Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
YOUNG

|
Пуснато на: Вто Авг 03, 2004 10:47 pm Заглавие: |
|
|
E ti s tva me ubi be, LoveHate, kakto otbeliazah, bezmisleno e da se zaiajdame zaradi sporta..., no vse pak 6rifta se pravi ot HORA! Ako se izviniavam za niakakvi nes'otvetstvia, to e za6toto ne s'm imal vremeto i jelanieto da gi korigiram ili izgradia na 4isto... Da tova s 6rifta, kakto kaza mai aD, po-dobre da ne zahva6tame..., ili da ostavim za po-natat'k! Vse pak tozi forum se nujdae ot maklko razdvijvane mai??? naprimer tozi Souvenir ili kvoto tam se nari4a 6rift, az s'm si go kiriliziral i ako t'rpia kritiki za tova (samo po sebe si) 6te e ot edin, dvama, e moji bi trima individi v tazi d'rjavica..., ne 4e e velika rabotata mi, no niama i koi da kaje ne6to koi znae kolko s'6testveno! S'glasih se s kritikata v izpolzvaneto na niakak'v si 6rift v niakak'v si slu4ai, i tolkoz!
A sega na aD: ako vizira6 avtorite, s'jaliavam, ne si gi izbiram, kakto i ti sigurno produktite s krilca (naprimer), no ako imah za cel komunisti4eska zalivka, 6tiahte da se izdavite! A Knigata bez korici e na 6efa mi (po to4no rabotodatel), taka 4e tam bi triabvalo po tazi logika eheee... Aide, 4e mai prekaliavam s prikazkite! LEKA! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
Пуснато на: Вто Авг 03, 2004 11:23 pm Заглавие: |
|
|
Dobre doshul purvo....:)))
Na men neshtata mi haresvat imenno zashtoto se tursi ideiata....kakto pri vsichki nas ne vinagi uspiavame da ia realizirame dobre...Obache iskam s dve ruze da zashtitia takuv podhod....neka produljava i za v budeshte...
A toia termin "plakatno mislene" po moemu e super izturkan i mnogo go nenavijdam. Ima dostatuchno primeri za strahotni plakati s nai razlichno "mislene" i izpulnenie...taka che vajnoto e da ima mislene i idei....drug e vuprosa v kakva posoka se misli.... a che vinagi ima za izmisliane e bezsporen fakt:)))) i slava Bogu
Po otnoshenie na izkazvaneto za komunisticheskite knijarnizi:))) si pomislih che niakoi ot neshtata prosto moje da sa po stari...iam predvid da sa praveni otdavna i zatova da imat takuv nuans....men lichno me kefi da zvuchi malko retro poniakoga designa:)))
Zvucha kato che da zashtitavam YOUNG (pa az si go zashtitavam:))) moje bi zashtoto i az sum plakatist kato nego i si mislia che daje moje i da poznaia prepodavatelia hehehehe
Za shrifta niama da govoria shtoto ne se chuvstvam s dostatuchno poznania....i za da na razpalvam strastite
Welcome Niki _________________ www.plakatista.com
http://www.vimeo.com/plakatista
http://www.behance.net/plakatista |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Авг 03, 2004 11:45 pm Заглавие: |
|
|
янг, виждам че обичаш да разсъждаваш... ми, няма лошо.
много харесвам хора като тебе, току завършили..или в процес на обучение... да демонстрират хай-левел компетенция....
няма да изпадам в подробности.... но няма и да ти спестя мнението ми по твоите "великолепни" трудове:
плакати, колкото и интересно идейни да са, като изпълнение са на границата м/у много слаби и посредствени....
книги, неможах да разбера какво значи.."не си избирам авторите"...не отделяш особено внимание на типографията (и ти си учил???!!!yeah right), правиш набързо нещата, ... за малко кинти... мъка...
прави си изводи!
м/у другото обяснението е най-голямото оправдание в твоя случей.
за мен приемането ти в печатен дизайн е прибързано!
сега тъй като и ти може да се окажеш от онези ню-джентъл юзерс... ще те помоля да внимаваш с приказките и да не тръгваш да хапеш от вратата, да не би да гризнеш метала. дискусия винаги може да има достатъчно е двете страни да са подобаващо разумни и тьрпеливи! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Авг 03, 2004 11:59 pm Заглавие: |
|
|
пропуснах да кажа че, човешките права ми допадат... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2004 10:55 am Заглавие: |
|
|
И мен започна да ме дразни леко това самочувствие на YOUNG, което е съпроводено с камара оправдания по отношение на собствените му работи ... Някак нелогично е да ги знаеш нещата, а да не ги прилагаш.
Учил си където трябва, твърдиш че си ги научил нещата ... ми защо показваш работи, дето са пълни с елементарни грешки в дизайна и типографията ...
Тва дето имали много идея в тях - имало е преди 20 години ... според мен плаката се е развил от тогава, но в академията още не го знаят.
Ретро - хубво бе, ама то всичкото е ретро ... оства сега нещо с летрасети да пуснеш, щото според мен в техническо отношение си там.
И на Плакатиста ми стоят ретро нещата, но има нещо в тва ретро ... нещо като носталгия по друго време, а твоите са ама много изсмукани и първосигнални ...
1. "Парашути и целувки" - парашут в устата
2. 80 години БОК - се едно и плаката е от тогава
3. Джаз мюзик - трогателно направо
4. Скорпион - ... в месечен цикъл
5. "Престъплението на плахата лесбийка" - не съм лесбийка и не го разбрах
6. Пликовете за писма - бюрото ми е по-интересно за снимане
7. EXIT - не го разбрах
8. Бобчета/кълнове/сперматозоиди (или каквото е там) - сигурно текста ще ме опъти, но е много дребен и не го разбрах
9. Цирк - нацелуван слон - пълен цирк (или думата беше друга)
10. Шаран - сигурно е женски, щото има мигли
11. Смешното - тромпет с лимон ... не ми е смешно
... да продължавам ли?
Според мен "Книга без корици" е добре, другото не ми харесва. Това е мое мнение - никого не задължавам с него. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
YOUNG

|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2004 10:59 am Заглавие: |
|
|
P'rvo za s'jalenie otdavna s'm zav'r6il (blagodaria za komplimenta)! I t'i kato d'lgo s'm jivial i bez tozi forum, niama da revna ako grizna ne6to! Da ne izleze, 4e p'rvo priemate, posle ne6to neudobno vi stava... mai tva po-skoro namirisva na komuniz'm! Druzia davaite jit drujna! A za tva deto o6te ot vratata..., mi sega mi e interesno, sled dva dni ve4e 6te mi e otek4itelno. I prekaleno doka4livi sa vsi4ki... A i ne e hubavo 4ovek mnogo da pliue, posle mu se vr'6ta ot niak'de, i az ne znam otk'de. Az vi predstavih razli4ni ne6ta ot razli4ni vremena, a ne ne6to ot v4era za koeto da dadete kompetentno mnenie. Vseki ima razli4no otno6enie kakto vijdame, da ne govorim 4e v'prosa za "izp'lnenieto" s'6to e sporen, ne dali e ka4estveno, a kak'v da e nai-podhodia6tia metod na izgrajdane... i t. n. Tova za Plakatnoto mislene plakatiste (izviniavai za taftologiata) go spomenah po povod ne4ie izkazvane za neponosimostta mu k'm nego. A formulirovkata e formalna (izviniavai pak) i tova mislia iasno s'm go obiasnil, ne 4e iskam da kaja sega da sedne6 da mi 4etej knijleto... ama e izli6no da govorim za ne6ta s koito i dvamata sme naiasno i samo mojem da vlezem v nes'6testvuva6t spor!
A da ne zabravia, blagodaria na implant, 4e e hares'l ne6to - to4no za tova ide re4 - 6tom ne6to ti e haresalo, tova e dobre, ako az imah to4nata predstava koe e naistina stoinostno, niama6e da pokazvam 20 raboti nali?
Blagodaria za mneniata i mislia, 4e e izli6no pove4e da nalivame ot pusto v prazno...
P. S. A Plakatista da vniamava s viat'ra! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
YOUNG

|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2004 11:06 am Заглавие: |
|
|
P. S. Ne vidiah belejkata na SIMPLI...
Nedei da prod'ljava6, malko v pove4e mi idva tazi zloba... A Akademiata vseki moje da pliue... niama da e za sevte... Povtariam da sprem s tezi dumi, vse pak tozi forum niama li za cel da dava s'vete za ne6to za koeto ima nadejda... moite ne6ta sa napraveni i ostareli ve4e, kakto razbrah, to i za men s'6toto vaji... Aide! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2004 11:56 am Заглавие: |
|
|
SIMPLI написа: | Това е мое мнение - никого не задължавам с него. |
гледай сега ... аз не съм злобен - казах каквото мисля и при това на 2-ра страница не защото не съм чел темата когато се появи. Сдържах се до сега да дам негативно мнение, точно защото не исках да има обидени още с представянето ... но когато започна да даваш примери с хора, които са показали какво могат, е тогава си позволих да кажа какво мисля - приеми всичките 11 точки като социологическо проучване на въздействието от работите ти. На мен така ми действат.
Казах и какво ми харесва, за съжаление е само едно.
... ииии годините нямат значение, аз също не съм от най-младите юзъри тука. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2004 12:24 pm Заглавие: |
|
|
Свят широк - хора сякакви
мнения е имало , има , и ще има