Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Авг 07, 2004 8:47 pm Заглавие: |
|
|
nubizus написа: |
6.Конкретна задачка:
Я сега дружно да помислим, що има негър в филма? |
Е... как защо? :) Нали не искаш черните братя да ни упрекват в расизъм ;) Трябва да има "колорит"... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chilko

|
Пуснато на: Съб Авг 07, 2004 9:28 pm Заглавие: |
|
|
щото филма е на дисни, а в книгата никъде не е описан такъв (негър)...? _________________ the truth is out there |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2004 2:25 pm Заглавие: |
|
|
Слава тебе господи, и аз не видях :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
evil_kornholio

Регистриран на: 23 Май 2004 Мнения: 158 Местожителство: earth-Sofia
|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 3:03 pm Заглавие: |
|
|
Druzno sa osirga oste edna ot lubimite mi knigi..... gadno, no puk na fona na seriala koito BBC e snimala edva li njakoi moze da go napravi po zle...
A promenite v istorijata ne vizdam kak moze da sa za dobro (az rabotja tocno vuv edno mjasto kudeto se promenjat istoriite na dosta nesta) obiknoveno prichinata za promenite e budgeta koito nikoga ne stiga taka che prosto njama da gledam taz boza vkisnata
a puk za negroto nema losho stiga da e tam zaradi aktiorski kachestva a ne zaradi lainjanija si ten i izduopeno specularity poradi pot _________________ site komputEri na sapun |
|
Върнете се в началото |
|
 |
firefox

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 10:27 pm Заглавие: |
|
|
nubizus написа: |
6.Конкретна задачка:
Може ли аз, другарко, може ли аз?!
Ъмм, значи като подминем назрялото общо грозно подозрение ;)... защото човек от чужда раса най-експресивно пресъздава човек от чужда планета? Защото с елементарна земна аналогия се задават наведнъж множество породени от "чуждоземството" въпроси - кое считаме за странно и кое е приемливо, кое е чуждо и как ще се държим с него, няма ли да допуснем вече допускани грешки отново и тн, и тн... При това поставянето им става Имплицитно! (хехеее, кви източни бойни думички знам! :D)
Е, ще имам ли 6 на класната или lokumi-stretching skill-овете ми са атрофирали след завършването? :) _________________ Hard work never killed anyone, but why chance it? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 10:32 pm Заглавие: ? |
|
|
firefox написа: | nubizus написа: |
6.Конкретна задачка:
Може ли аз, другарко, може ли аз?!
Ъмм, значи като подминем назрялото общо грозно подозрение ;)... защото човек от чужда раса най-експресивно пресъздава човек от чужда планета? Защото с елементарна земна аналогия се задават наведнъж множество породени от "чуждоземството" въпроси - кое считаме за странно и кое е приемливо, кое е чуждо и как ще се държим с него, няма ли да допуснем вече допускани грешки отново и тн, и тн... При това поставянето им става Имплицитно! (хехеее, кви източни бойни думички знам! :D)
Е, ще имам ли 6 на класната или lokumi-stretching skill-овете ми са атрофирали след завършването? :) |
Не, няма да имаш!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 11:13 pm Заглавие: |
|
|
Стига бе деца?
Каде са очаква филма да продава пое4е в УСА или в ЕУ:)
/каде без негър алооо,филма требе да се гледа, е поне кат се разбира
че тези дет са с ИКЮ уп то ?рам, ще изчакат и тогава кой ша влезе у салона. БИГ ГЕТТО БРОТЕР./ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
firefox

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 10:36 am Заглавие: |
|
|
nubizus написа: | ще изчакат и тогава кой ша влезе у салона. БИГ ГЕТТО БРОТЕР./ |
http://www.usembassy.dk/IntroUS/AmericanSociety/Demographics.htm
Racial and Ethnic Composition
Of the 1999 population, an estimated 225 mil (82%) were White, 35 mil (13%) were Black or African American; Asians and Pacific Islanders numbered 11 mil (4%); and the American Indian and Alaska Native population was about 2 mil (1%).
An estimated 31 mil (12%) were of Hispanic origin. About 196 mil (or 72%) classified themselves as non-Hispanic White. The Hispanic population increased by more than 9.1 mil people over this 9-year period - more than any other group.
13% не е чак толкова много :) Ако ще се разчита на някаква малцинствена популация да ходи на кино, по-добре да направят Слартибартфаст омбре :) _________________ Hard work never killed anyone, but why chance it? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2004 1:52 am Заглавие: |
|
|
teaser |
|
Върнете се в началото |
|
 |
delfo
|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2004 2:21 am Заглавие: |
|
|
Imperial Friedrich da me poprawi ako byrkam no nali si imat zakon KOITO ZADYLJAWA 20 % ot raboteshtite nqkyde ili po nqkakyw proekt da sa negri. A i ako mi ubqsnqt zashto trqbwa da polzwam dumata Afroamerikanec samo da izbqgam ot rasistkiq smisyl na negyr KOITO TE WLAGAT w dumata moje i da ne im pikaq na groba |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2004 2:55 am Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | ... дано стане хубав филм :) |
Дано, ама едва ли. Това е нещо, което просто трябва да го прочетеш.
Иначе смятах, навремето като гледах Параграф22, че ще бъде нещо и тогава стигнах до подобен извод. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2004 3:01 am Заглавие: |
|
|
_sasho написа: | Ky3Mu4 написа: | ... дано стане хубав филм :) |
Дано, ама едва ли. Това е нещо, което просто трябва да го прочетеш.
Иначе смятах, навремето като гледах Параграф22, че ще бъде нещо и тогава стигнах до подобен извод. |
Същото казваха и за Толкин, между другото. ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2004 3:10 am Заглавие: |
|
|
Да, имаше нещо подобно. Дано да си прав. |
|
Върнете се в началото |