Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
calisto

Регистриран на: 18 Мар 2004 Мнения: 32 Местожителство: NASA RESEARCH FACILITY [District of Burgas]]
|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 1:20 pm Заглавие: Interior minterior koito me iznervi ADSKI... |
|
|
Mi tva sa kartinkite... Sravnitelno burzo gi spretnah... Ima o6te ba4kane po tqh oba4e taka me iznervi tva 4akane na rendera 4e neam nervi ve4e :)
Ako nqkoi znae "tricks" za optimizacia na V-ray 6te sam mu blagodaren da spodeli, adi 4ao zasega... _________________ Работим с кожи на клиента... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 2:01 pm Заглавие: |
|
|
много ми харесва как стават нещата
ако позволиш няколко препоръки:
N1: небето и дърветата които се виждат през прозореца са много пресилени а небето е и с друг хоризонт, горе на осветителното тяло мисля че ако сложиш голям ноис на бъмпа да деформира тия перфектни отражения ше спечели.
N2: В лявата част се вижда нещо (маи врата) по добре ше е без нея и пак бекграунда е проблемен
N3: хавлията е тънка като лист иначе адски ми харесва текстурата която се вижда в огледалото
N4: нямам какво да добавя (.) (.)
Успех _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MinD|_eSs

Регистриран на: 08 Юли 2004 Мнения: 47 Местожителство: Вит зе Джерманз :)
|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 4:05 pm Заглавие: |
|
|
Абе, ако ще да си се изнервил да го чакаш, рендерите са СУПЕР! Брате, ако си го правил на МАХ, пусни и един Реакторски Клотх на хавлията, и после един деликатен Shell да придобие малко обем. Иначе са трепач. Нямам коментари, за съжаление не мога и да ти преопръчам нищо за ускоряване на ренденето... А всъщност колко време се рендиха? _________________ Абе като цяло гуд уърк, ю рок :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
calisto

Регистриран на: 18 Мар 2004 Мнения: 32 Местожителство: NASA RESEARCH FACILITY [District of Burgas]]
|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 4:53 pm Заглавие: |
|
|
Aaa blagodarsko za otzivite pi4ove. Pravi ste za fonovete(i na men mi se draifa ot tyah no naburzo tva namerih) i za neveroyatno finata mi havliika :) oba4e A1_f3.jpg (primerno) se rendva 03:12 h za 1600/1200, vupreki
4e sum namalil diffuse-semplite na osvetlenieto (to se vijda pri saksiqta qsno) i subdivisions-a na IM a pasovete i sa samo 2. Inqkak si izpadam v ujas kato si pomislia 4e 6te trebe pak da gi 4akam :(
Aaaa ma6inata mi e s P4 NW 2.8>3.08 GHz, basi...
I da polzvam su6tata IM pak 6te otidat 2 h UFFFF! _________________ Работим с кожи на клиента... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 5:14 pm Заглавие: |
|
|
chakai da poznaia ... kandidatsvash za rabota kato kamerierka i si napravil demo reel sys snimki na stai koito si pochistil ....
bravo .. dobre se spraviash, malko na legloto v spalniata si ostavil dolnia charshaf namachkan ...
no da priemem che tova e pocherkyt ti ;)))))))
a sega bez maitap .. mnogo dobri neshta ..
malko v pove4ko sa mi reflectionite, osobeno toia na vratata i televizora (izglejda pleksiglasov) v poslednata kartinka,
no predpolagam che e popravimo :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 5:15 pm Заглавие: |
|
|
Здрасти...
Аз да кажа, че от всички най-много ми хареса банята! Сигурно е заради мивката!
Обаче, нещо тея отражения по плочките не са баш тъй. А жълтеникавите плочки, особено на места, много си личи, че са само текстура.
Мога да ти препоръчам, да оправиш и стъклото на душ-кабината, по матово и по-непрозрачно мисля, че трябва да бъде.
Успех :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
calisto

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 5:50 pm Заглавие: |
|
|
Shit, razkrit sam vsi4ko po4istih s par4e rodopsko odealo i posle go lusnah s margarin "Kaliakra" :))))
Estestveno zabelejkite sa osnovatelni...
Az iamam dori i o6te zabelevki kum tezi raboti kato prekaleno silnite reflection-i na durvoto i malko po-raztegnatite mu teksturi osobeno vurhu barplota, ogledaloto v antreto ne e savsem yasno 4e e ogledalo i o6te nqkoi drebni ne6tica oba4e adski burzah s tezi ne6ta i vsi4ko natagaduk modelirah, a i tova sa purvite renderi (bez spalniata - tq e vtori). Ako imam vreme da si opravia ne6tata 6te gi postna pak, no trqbva da napravia o6te edin apartament i edno foaie ta mai nqma da spq dnes i utre :)
No posle 6te dremna dokato rendvam :)))
10 - tina 4asa :))) (ima nema)
Blagodarq za komentarite
I ne me zabravqite ako vi popadne kus4e info za eventualni optimizacii, 4e tuka ve4e 4etvurto nov4e na samobrasna4kata habq :)))))) _________________ Работим с кожи на клиента... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 6:46 pm Заглавие: |
|
|
BRAVOS, Calisto....
Stavat mnogo GOT ne6tata.... EVALA....
Edin TUP suvet za baniata... poneje i az mislia 4e e naj-dobroto popadenie.....
PI4, ne se izlagaj.... zaebi tazi TEXTURA i si napravi edna plo4ka v
GEOMETRIA.... ima6 v nai-dobria slu4ai....30-40 polys na plo4ka....
kato si oblepi6 stenite pe4eli6 slednite ne6ta:
#1 Nema da misli6 za BUMP.... /toj 6te si stane ot geometriata/
#2 moje6 da si gi naredi6 absolutno perfektno i da ne ti biagat FUGITE i t.n.
#3 vinagi GEOMETRIATA pe4eli pred LOW-RESOLUTION textures...., koito triabva da naduva6 na golemi plo6ti....
Suvet e da ne vurti6 pod 45 gradusa poda, osobeno kogato plo4kata ti e
su6ta6a s cokula.... izpravia6 si gi i si gi pasva6 po fugi - vertikalni i horizontalni - stoi vinagi po 4isto kato re6enie.... no tova sam si go izbira6.
Vij to4no pod hartiata DETAILA, koito se polu4ava....
Ako vikne6 edin maistor 6te te BIE s kerpedena po glavata.... i 6te ti VIKA << tova ne moje da se izpulni taka.... >>
P.S.:
USPEH ! _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
calisto

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 8:03 pm Заглавие: |
|
|
Tui si e verno man. Edni plo4ki da ne setia da lepna tz tz tz. E sa 6a gi metna vuv vtoria apartament. Pa toq maistor faiansadjia za kvo mu e
kerpeden se pak (osven da me nalaga po tikvata :))) _________________ Работим с кожи на клиента... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 8:06 pm Заглавие: |
|
|
Calisto,
Izviniavam se li4no, ako sum te obidil ne6to.... Ne mi se 6te da
ostava takove vpe4atlenie....OK, friends ? _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 9:15 pm Заглавие: |
|
|
4e kyf maistor sha e bez kerpeden ... ne moe stane ;) (a i sha mu trqa da prai zakrygleniqta ;)
za rendera - super e stanal ;) bravo kefi! da kaja i az kyde ne mi stoi za da e perfektno - zavesite na pyrvata - neestestveno krivi sa, za peizaja kazaha, cvetqta v saksiqta mojeshe malko da gi scale-nesh da ne sa ednakvi, i tiqplo4ki naistina sa mnogo ogledalni a i osven tova mislq 4e ako vckarash malko krivina tam sha spe4eli otkym realizym... _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
calisto

|
Пуснато на: Чет Юли 29, 2004 12:31 am Заглавие: |
|
|
Za Candelero: Ne be friend ne sum se zasegnal izob6to...
savsem seriozno si e yaka ideata za plo4ki-geometria.
pak i nema se dam na nekav maistor ya (puk dori i vuorujen s plazmen kvazi-kerpeden s titanieva glava i uskoritel na 4astici tip"CIKLON") :))
:)))) _________________ Работим с кожи на клиента... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
calisto

|
Пуснато на: Чет Юли 29, 2004 12:42 am Заглавие: |
|
|
Nou sa radvam 4e vi haresaha tia havi...
Verno 4e si iskat dorabotvane, mdaaa :))
Dano da imam vreme da gi barna dokrai, ama se samniavam 6tot
ne sam spal kat horata ot 2 meseca pak i plaja ne sam vidial o6te - sramota!!! :)) _________________ Работим с кожи на клиента... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Чет Юли 29, 2004 9:37 am Заглавие: |
|
|
Ax toja televizor....otrazjava kato ogeldalo dae..
No obshto vzeto si na prav pyt s malki izklu4enia, bydi po-nabludatelen i sam siguren 4e shte dokarash neshtata po realisti4no.
Uspeh! _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gangsta
|
Пуснато на: Съб Юли 31, 2004 9:06 pm Заглавие: |
|
|
Mnogo dobri raboti osobeno baniata e stanala mnogo istinska BRAVO! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
String
|
Пуснато на: Нед Авг 01, 2004 11:50 am Заглавие: |
|
|
aaam takova... da se zapisha s malko kritiki
ta nachi po parvata kartinka:
zavesite osven, che sa stranichno valnoobraznai izglejda che sa i vertikalno naganati ne mislq che treba a sedqt taka
divana i masata mnogo mi haresvat samo s texturiraneto si gi minal malko na barzo mai, struva mi se che krakata na divana imat sashtata textura kato na damaskata mu , s fotioila sashto a puk na djameka ma masata mojesh da slojish malko fog color misle che ste stane oshte po qko .Za vazglavnicite ni vervam da im e takav modela , pragcheto dolo po uglite na stenite(se zabravqm kak mu vikat) naistina li e metalno ?Edno pitane kakvi lampi polzvash, v smisal za osvetlenie na scenata?
za kuhnqta spored men trebe da ima po malko reflection
osvetlenieto mi izglejda mnogo gotino ama ako poopravish senkite shte sedi oshte po istinsko , ne sam mnogo sigoren no misle che plochkite po poda treba sashto da imat nqkaf reflection ako izobshto tova sa plochki de ;]
i posledno hubavo e da pozicionirash kamerata gore dolo na visochinata na chovek
po spalnqta ...
mnogo me kefi kak si nagal charshava ama vazglavnicite spichat neshtata btw povecheteo vazglavnici imat ostri rabove .
pak za refletiona na mebelite shte spomena ...
btw ot kakvo darvo sa ?
televizora malko ogledalen sedi :>
raztoqnieto ot prozorcite do stenata imam samnenie che treba da e po-malko a korniza na perdetata moje bi treba da e na tavana
po banqta ...
be tui garne prosto ot lubopitstvo da popitam mnogo mi prilicha na model na "colo" takova li e, ili samo mi prilicha ?
mngo gadno reflectiona po plochkite preminava i vav fugite i izobshto samite fugi sa mai mnogo shiroki , ne znam kakav material si polzval da gi napravish tiq plochki no predpolagam "tiles" ta po toq vapros iskah da kaja che "blend" shti svarshi po dobra rabota.
metala izglejda napravo kato ogledalen znachi predlojenieto mi e da slagash malko glossi , primerno 0.9 diffuse cheren i reflect bql Subdivs na 8 , btw poslednoto mnogo vliqe na skorosta na rendirane ako go ostavish na 50 mamata si djasa golqmo chakane shte padne ;]
toaletnata hartiq mi haresva no puk havliqta otsreshta sedi super tanka.
... i po poslednata kartinka ..
nachi tiq neshta na kuhnqta deto sa nai otgore edni beli takvia prilichat na lunichki nqkvi, nachi... be ne se razbira kakvo sa .
bateriqta na mivkata seriozno li izliza ot stenata ?
ottdushnika bas darja che ne e cheren ...
za staklata po kuhnqta predpolagam ne sa ogledalni .
i posledno gizmoto na vratata moje bi shte sedi po hubu ako e zavartqno na 90 gradusa.
emi tui to mai sa polulqh s pisane no obshto vzeto si si svarshil rabotata shtot dava dobra predstava za tva ko ima i ko nqma v toq apartament
kolkoto do tui optimizirane na rendera ... ot tova koeto razbrah si go chakal 2 chasa .... samnqva me che imash nujuda ot takova neshto
az chakam edna kartinka po 12-18 chasa ako e banq puk i poveche. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VENKO
|
Пуснато на: Пон Авг 02, 2004 10:17 am Заглавие: |
|
|
6+ За работата брато;-)Ако питаш мене,няма повече какво да си играеш.Това е напълно достатачно за да грабне окото на инвеститора.Е разбира се ако не си перфектцонст;-)))!
А що се отнасиа до рендера, и аз мноо се дразниа от тва шибано чакане;-))) Ама на,хората са казали,хубавите нща стават бавно! _________________ 3DLUMPEL ;-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
calisto

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 9:59 am Заглавие: |
|
|
EEE priateli moi... Kvo da kaja, mnou ste "cool" si4ki :> Az taq rabota q zavur6ih ve4e i 4esno kazano naprao se rodih 6tot trqbva6e da stane adski burzo, a kato rendva6 po nqkolko 4asa prosto ne ostava mnogo vreme za istinska rabota po scenite :( No tva e polojenieto.
A posta na VENKO napravo me prosulzi: THANKS MAN... nai setne nqkoi naistina me razbira :) _________________ Работим с кожи на клиента... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 10:08 am Заглавие: Re: Interior minterior koito me iznervi ADSKI... |
|
|
calisto написа: |
Ako nqkoi znae "tricks" za optimizacia na V-ray 6te sam mu blagodaren da spodeli... |
a ti kvo shte mi dadesh? _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|