Graphilla.com :: Преглед на тема - BRAIN YOUR MIND - primerni proekti za izlojba - ALBERT BARUH

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

BRAIN YOUR MIND - primerni proekti za izlojba - ALBERT BARUH
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Albert Baruch

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Авг 15, 2004 10:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ok Ula, priemam nqkoi ot kritikite ti. po t.2 ne komentiram tova sum re6il, taka sum go napravil.
daj mi ideq za t.1 naprimer v kakva gledna to4ka oreh4eto 6te prili4a na mozuk /gorna gledna to4ka othvurlqm kato predlojenie, za6toto opitah i ne stava dobre-pone na men ne mi haresva/. qvno ne razbira6 ot fotografiq, v protiven slu4aj ti sama bi razbrala, 4e e nevyzmojno po drug na4in osven 4eren fon da se suzdade takyv obem na qjceto - 100 % nevyzmojno, garanciq-prosto e nevyzmojno qjceto da se osveti taka.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Ula

МнениеПуснато на: Нед Авг 15, 2004 11:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Albert Baruch написа:
ok Ula, priemam nqkoi ot kritikite ti. po t.2 ne komentiram tova sum re6il, taka sum go napravil.
daj mi ideq za t.1 naprimer v kakva gledna to4ka oreh4eto 6te prili4a na mozuk /gorna gledna to4ka othvurlqm kato predlojenie, za6toto opitah i ne stava dobre-pone na men ne mi haresva/. qvno ne razbira6 ot fotografiq, v protiven slu4aj ti sama bi razbrala, 4e e nevyzmojno po drug na4in osven 4eren fon da se suzdade takyv obem na qjceto - 100 % nevyzmojno, garanciq-prosto e nevyzmojno qjceto da se osveti taka.

аз бих го заснела 3/4... но какво ли разбирам аз от фотография, че да ти казвам... :)))
ти яйцето си го осветявай както знаеш, ама после махни го този фон и го направи навсякъде да е идеално черен... няма ли да стои по-добре според теб така?...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
delfo

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 2:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Moje li da go premestite w graphilla za wseki ?? Mai tam shte si e na mqsto i ako moje da spestite neshta ot roda na "ne che razbirash ot fotografiq";"az kakwo razbiram ot fotografiq" . Koito si tyrsi maistora si go namira . Drugo za Albert , poogledai malko w graphilla i pomisli i posle puskai idei s sydarjanie (i obqsnenie) koito biha bili prieti po prisyrce . Po dobre e da potyrsish pyt s po malko syprotiwlenie otkolkoto da ti blyskat glawata za pusto , stiga da mojesh da si pokajesh i zapazish ideqta.

Da se pohwalq (mnogo text, trqbwa da ima i drug dwijesht centyr) Pochnah uroci pri Ahmed Chaushew po risuwane :) (twa ne beshe na mqsto , ama sled onowa za drakona i malko drugi postowe ne sym pisal taka che reshish da napomnq za sebe si)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mim

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 10:10 am    Заглавие: Отговорете с цитат

значи за яйцето някой ти беше споменал да оправиш черния фон, който под яйцето не е съвсем черен (ако ти е тъмен монитора няма как да го видиш, но на принт ще изкочи), това си е съвсем така - просто няколко секунди му трябват
за светлината и т.н. - си е твое решение
за ореха - това, което ще ти предложа съм го виждала - двете половини на ядката, когато все още са слепени, са най-близки до мозъка като форма, така тази част само изглежда счупена и трябва сещане за това какво имаш пред вид, много далечно, а и така текста става нужен, при цялата ядка той остава само допълнителен
кафето - не обичам предметите да излизат от ъглите на кадъра и диагоналите да свършват там - дразнещо е
във вътрешността на лъжицата може би й трябва някое отражение за да стане веществена, сега малко - не знам, не ми допада
лимонът - трудно го свързвам с "brain", но пък добре - може, само че не с този часовник и не така колажирано - седи като маркирано за нещо дето се каниш да направиш
калкулаторът - не ми допада никак, гледай "Pi" и виж все пак дали няма да ти хрумне нещо по-добро в тази насока
краката на девойката и тази мръсна кола - не виждам връзката с темата, също и другата, в която присъства и лицето й

текстовете - тотално никъде не ми седят добре графично
най-удачният вариант би бил да използваш някакъв семпъл безсерифен шрифт без италици и т.н. за да не залиташ в посока, която ти е слаба страна, по-добре наблегни на изображението - все пак си фотограф

нещо основно и общо за серията - освен този израз "brain your mind" друго общо не виждам, адски различни са като стил и изобщо не бих казала, че е нещо, което може да се нарече серия, спокойно тия неща могат да бъдат правени от различни хора - помисли как да ги обединиш - композиционно ли, цветово ли - решението е твое
Върнете се в началото
Albert Baruch

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 10:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mim,
blagodarq ti za suvetite. tvoeto mnenie priemam za naj-sudyrjatelno.

delfo,
ako nqmam syprotivlenie nqma da mi e interesno. to4no zatova postvam tuk.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Jonata

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 11:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Да спамваш е проява на крайно невъзпитано отношение. Ако всеки на който му е притупало да демонстрира нетленнтите си гениалности вземе да ми праща бележки аз ще се отпиша от този форум.
Btw каква е връзката между онаниращо момиче и мозъчната дейност?
Върнете се в началото
ARGO

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 2:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

tezi 6ediovri ne gi li vidqhme i v predstavqne ? trqbva li pak da gi gledame
li4no za men sa 'surov material' mai PS tu kuca a kolkoto do fotosite mi navqvat na ne6to zeto ot nqkoi sait
mim

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 2:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

коментаторите, ще ви помоля ако нямате нищо за казване по темата да си спестите празните приказки
че не ми се локва и трие
Върнете се в началото
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 2:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За човек, който от представянето си не е спрял да тръби че е "професионален фотограф" нещата са учудващо слаби!? Осветлението търпи критика, идеята липсва в половината кадри, обектите са кофти композирани и случайно подбрани... направо не знам какво да ти кажа по тях?! Ако това ще отива на изложба... :-/

p.s. Смисъла на думата "професионалист" е дискутиран многократно. Докато в тълковния речник е достатъчно да си изкарваш парите с нещо за да си професионалист, то в Графила трябва да имаш сериозно ниво за да се наричаш така. Иначе те и Пешо и Гошо от кварталното фото са про-та, нищо че бичат само кофти паспортни снимки.
AVEL

Местожителство: Sf.BG

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 7:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

n1x0n ,absolutely!
Върнете се в началото
Albert Baruch

МнениеПуснато на: Вто Авг 17, 2004 1:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ARGO написа:
tezi 6ediovri ne gi li vidqhme i v predstavqne ? trqbva li pak da gi gledame
li4no za men sa 'surov material' mai PS tu kuca a kolkoto do fotosite mi navqvat na ne6to zeto ot nqkoi sait

ni6to podobno. ne znam dali sa 6edjovri. ideite i izpulnenieto ot / do sa si moi. koncepciq / fotografiq / dizajn
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Вто Авг 17, 2004 3:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Алберт бате Сопри са, Нет имаш ли?
Па Гоогле.Малко копи пасте, виж как хората прават нещата.
Въпроса ми е: Ако утре щеше да ти е изложбата.Щеше да им треснеш една рамнка и да ги покажеш ли? Щото аз не вервам. Ма хич.
Върнете се в началото
Аватарче

МнениеПуснато на: Вто Авг 17, 2004 10:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

BadmotherfuckeR написа:
Albert,
tuka spama ne dobre doshul, toest tva da mi prashtash PM da ti gledam neshtata bez az da iskam gledai da ne go povtorish lichno s mene
.

az ako proiavia jelanie she ti vida neshtata i she gi komentiram, sia zorlen me karash da ti kaja che neshatat ti lichno na men NE MI HARESVAT i nesha da gledam chovek koito si nema napradstava kak se pravi anti aliased text ma se muchi da slaga nekvi textove na snimkite si shtoto e vijdal che taka se pravi, i omazva i bez tva omazanoto polojenie.

ae sus zdrave.

iaz taka

n1x0n написа:
За човек, който от представянето си не е спрял да тръби че е "професионален фотограф" нещата са учудващо слаби!? Осветлението търпи критика, идеята липсва в половината кадри, обектите са кофти композирани и случайно подбрани... направо не знам какво да ти кажа по тях?! Ако това ще отива на изложба... :-/

p.s. Смисъла на думата "професионалист" е дискутиран многократно. Докато в тълковния речник е достатъчно да си изкарваш парите с нещо за да си професионалист, то в Графила трябва да имаш сериозно ниво за да се наричаш така. Иначе те и Пешо и Гошо от кварталното фото са про-та, нищо че бичат само кофти паспортни снимки.

suglasen
Върнете се в началото
Albert Baruch

МнениеПуснато на: Вто Авг 17, 2004 10:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nubizus написа:
Алберт бате Сопри са, Нет имаш ли?
Па Гоогле.Малко копи пасте, виж как хората прават нещата.
Въпроса ми е: Ако утре щеше да ти е изложбата.Щеше да им треснеш една рамнка и да ги покажеш ли? Щото аз не вервам. Ма хич.

nema6e. nali zatova opipvam po4vata. i vse pak ne sa tolkova lo6i...
Върнете се в началото
Albert Baruch

МнениеПуснато на: Вто Авг 17, 2004 10:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

i za posledno:

ok, razbrah, 4e dosta ne6ta trqbva da promenq po rabotite, vypreki 4e dosta glupusti vmesto suveti se izpisaha. li4no az taka grubo ne bih se otnesyl kum nito edin ot vas.
moeto li4no mnenie kym seriqta e:

qjceto- spored men ot fotografska gledna to4ka e izdyrjano mnogo dobre. na monitorite, na koito sym go gledam fona izglejda idealno 4eren, no qvno naistina ne e taka.

oreh- 6te opitam pak da go zasnema v gorna gledna to4kai 6te go postna.

kalkulator- samiqt toj stoi mnogo evtino. trqbva da namerq po-podhodq6ta ma6inka.

krakata- drugo ne mi idva po tema ljubov. otvoren sum kum vsqkakvi idei.

liceto na momi4eto- suglasen sum. ne e podhodq6to.

limon- ideqta e:vreme e da osveji6 mozuka si!

kolkoto do raznostilieto v rabotite, ne sum suglasen. temati4no nqma kak da ne sa razli4ni. temata mozuk e vseobhvatna. za kompozicii i cvetove trqbva da pomislq.
Върнете се в началото
muu

Местожителство: planeta zemia

МнениеПуснато на: Вто Авг 17, 2004 11:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

tova
Brain your mind

kakvo triabva da oznachava tochno che neshto ne go zagriavam ?

polovinkata ot oreh na belia fon mu lipsva perespektiva, triabva da ima svetlosenki agli za da stoi pravilno
Albert Baruch

МнениеПуснато на: Вто Авг 17, 2004 11:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

"osyznaj vyzmojnostite na mozyka si". ne6to ot sorta
Върнете се в началото
muu

Местожителство: planeta zemia

МнениеПуснато на: Вто Авг 17, 2004 11:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ami triabva ama mai ne oznachava

za kalkulatora ne moje da slagash nadpisi koito vaobshte ne mogat da badat izpisani na LCD dislpeia - mnogo evtino

vse edno da slagash karucata pred konia , sashtata rabota. probvai go sas LCD shrift 7 segmenten
Albert Baruch

МнениеПуснато на: Сря Авг 18, 2004 12:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

thanks
:-)))
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети