Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
olivia

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 5:21 pm Заглавие: Black see |
|
|
 _________________ No matter when, no matter what... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Exibian

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 5:26 pm Заглавие: |
|
|
Mnogo mra4no i apokalipsti4no mi zvychi ... vodata izglejda kato ... raztopen jivak gotov da pogylne vsi4ko jivo imalo neblagorazymieto da se dokosne do nego ... mnogo myrtveshko vnyshenie mi dyha na men .... _________________ Da propilqvash jivota si s glyposti e na-chesto sre6tanoto prestyplenie , no vinagi e nakazano ....spravedlivo :)! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 5:27 pm Заглавие: |
|
|
еееее... много наакана технически снимката - прекален шарпън на морето, много шум и шитс, много замазани облаците...
иначе би ме изкефила _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
inNO

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 5:28 pm Заглавие: |
|
|
ами на мене лично не ми допада но аз не съм фотограф - нямам думата! но по ме вълнува черно ти е пред очите или BLACK SEA си искала да напишеш щото ако е второто което на що по ми се връзва чудя се как се оправяш в англия ???? _________________ HANGAR 18. Area 51 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 5:31 pm Заглавие: |
|
|
na monitora kato si go gledam mi izglejda dobre(a monitora mi e tymen...) no kato go pusnah na TV-to mi(shtoto e po svetlo i taka si sverqvam) mi e po svetlo...t.e. moje bi shte e po-dobre da go potymnish.pone asz taka si mislq...
inache -
black sea _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
me
|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 5:32 pm Заглавие: |
|
|
kofti ramkirane...
ina4e moge da stane priqtna snimka _________________ ME like... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
olivia

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 5:35 pm Заглавие: |
|
|
не Black sea..а BLACK SEE(правилно си го написах)--слагам черните очила и гледам... ;) _________________ No matter when, no matter what... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
inNO

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 5:38 pm Заглавие: |
|
|
а значи черно ти е пред очите викаш в крайна сметка.... ми тогава и името не ми допада :-) щот на колежката счетоводителка монитора и синее бая и малко избива на BLUE SEE _________________ HANGAR 18. Area 51 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SoulSeller

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 5:39 pm Заглавие: |
|
|
bile написа: | еееее... много наакана технически снимката - прекален шарпън на морето, много шум и шитс, много замазани облаците...
иначе би ме изкефила |
taka taka...
za 'sharpen' sam saglasen. makar do nqkade ! za shuma veche... ne sam saglasen (to daje ne e shum, a si e ot retusha) za 'shits' ne go razbrah. moje li da se definirash po dobre ? _________________
Изгубен в празен кадър влизам. Престорено се усмихвам. Грозни цветове в красиви рамки. Празни светове в очите жадни
Престорено смисъл виждам. Къде се намирам? Заспивам или лудостта откривам?
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 6:26 pm Заглавие: |
|
|
Шум, не шум, тъмно, светло - няма значение! Важното е че Оливия за пръв път пуска нещо, което става за обсъждане и е два стадиона по-напред от чалгите дето бълваше преди! Браво! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 7:54 pm Заглавие: |
|
|
а така .... и аз съм на мнение като n1x0n-а!!! личи си старание да се направи нещо и резултата е видим!!!
надписа не е добре, особено като големина и избор на шрифт- ама там импланта да се изказва щото и мене ме яде по тия въпроси...
когато правиш sharpen е добре да си пазиш копие на оригиналната картинка на отделен layer и просто да премахнеш с "гумичката" тези места които "бодат очите" от шарпнатата....
по снимката ти ми харесва монохромността на предния план и синьото в далечния и облаците...
бих изсветлил леко пясъка за да се вижда малко детайл, защото той просто се губи, а го има...
успех... на прав път си :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 7:58 pm Заглавие: |
|
|
ha iznenada
dobro e
/mahninadpisa pls, pre4i na snimkata:)/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 7:59 pm Заглавие: |
|
|
пропуснах да кажа че ми харесва и играта на думи в заглавието, което напълно се вписва в цветовата гама и настроението на снимката... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 7:59 pm Заглавие: |
|
|
еми там отзад баирите - много сини и има едно петанце дето поне на мен ми привлече вниманието там в морето и забрай ха за снимката :)
и ако пуснеш един волуме лайт през облаците ша стане номер 1 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 8:08 pm Заглавие: |
|
|
olivia, фен съм ти от самото начало и сега виждам колко проницателен съм бил _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reale

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 8:37 pm Заглавие: |
|
|
olivia написа: | ?? Black sea..? BLACK SEE(???????? ?? ?? ???????)--?????? ??????? ????? ? ??????... ;) |
igra na dumi - great, no Black See e dosta nepravilno slovosuchetanie... moje bi "black vision" ili "see black", "black look" (kato look se izpolzva kato cialosten izgled a ne glagola gledam), znam che pasva idealno "black sea - black see" no gramaticheski e greshno... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 8:38 pm Заглавие: |
|
|
Morty написа: | olivia, фен съм ти от самото начало и сега виждам колко проницателен съм бил |
[offtopic] ... morty приятелю, ако оливията има сайт с голи снимки, който съм пропуснал да видя- дай урл, плс, плс, плс... [/offtopic] _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Пон Авг 09, 2004 10:09 am Заглавие: |
|
|
maceman написа: | Morty написа: | olivia, фен съм ти от самото начало и сега виждам колко проницателен съм бил |
[offtopic] ... morty приятелю, ако оливията има сайт с голи снимки, който съм пропуснал да видя- дай урл, плс, плс, плс... [/offtopic] |
нема, мейс, и аз дирих :РРР |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|