Graphilla.com :: Преглед на тема - kuchishta, machista i kutiishta

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

kuchishta, machista i kutiishta
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ConcreteDonkey

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Авг 02, 2004 1:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

minimiro написа:
Be ne 4e neshto nali, ma ai ne se izlagaite s lafove "ti shto ne kaza 4e tva e polovinata kutia..." sa basi, trea ili za sefte da vidish shtanca ili pa trea imash tolkoz ograni4eno mislene 4e da ne sfanesh de e vrutkata, i pri dvata varianta puk trea si traite ku imate neyasnoti .... tui sa si zayajdanici na drebno pi4ove.....

ее стига де :) аз не се заяждам, просто изобщо не си ме разбрал , отгоре на всичкото не само че виждам щанца за първи път , а и изобщо не знам какво е това :).
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Авг 02, 2004 11:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Капитанеее, капитане...
Това че щанцата е от Луфт"ханша" не й помага с нищо, и това за мен не е довод! Кофти е!
Побългаряването й също не помага. Като я извадите на 2 парчета вместо на 1, щото не знаете къде печатат и щанцоват 100х70, добавяте още едно лепене /чети "слабо място"/ на тази и без това калпава конструкция!
Перфорациите на долния ред пък са напълно излишни, онези горе са достатъчни, само дето са много нависоко. Изобщо всичко в тази щанца е направено сякаш нарочно за да се отслаби конструцията й.
При тази конструкция /ако вярно си я визуализирал/ на тези полукръглите "контри", дето щракват отгоре на дръжката, ще се късат, защото поемат твърде много тегло вместо дръжките.

Ако я направите от листова неръждавейка, с точкови заварки на перата - ще издържи, иначе... съмнявам се.
kapitana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Авг 02, 2004 12:09 pm    Заглавие: :) Отговорете с цитат

shtancata ta shtancata :)
- za kutiata nemam dumata az kakva shte e :)

of, otivam da vidia onaia gotina tema na lupi s avatara - moje da mi hrumne neshto i az da go napleskam avatarcheto mu :::)))
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети