Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 5:24 pm Заглавие: |
|
|
elrisha написа: |
обикновено не се показвам така пред камерата,когато ме гледат непознати:))))) |
elrisha написа: |
баси критикаря!
|
мдам....уредих се(първо ми се показват по задник после ме любоправят......изпълни ми деня со-смисал)
Кое всъщносщ искаш да ти се кри.....коментира по работите?
Способностите ти да работиш в Фотошоп?
Знанията ти за кадриране и композиция?
Уменията ти свъразни с ретуша(е то и аз си падам по noise ама....)
ДЕР_ЗАЙН.... _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 5:27 pm Заглавие: |
|
|
Аре стига пък и вие - задника е готин :))
Давай все така, посоката на развитие е правилна, дай още такива снимки с по-малко филтри, ако може |
|
Върнете се в началото |
|
 |
elrisha

|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 5:51 pm Заглавие: |
|
|
много сте недружелюбни в тоя форум :(((((
не съм тук за да се запознавам с никой! нито да се перча със задника ми (въпреки че ми е готин!)
не , не съм Оливия незнам си кво си..!!!!
като толкова ви дразня ..ми , майната ви! махам се от форума ви!
все някъде ще намеря нормални хора, които вместо да ме плюят и обиждат, ще ми обяснят човешки кое как и какво!
айде със здраве..на всички ви!..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 6:30 pm Заглавие: |
|
|
тъй... не ни разбраха, и напълнихме очите с влага...
айде сега бавно и полека:
bile написа: | ...като почнеш от блъра отдолу на фейса и минеш през цялата картинка... |
n1x0n написа: | ...Отрязала си крака, ръце и прочие. Не е добро и положението на мацката, много е вдясно залепена. Пък и квадратен кадър не мисля че е оправдан в случая |
bile написа: | ... виждам едно кофти изрязано и кофти блърнато голо момиче в неестествена поза, на фона на мммм.... май ми прилича на kpt или някой друг фотошопски филтър. а, да - забравих тези изсветлявания... - я филтър, я лейър, я eraser..., плюс шума в композицията - който я е желан, я не е
и какво?... |
недружелюбно? сигурно!
оправданието, че нещо си било с уебкам снимано, е просто смешно... със същия успех можеш да използваш оправданието, че си го ретуширала в MS PhotoEditor или както там се казваше - ако ти не гледаш сериозно на пуснатото от тебе, какво отношение очакваш?
мисля, че тази тема е за заключване вече - със или без хубави или лоши задници в нея... _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 7:07 pm Заглавие: |
|
|
почнахме да губим аудиторията, която с охота се съблича пред обектива. На зле отиват нещата, защото бях мераклия за още снимки.
И все пак и аз не мога да разбера какъв е проблема с отрязаните стъпала - нали те не са акцента? Т.е. трябва ли като снимаме очите на някой и ходилата да попанат в кадър? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 7:10 pm Заглавие: |
|
|
Репликата ми за уебкам-а не бе разбрана правилно, затова за да засиля и без това "недружелюбния тон" ще го кажа в прав текст:
мисля че тази снимка е "взета" от някъде!
Уебкам, който дава такава мазня, е невъзможно да докара такива полутонове, а ти ако така добре построяваш осветление - не е за теб този форум - назад сме с материала! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 1:49 am Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | Репликата ми за уебкам-а не бе разбрана правилно, затова за да засиля и без това "недружелюбния тон" ще го кажа в прав текст:
мисля че тази снимка е "взета" от някъде! |
Не съм прав тук, ама хич! :-) Снимано е с уебкам, доказателствата са неопорвержими и на разположение!
Извинявам се най-официално! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 3:25 am Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | n1x0n написа: | Репликата ми за уебкам-а не бе разбрана правилно, затова за да засиля и без това "недружелюбния тон" ще го кажа в прав текст:
мисля че тази снимка е "взета" от някъде! |
Не съм прав тук, ама хич! :-) Снимано е с уебкам, доказателствата са неопорвержими и на разположение!
Извинявам се най-официално! |
Мале някой се нагълтал с голи доказателства в изобилие :-)
И ко са обърнахме го на голи дупета, а критиките на таз творба избледняха... схаме схаме схаме. _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|