Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
koceto

|
Пуснато на: Вто Фев 18, 2003 12:50 pm Заглавие: Flaier |
|
|
eto edno flaier4e i ot mene,
Zna4i za nego predvaritelno skam da kaja niakolko dumi:
- parvo iskam da kaja 4e to se pregava po sredata i stava kato knijka i razmerite mu sa A5.
- Praveno e predi godina i ve4e e otpe4etvano i lienta mnoo pregurna ideata
- vsi4ki bijuta sa skanirani ot katalozi koito mi biaha dadeni (i koito biaha zdravo zahabeni)
- tabelkata vutre e po iskane na klienta, tia igrae riliata na sertifikat za ka4estvo. Popalva se i se udria edin pe4at.
- praveno e mnogo nabarzo i po4ti za bez pari
Face:
Back:
znam 4e ima mnoo neshta za popravki po nego (4ast ot problemite oba4e idvat ot malkia resolution na koito sa svaleni i ot JPG kompresiata), no shte se radvam da spodelite vashata kritika i saveti
pokasno smiatam da postna pove4e moi raboti i da se predstavia oficialno no vse ne mi ostavia vreme da si sabera neshtata :))) _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Фев 18, 2003 1:23 pm Заглавие: |
|
|
Fona i Glow-a makar da me drazniat gi priemam kato dadenost v bijuteriata shtoto sam gi vijdal dosta chesto na takiva mesta.
Ama vij tez bevels trudno moga da gi preglatna na 18.02.2003 :))
A i zashto tozi "sertifikat" se pada tam kadeto minava biga, malko mi e stranno takova razpolojenie. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Вто Фев 18, 2003 1:44 pm Заглавие: |
|
|
ako triabva da sam 4esten - ako az vidia tozi flaer za parvi pat i triabva da izkaja mnennie - to badi siguren 4e bih napisal sashtoto kato tebe :))))
mene sashto mnoo me drazniat tezi neshta i daje sega kat' gledam sa si napravo tran v o4ite, no a ti kaja klienta beshe do mene i kaza "aaaaa.... ei taka e mnoo got ...." _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Фев 18, 2003 2:00 pm Заглавие: |
|
|
Miii..tejak e jivota... ti si znaesh....:)))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Фев 18, 2003 2:51 pm Заглавие: |
|
|
Prekaleno gruba diplianka za takiva finni bijuta! Zmazvasht grub bkg. nedodialani glow efx. bevel!!??!? damn! fonta koito polzvash e nai-nepodhodiasht za nepodhodiashtia nikude bevel! stava vapros za ZLATNA BIJUTERIA. Abe mnooo kichozna diplianka no iavno ti ne si vinoven ..kato zachitam si bil prosto operator presuzdavasht jelaniata na "otvsichko razbirashtiat klient"...ne mi haresva bih podhodil po finno i semplo v tazi oblast s jewellery! :) i neshto koeto shte ti pojelaia e -> sviastni klienti! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Вто Фев 18, 2003 5:41 pm Заглавие: |
|
|
ne otri4am gadnite bevali kakto i clows, no kato se vzemat v predvit napisanite v samoto na4alo uslovia - ne e 4ak tolkova zle moje bi kolkoto kazvash :)))) peace _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|