Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
the jester

|
Пуснато на: Сря Авг 25, 2004 11:57 am Заглавие: |
|
|
jasab написа: | .
облака трябва да е отгоре...
...вайно е надписа да е отгоре над облаците а не отдолу, така също се показва, че си под облаците... |
последно къде требе да е шибаният облак според теб, че от това обяснение ми стана бая мъгливо, ако не облачно.
И аз мисля че не е лошо облаците да са отдолу, където са в повечето време когато летиш. Освен това беше правилна забележката, че изразът е "on cloud 9" (даже онзи младеж Б.Адамс имаше такава песен), та в тая връзка е хубаво облакът/ците да се намират отдолу.
Абсолютно съгласен, че самолетните чаркове са лоша идея - в този бизнес съм и не знам по каква логика, ама най-шмоклявите агенциики, най-много живописен самолет бълват от логата си. Колкото по-голяма и сериозна агенцията, толкова по-семпло и безсамолетно логото.
На мен са ми известни две изключения. Разбира се тук не визирам почти задължителната алюзия с опашка на самолет, която се забелязва на логата на Алиталиа, МАЛЕV и ЧСА, Сингапурските авиолинии и др. или гениалното за мен лого на Луфтханза. Там самолетът е само "in the eye of the beholder", a не натурално натрапено крилце с турбинка от боинг-че. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jasab

|
Пуснато на: Сря Авг 25, 2004 12:11 pm Заглавие: |
|
|
the jester написа: | jasab написа: | .
облака трябва да е отгоре...
...вайно е надписа да е отгоре над облаците а не отдолу, така също се показва, че си под облаците... |
последно къде требе да е шибаният облак според теб, че от това обяснение ми стана бая мъгливо, ако не облачно.
И аз мисля че не е лошо облаците да са отдолу, където са в повечето време когато летиш. |
ами, да, разбира се, отдолу, ама като няма право за корекция по постовете си, от скоро съм в форума :wink: _________________ HELLOFREAKS |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Сря Авг 25, 2004 12:25 pm Заглавие: |
|
|
една корекция - след кратка лингвистична справка се оказа, че на английски
in cloud 9 = on cloud 9
значат абселутно 1 и също нещо, просто ги има и двата варианта. Сега друг е въпросът, че на мен второто за име на фирма е по-удачно.
А може би са прибегнали до предлога, защото има фирма Cloud 9 Tours. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Сря Авг 25, 2004 12:50 pm Заглавие: |
|
|
Е, сега ще има и In cloud 9. За съжаление за момента няма развитие по проекта с логото. Щом има ще постна нови версии. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|