Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 12:33 pm Заглавие: |
|
|
Predstawyaneto mi beshe otdawna, i imam prawa za Foruma, za koito kandidatswah. Towa mi e dostatuchno.
Lyubopitno mi e ot kakwa tochno pozitsia iziskwash (ne pitash, ne pomolwash lyubezno, ne pobutwash s laket priyatelski, a IZISKWASH) da ti se predstwawya?!?!
Horata, na koito durzha i na chieto mnenie durzha znayat kakwo prawya i kakwo moga. Nyamam prichini da se dokazwam rped wseki za shtyalo i neshtyalo.
A, da. Dobur den :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 12:48 pm Заглавие: |
|
|
prav si:)) iavno triabva da ti se molia da blagovolish o kapacitete da pokajesh neshto. dobre shtom "imash prava za foruma za koito az kandidatstvam". apropo i az imam prava za nego. iavno za tebe e vajno che vse pak imash niakvi prava. znaesh li zashto vsichki mraziat fotografi i designeri? zashtoto se smiatat za kapaciteti po vsichko, bezkraino sa nadareni i razbirat vsichko. a da i prosto sadbata im e da sa veliki. emi...az ne razbiram ot povecheto neshta kolkoto bih iskal, ne sam velik designer i vaobshte ne sam designer. rabotia kato takav. moga da pravia oshte 100 neshta no tova ne e tvoia rabota. i kato puskash madri misli za koi si krie IP-to-pomisli si dali shtiah da si darja vkliucheno Q-to ako se krieh. i vaobshte dai po svejo-ne si mi gadje za da mi obiasniavash kak stoiat neshtata. i vaobshte kak moje da si tolkova kisel spriamo niakoi kogoto ne poznavash:)))))) ? i zashto?? moje bi imash nujda da ti obrashtat vnimanie??? napravil si mnogo? iskash li da ti kaja neshto-niama nishto naistiona znachimo koeto chovek moje da napravi za sebe si. znachimite neshta sa obiknoveno za niakogo. taka che take it easy, za da moje da si kajeme zdrasti niakoi den kato se vidime. mislia che tva e po-vajno ot vsichko drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 12:52 pm Заглавие: |
|
|
i molia te prati neshto-interesno mi e:))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 12:54 pm Заглавие: |
|
|
Znaesh li zashto?
Po sushtata prichina, po koyato izpitwam izwestna nepriyazun kum raznite Kapitani i prochie goworiteli.
Zashto?
Ami zashtoto sum s Graphilla ot pochti samoto i suzdawane. Durzha na towa myasto. Mnogo durzha na nego. Osobeno mnogo durzha na horata, koito sa go naprawili, i na horata koito poznawam na nego i chrez nego. Osobeno mi e nepriyatno kato nyakoi pochne da se keleshari -- da postwa gluposti ili puk neshta ot roda "Ha sya da wi widya kak shte reagirate kato wi se predstawyam kato golyamata naduwka bez da postna kyoraw image".
Obicham Graphilla i MRAZYA nyakoi da sere po neya.
Zatowa sum kisel, i do dokazwane na protiwnoto za men lichno horata, koito prawyat podobni neshta prawyat neshto neredno.
A po otnoshenie na umeniata mi, az sum prost 3D type, koito si izkarwa parite s towa. Powyarwai mi, nyamash kapatsiteta da go otsenish. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 12:54 pm Заглавие: |
|
|
darjite se kato malki deca... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 12:57 pm Заглавие: |
|
|
:)) niamashe tochni iziskvania za predstavianeto, zatova si pozvolih tazi volnost. beshe zakachka. usmihni se. naistina ne razbiram ot 3d |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 1:00 pm Заглавие: |
|
|
a az darja na tova miasto da nameria hora s koito bih rabotil, a ne s koito da si merime chuskite. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 1:28 pm Заглавие: |
|
|
adi chestito:))) i stiga tolkoz gluposti ! _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 2:02 pm Заглавие: |
|
|
miiiii:)))) to mi e vrodeno be brate:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 2:54 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Po sushtata prichina, po koyato izpitwam izwestna nepriyazun kum raznite Kapitani i prochie goworiteli. |
10x ;) _________________ Scratch the surface serve a purpose
Scratch the surface don't waste my time
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
inNO

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 3:01 pm Заглавие: |
|
|
Ей ама някои хора наистина се увличат.... Колко хора требе да ви кажат да спрете с детинщините???? БМ вече забравих mel или гусин капитана се представяше в тая тема. и капитане туй последното 10х чак толкова изключително хипер мега важно ли беше да го пишеш. Като се замисля Drona предполагам достатъчно умно момче да се сети и сам колко точно пък ти може да си му благодарен. _________________ HANGAR 18. Area 51 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 3:02 pm Заглавие: |
|
|
Kapitana
nali se seshtash kakvo shte reche tva i kakvo eventualno sledva. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|