Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Beavis
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Beavis
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Чет Юли 29, 2004 9:45 am Заглавие: |
|
|
Hи мъ кефи ! _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Чет Юли 29, 2004 12:17 pm Заглавие: |
|
|
ne mi haresa nito edin ot designite na mene. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Нед Авг 01, 2004 2:10 pm Заглавие: |
|
|
Нека специалистите да ме поправят, ако греша, но не трябва ли като се показва дори и WIP на сайт да има и съдържание?
Просто тука има я хедър, я рамка и толкова. Като се напълни с текст, снимки и т.н. сайта се променя. Може да има "мноо як" хедър, но като се напляскат разни гадни заглавия или текст забит в рамките става съвсем друга работа.
Тоест това не са завършени сайтове и не ми се струват подходящи за представяне.
П.П. Много хора ме питат (да, мен! :)) "какво ще кажеш добре ли става?" за дизайни, които имат само хедър и 2 цвята. Ами то трябва поне една страница да се напълни с текст и всичко както трябва да е. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Beavis
|
Пуснато на: Пон Авг 02, 2004 9:41 am Заглавие: |
|
|
От всички сайтове само този е "действащ". Не го показах като сайт, защото е на безплатен хост и има реклами, но щом държите ето: http://linkinpark-bg.tk/
Другите сайтова на ЛП са били предишни версии на сайта (а единия е бъдещата) и за това вече не съществуват.
А сайта за дигиталната форография ми трябваше само за даскало. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soundGarden

|
Пуснато на: Пон Авг 02, 2004 4:14 pm Заглавие: |
|
|
Чекай малко, Линкин Парк си имат собствен шрифт, а ти си използвал супер несъответстващ готико-метълски такъв. Толко ли не можа да си го векторизираш барем, макар че той е фрий ако не се лъжа...би могъл да си го свалиш...Тва дет си го подбрал отива на класическа метъл банда от Кьолн.
За останалото - ами от веб дизайн не разбирам много, но чисто консуматорски, човешки ако требе да се изкажа - фото-сайта не ми харесва(може би щото е ПРАЗЕН -както споменаха по - нагоре), а ЛП страничките - не ми харесват ГРАМ - нито като композиция, нито като дизайн.
Успех! _________________ We all bleed red |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Beavis
|
Пуснато на: Вто Авг 03, 2004 10:03 am Заглавие: |
|
|
Може би ти не си запознат с групата, но това е един от трите им официални шрифта. По точно този се казва "Numb" и е на базата на този English Gothic или там както се казваше, с малки промени.
Другите два са от Hybrid Theory и Панкей Фестивал DVD. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|