Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пон Авг 02, 2004 2:17 pm Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | /още цъкам Master Of Orion 2/ |
имаш вкус определено :) една от най-великите игри правени някога... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пон Авг 02, 2004 2:27 pm Заглавие: |
|
|
ConcreteDonkey написа: | n1x0n написа: | /още цъкам Master Of Orion 2/ |
имаш вкус определено :) една от най-великите игри правени някога... |
Недостойно продължение на великия оригинал, мене ако питате! Но в друга тема, Doom3 е достатъчно голямо събитие, че да не заслужава отнасяне в офф-топик :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пон Авг 02, 2004 2:31 pm Заглавие: |
|
|
всъщност като се замисля и двете първи имат един голям проблем който е премахнат в третата ;) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пон Авг 02, 2004 5:00 pm Заглавие: |
|
|
"всъщност като се замисля и двете първи имат един голям проблем който е премахнат в третата ;)"
проблем, проблем, ама малко са тези, дето не са им се кефили =)))
утре отивам да взема тройката, че ще се побъркам от нетърпение _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пон Авг 02, 2004 6:18 pm Заглавие: |
|
|
По-добре недей, че ще си развалиш вкуса! Тройката съкс толкова яко, че нямам думи! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пон Авг 02, 2004 7:01 pm Заглавие: |
|
|
е не си прав , зависи какво тъурсиш в нея , на мен ми хареса , въпреки че ми хареса по съвършенно различен начин от предишите две ...
а въпросния проблем за който говорех е ужаса който настъпва когато трябва да се оправяш с 200 планети ... хода ти отнема половин ден , особенно ако внимаваш какво строиш на всяка...
В третата , с добре направена имперска политика , внимателно подбрани приоритети и тнт можеш почти на автопилот да караш ... :)) рай за мързеливци като мене _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|