Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 2:53 pm Заглавие: Този филм наистина ми хареса |
|
|
Говоря за филма, който даваха в неделя по обяд по BTV. Беше повторението но въпреки това го гледах със същото удоволствие, както и първия път.
За тези, които не се сещат - ето за какво става въпрос
http://www.imdb.com/title/tt0211915/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 3:20 pm Заглавие: |
|
|
a vsy6tnost se oplakvash ot? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 3:24 pm Заглавие: |
|
|
Да бе, и аз още се чудя, това не е общите приказки панагонка! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 5:31 pm Заглавие: |
|
|
Ами оплаквам се. Това е филм сниман 2001, но аз сега разбирам за него. И защо? Защото не е някоя Холивудска боза с многомилионе бюджет и затова създаването му е минало незабелязано тук. Защото не е дори от актуалното в момента "Европейско кино" - в смисъл никой не изнасили сестра си, мъжа на дъщерята не спа с тъщата и какво ли не още кръвосмешения.
Защо, питам аз, такива наистина добри филми остават незабелязани и минават някак си между другото? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 5:34 pm Заглавие: ! |
|
|
Панагонов!
Това може да е лошо само и единствено за теб!
Филмът изобщо не е незабелязан, дори напротив!
Сам си пишеш черните точки! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 7:33 pm Заглавие: |
|
|
Рейтинга му е висок, но за мен подобен филм е трябвало да бъде по-шумно рекламиран, защото е останал незабелязан и вероятно с пренебрежение подминат от много свои потенциални фенове (като мен, примерно).
Едва ли точно на някой от този форум трябва да се обяснява важността на рекламата :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 7:38 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | Рейтинга му е висок, но за мен подобен филм е трябвало да бъде по-шумно рекламиран, защото е останал незабелязан и вероятно с пренебрежение подминат от много свои потенциални фенове (като мен, примерно).
Едва ли точно на някой от този форум трябва да се обяснява важността на рекламата :) |
едва ли ти трябва да обясняваш :)))))))))). филма е за ценители, хора, които се интересуват от кино и следят какво излиза. именно защото е такъв не се рекламира като скъпа холивудска продукция. това, че си го подминал не е критерий проесто. сигурен съм, 4че си подминал и много други заслужаващи си филми, но ... животът е пред нас :))))) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 7:46 pm Заглавие: |
|
|
Morty написа: | сигурен съм, 4че си подминал и много други заслужаващи си филми |
Точно това не искам да става. Аз лично нямам време да следя излизането на всеки филм и винаги ме е било яд че съм загубил час и половина от живота си в гледането на някой безсмислен холивудски продукт рекламиран месеци преди появата му на екрана.
П.П. А и бих бил много благодарен на всеки, който може да ме насочи към подобни стойностни филми. А и не само мен... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 8:06 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | Morty написа: | сигурен съм, 4че си подминал и много други заслужаващи си филми |
Точно това не искам да става. Аз лично нямам време да следя излизането на всеки филм и винаги ме е било яд че съм загубил час и половина от живота си в гледането на някой безсмислен холивудски продукт рекламиран месеци преди появата му на екрана.
П.П. А и бих бил много благодарен на всеки, който може да ме насочи към подобни стойностни филми. А и не само мен... |
ще ти спртна списък и после ще се изпитваме :)))))))))) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 10:12 pm Заглавие: Ох, Панагонов, мъко наша... |
|
|
След малко по К1 започва Мръсния Хари! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Пон Авг 09, 2004 10:51 am Заглавие: |
|
|
Абе, панагонов, точно за Амели Пулен да казваш, че минал незабелязано - та на мен рекламата на тоя филм ми изникна на главата като го пуснаха, бе! То не бяха постери из цяла София, не бяха радио-спотове. Подобно на "Y tu mama tambien" (И твоята майка също). Ммм, него гледа ли го? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Пон Авг 09, 2004 12:43 pm Заглавие: |
|
|
Между другото, филмът е на MIRAMAX и е с бюджет около 13млн. долара. Без да се включват рекламните разходи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tuchi

|
Пуснато на: Вто Авг 10, 2004 4:57 pm Заглавие: |
|
|
Stojnostni filmi ( pone spored men).
Govori s neq - Pedro Almodovar
Wsi4ko za majka mi - Pedro Almodovar
Jeni na Raba na nerwna kriza - Pedro Almodovar
Amarcord - Frederico Felini
Portokal s 4asovnikov mehanizym - Stanly Kubrik
4asovete - ne se se6tam na koj be6e
btw posledniq e malko tejak, pone spored men, no opredeleno si struva da se gleda.
Izwinqwam se za latinicata, ne sym w sofia, a tuk nqma bg. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Авг 10, 2004 5:05 pm Заглавие: !!! |
|
|
Снимки на американски космонавти от луната - Стенли Кубрик.
:-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Авг 10, 2004 6:21 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | Рейтинга му е висок, но за мен подобен филм е трябвало да бъде по-шумно рекламиран........ |
Тотали дисагрий
За мой срам не съм гледал този филм(понеже със свободното падане наречно работно време от 9до9 имам време колкото да се добера до възглавката) ОБАЧЕ - да рекламираш европейско кино е все едно до сергийка с касетки ауто-хитс да предлагаш оригинална плоча на белия албум на Бийтълс.
Разказваха ми за филм който е сниман в празен хангар а декорите и дори "кучето" в стаята са нарисувани с тебешир. Единствените реални неща са двамата герои(те тва е филм дето искам да видя).
Рекламата на изкуство често го превръща в полуфабрикат. _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Вто Авг 10, 2004 6:24 pm Заглавие: |
|
|
niki michailov написа: | За мой срам не съм гледал този филм. |
Щастливец! Имаш един култов филм за гледане. Бъдещето ти не е празно! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Авг 10, 2004 6:31 pm Заглавие: |
|
|
JinMachine написа: | niki michailov написа: | За мой срам не съм гледал този филм. |
Щастливец! Имаш един култов филм за гледане. Бъдещето ти не е празно! |
Де да можех да кажа същото и за музикалните сфери :( _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
competition

|
Пуснато на: Вто Авг 10, 2004 6:32 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Разказваха ми за филм който е сниман в празен хангар а декорите и дори "кучето" в стаята са нарисувани с тебешир. Единствените реални неща са двамата герои(те тва е филм дето искам да видя).
|
move-to e DOGVILLE i spe4eli nagrada na publikata ...mnoo hubav spored men
http://www.cinema.bg/sff/2004/bg/movie.php?movieSid=160 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|