Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
de_si

|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 11:16 am Заглавие: paris 01 |
|
|
devoikata si tancuvashe, az si snimah
shte se radvam na vsqkakvi gradivni kritiki
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 11:49 am Заглавие: |
|
|
bravo, mnogo dobri popadenia ima! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 12:23 pm Заглавие: |
|
|
Много ми харесва цветовата гама.
Иначе личните ми фаворити са 2 - въпреки че е малко попрегоряла на места и са се загубили детайли, 3 - тези петна, от дъвки най-вероятно, ми създават илюзия за капки кръв, което пък много ми се връзва с позата и облеклото на жената, 6 - единствено десният й крак ми е малко rotten и 8 - предполагам, че от компресията малко се е замазала.
Другите не ми допадат. _________________ Водка белая, но красит нос и чернит репутацию... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 12:29 pm Заглавие: |
|
|
викаш, че е танцувала??? на мен на хранително отравяне ми прилича и тежки конвулсии ;)))... кой човек танцува с такава мрачна физиономия :)))
харесва ми контраста, който си хванала- между ярко червената и дреха, и всичко останало... харесва ми каменната и физиономия и учудените погледи на хората....
не ми харесва кадрирането на снимките ти... 4,5 и 6 са ми фаворити ... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sunnyfrog

|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 1:14 pm Заглавие: .... |
|
|
2,5,6 nai mi haresvat.....Kato cyalo sum vpechatlena ot modela myastoto i sluchkata. Shte mis e i az d apopadah na takuv tip konceptualni tanci:)
Ponyakoga nyama koi znae kvo znachenie kadriraneto katogato ima neshto po vajno t.e. samotos ubitie |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de_si

|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 5:14 pm Заглавие: |
|
|
sunnyfrog, ne sum mnogo suglasna, zashtoto "samoto subitie" e do golqma stepen vupros na kusmet, t.e. da popadnesh na tochnoto mqsto v tochnoto vreme, a "kadriraneto" e edno ot neshta, koito zavisqt ot teb, t.e. kakvo ti shte izvlechesh ot subitieto
maceman, tova sa chast ot neshtata, koito men me vpechatliha, shto se otnasq do kadriraneto, mojesh li da mi obqsnish kakvo tochno ne ti haresva... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sunnyfrog

|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 11:10 pm Заглавие: ... |
|
|
snimkite ti mnogo mi napomnyat na edno subitie tuk v sf mislya che predi 2 g mai e bilo.Az ne sum prisustvala no vidyah snimkite ubiistveni.Behse na Red house nyakakvo meropriyatie na artisti ot cyal svyat |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 2:07 am Заглавие: |
|
|
Blagodaria za 6.jpg! Mnogo dobre e uloveno nastroenieto na zabarzania grad smuten ot edna stranna chervena ptica... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|