za men e nai-dinami4na i i izpylknena s adrenalin i emociq igra , koqto sm praskal v Mulsti ... ima neshto dylboko pyvi4no i krasivo v neq ... ibii ili badi razfasovan grybo na stenata , I like thi style , baby :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Biofusion

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 8:40 pm Заглавие: sorka ama imam nujda ot ... |
|
|
ei sa si svalih q2 na novo i poneje ot 2 g ne sym q pipal nqkoi da mi kazva za upgradetovete. OSP, posledni patchove. Nqkoi ako moje i da mi sendne i edno cfg da si go preconfigvam ste e nai dobre che az nisto si nqmam :((( a i nqkwi botove ot kade da si svalqm nisto ne pomnq veche... inache ste proverq dali moga da vlizam po BG serveri .. .SoulSurvivor!! To be continued _________________ Mind is like the Body with the Only Difference that the Body can be Cleaned While the Mind Can't |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 8:44 pm Заглавие: |
|
|
UT :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LunatiK

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 8:54 pm Заглавие: |
|
|
Най-много да ти трябва update 3.20 за Quake 2. Quake rulezzz! _________________ id Software presents... DOOM3 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 9:13 pm Заглавие: |
|
|
Imperial Friedrich написа: | UT :P |
Веднага те тествам :)))
Biofusion написа: | inache ste proverq dali moga da vlizam po BG serveri .. .SoulSurvivor!! To be continued |
Можеш пич!!! _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Exibian

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 10:54 pm Заглавие: |
|
|
Quake 3:
q3.bnc.bg:27960
gs1.bnc.bg:27960
cod.bnc.bg:28960
ne moga da vlezna na nito edin ot syrvarite , a imam patcha 1.32 i OSP 1.03 ??? zashto taka q me svetnete ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LunatiK

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 11:14 pm Заглавие: |
|
|
Включи си Punk Buster в Multiplayer менюто. А и може да ти трябват някои карти. Ztn например. Пробвай и в q3.setcom.bg, и там влизат хора, дано се засечем някой път. _________________ id Software presents... DOOM3 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 11:20 pm Заглавие: |
|
|
дм17 скачалката ми е фаворит _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LunatiK

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 11:26 pm Заглавие: |
|
|
Аха, още от демото я помня, силно ниво, ама по сървърите повече се играе dm6 и ztn. _________________ id Software presents... DOOM3 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 12:16 am Заглавие: |
|
|
Alex написа: | дм17 скачалката ми е фаворит |
true true\, me frag all that flays:) hihi sometime waanna play? _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 12:22 am Заглавие: |
|
|
imam tuka quake 2, ama ne sum igral ot sto godini na neja - she mi skusate guza, posle she me e sram da se pogledna :)))))) inache the edge beshe prosto kult, eh spomeni, a da i onova skachashtoto nivo na quake 3 - mislja che Alex za nego govori :))) s railgun-a... jako fun :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 5:14 am Заглавие: |
|
|
абе куаке-маке
DOOM е играта
онзи ден я врътнах малко и се оказа че доста зле взимам завоите... толкоз отдавна ли беше... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Biofusion

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 5:19 am Заглавие: |
|
|
ave ne ve. To ima se nqkwi modove deto sa botovete reaper i tam tezi :)) da se uprajnqvam malko. inache si kachih q2 3.20 i vsichko e tip top. Tri chasa chetoh consolite da si napisha na novo cfg i taka natatuk. Sega ostava nqkoi dam i dade host da vlizam i da cukame drugo ne ostava. Soulsurvivor Ae ve pich chakam te :DD:D:D:D ...... ama samo dm1 pomnq :)) da znaesh ste se igrae tam... ne sym igral 2 godini ama hich :)) no zvucite gi pomnq :)) a i skokovete nqkoi... ae do Match _________________ Mind is like the Body with the Only Difference that the Body can be Cleaned While the Mind Can't |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 10:17 am Заглавие: |
|
|
Ja loopi, soon _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 10:42 am Заглавие: |
|
|
male sam dobar aide durpaite quakovete i da se majem :))
q2.bnc.bg, quake.ma3x.net da dopulnq za q2... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 10:54 am Заглавие: |
|
|
Imperial Friedrich написа: | абе куаке-маке
DOOM е играта
онзи ден я врътнах малко и се оказа че доста зле взимам завоите... толкоз отдавна ли беше... |
Особено без мишка, а :)))) как беше: iddqd , idkfa - някой сеща ли се какво беше това? :)))) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LunatiK

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 1:27 pm Заглавие: |
|
|
skynet написа: | q2.bnc.bg, quake.ma3x.net da dopulnq za q2... |
Няма какво да допълваш, тия ги има на предишната страница :). Хайде на Quake братя!!! _________________ id Software presents... DOOM3 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 1:43 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | , а :)))) как беше: iddqd , idkfa - някой сеща ли се какво беше това? :)))) |
хехе как да не си спомняме... то дори виц имаше.... 4акай да си спомня ...
"Един гамер се разхожда късно през ноща през гробищата... изведнъж една зелена слузеста ръка го хваща за рамото и той вика - iddqd idkfa!!!" _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|