Graphilla.com :: Преглед на тема - za soulseler i modelite!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

za soulseler i modelite!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
PERO!

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Сря Авг 25, 2004 12:48 pm    Заглавие: za soulseler i modelite! Отговорете с цитат

в модната фото верно е кофти да показваш
недостатъците на модела ама тва в БГ още не важи
ние правим натурална мода :) така да се каже

на тая девойка са и ужасни простите на ръцете трябва да не ги показваш и тва с потника :) първо я гледай в продължение на няколко часа при разговор, а чак после може да снимаш

например миналата година на форум бг мода, на ревю на бельо излеза мацка цялата в лунички и бенки

е барем и бикините да бяха леопардови:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Авг 25, 2004 12:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

перо, това дето си го направил освен да скрие луничките не само че не е направило нищо от снимката в по-добра насока, ами я е и оклепало още повече
друг въпрос е че толкова си бързал, та чак не си прочел какво е писано в темата
като ще критикуваш и ще се заяждаш - поне го прави качествено

пък виждам и от лунички не разбираш
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PERO!

МнениеПуснато на: Сря Авг 25, 2004 12:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

сори!!!
не се заяждам

по скоро исках да отворя дума за модната фото у нас по принцип

струва ми се, че това ще е полезно на човека, а и не само на него

повечето фотографи наши не обръщат голямо внимание на грима, а
други препоръчват да се сипва с кофи

е за тва става дума ако някой се чувства обиден, сори!
Върнете се в началото
pipi

Местожителство: на работа - предимно

МнениеПуснато на: Сря Авг 25, 2004 1:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Перо, ти ги обрули тия звезди бре човек, малко по-спокойно.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Авг 25, 2004 1:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

...be principno soulseler maj ne e v BG :)
SoulSeller

Местожителство: Марс

МнениеПуснато на: Сря Авг 25, 2004 1:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Zdravei,

Mnogo se radvam, che si reshil da se zanimavash s moite 'problemi' Naistina sam trognat ! Mnogo milo :>
Za jalost ne moga da vidq tvoqta versiia i ne moga da q komentiram. Tuk darja da kaja, che e mnogo [HE]etichno (da ne polzvam po-gruba duma (za da zapazq dobriq ton)) da redaktirash chujdi raboti, i da gi komentirash po tozi nachin !!! Naistina ne moga da razbira kakvo celish ?!
Inache, s drugi dumi, mnogo mersi, za tova, che iskash, da si polezen na horata, koito se zanimavat s modna fotografia. Mnogo bih iskal da vidq tvoq variant na kadara :))))

Изгубен в празен кадър влизам. Престорено се усмихвам. Грозни цветове в красиви рамки. Празни светове в очите жадни
Престорено смисъл виждам. Къде се намирам? Заспивам или лудостта откривам?

Върнете се в началото
piks

МнениеПуснато на: Сря Авг 25, 2004 5:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

PERO! da re4em, 4e ne si go pro4el.. ta shte povtorq.
predi da se redaktira ne4iq snimka se PITA avtora!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
PERO!

МнениеПуснато на: Сря Авг 25, 2004 5:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

явно не ни се говори за мода :)))
Върнете се в началото
n1x0n

МнениеПуснато на: Сря Авг 25, 2004 6:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

PERO! написа:
явно не ни се говори за мода :)))

Що да "не ни се говори"?! Само бих предпочел да говоря с някой дето да е осведомен за това какво се случва в българската модна фотография. Категоричният тон с който демонтрираш непросветеността си по темата е малко... излишен.
minimiro
Ксараджия

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Сря Авг 25, 2004 7:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

piks написа:
PERO! da re4em, 4e ne si go pro4el.. ta shte povtorq.
predi da se redaktira ne4iq snimka se PITA avtora!

be ne 4e iskam da nalivam maslo v oginya...ma taa rabota s korekciite po snimki na 4ujdi avtori ne vi li se struva 4e e nekak si plavashta edna takava.....
sa ne vida Pero ko e naprail, ma primerno edno neshto mi prai tvurdo vpe4atlenie, li4no az sum prail korekcii to4no po snimka na soulseller (dano ne gresha neshto) tam s ribarya, nito go pitah nito nishto i poslednoto koeto togaa mi naprai vpe4atlenie e 4e avtora ama nai-malkoto imashe protiv korekciata mi ili pa dori moderatorite ot suotvetnia forum...t.e. mai se mrunka izbiratelno edin vid, ili mi se struva....

druga bira puk e 4e mai pri spolu4liva korekcia, nikoi ne mrunka protiv namesata/pokaznoto, puk pri nespolu4liva - naopaki voi do boga....

P.S. puk ina4e to4no v podobni temi v koito se pokazva neshto i se tursi konkreten suvet bilo po snimane bilo po retush, smetam 4e nekoi neshta nema kak da se pokajat bez da se demonstrira varhu originala

p.s. i v zavurshek, ma naistina malko tolerantnost ne vredi de, sa kak da mu se pokaje na daden 4ovek neshto bez da se raboti varhu samoto neshto, adjeba to nali i zatva e toa forum otdelno ot tva nikoi koito nyakoga v tozi forum e prail korekcii po 4ujda rabota ne smyatam 4e posle e imal kakvito i da bilo pretencii ili neshto ot sorta.....
tai 4e v zavurshek uspokoite si4kite topkata :)
nishto ne e stanalo, nyakoi vkarva predlojenia na drug, dali predlojenieto e uda4no ili ne avtora sam si precenyava za sebe si, v kraya na kraishtata pogledeneto go kato priyatelski podadena ruka, dali she ya poemesh sam si reshavash
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
pipi

Местожителство: на работа - предимно

МнениеПуснато на: Сря Авг 25, 2004 8:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мисля, че има случаи, когато правилото, което беше обсъждано нееднократно трябва да бъде спазвано, Както и не е лошо да се пази добрият тон, и когато човека, който коментира как да се подобри снимката и ретушира не се усеща сам, че не е особенно компетентен, то няма нищо лошо това да му бъде подсказано.
Върнете се в началото
piks

МнениеПуснато на: Сря Авг 25, 2004 9:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

minimiro ne sym padarin, nqmam namerenie da hodq
sled vsaka korekciq da pitam 'imash li razreshenie?'
predoplaga se, 4e horata sa dostaty4no razumni
sami da se doeshtat sled kato im e kazano vednyj - dvaj...

p.s.
ako imash komentar... na Qto mi!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
n1x0n

МнениеПуснато на: Сря Авг 25, 2004 10:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

minimiro написа:
P.S. puk ina4e to4no v podobni temi v koito se pokazva neshto i se tursi konkreten suvet bilo po snimane bilo po retush, smetam 4e nekoi neshta nema kak da se pokajat bez da se demonstrira varhu originala

Вярно е това, но не мисля че е такъв голям пробем едно ЛС да се пусне, "може ли", "имам еди ква си идея" и т.н. Аз лично на някои хора съм казал че решат ли, не е нужно да ме питат за корекции. Има други, на които няма да дам да пипкат, понеже са доказали че не могат и само разводняват темата, защото всички скачат да ги критикуват за лошата намеса и темата става на нищо.
Това е... не мисля че е кой знае колко сложно?!

Единствената грешка е че не е указано на видно място това ново правило.
kapitana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Авг 25, 2004 11:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

az nishto ne vijdam - kude e snimkata? jenata gola li e? :)
SoulSeller

Местожителство: Марс

МнениеПуснато на: Чет Авг 26, 2004 11:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

minimiro написа:
...ma taa rabota s korekciite po snimki na 4ujdi avtori ne vi li se struva 4e e nekak si plavashta edna takava.....
sa ne vida Pero ko e naprail, ma primerno edno neshto mi prai tvurdo vpe4atlenie, li4no az sum prail korekcii to4no po snimka na soulseller (dano ne gresha neshto) tam s ribarya, nito go pitah nito nishto i poslednoto koeto togaa mi naprai vpe4atlenie e 4e avtora ama nai-malkoto imashe protiv korekciata mi ili pa dori moderatorite ot suotvetnia forum...t.e. mai se mrunka izbiratelno edin vid, ili mi se struva....

druga bira puk e 4e mai pri spolu4liva korekcia, nikoi ne mrunka protiv namesata/pokaznoto, puk pri nespolu4liva - naopaki voi do boga....

Zdravei,

Ne, ne se barkash :) Snimkata s 'ribarq' beshe tochno moq.
Napalno sam saglasen, che e mnogo po lesno da pokajesh, kakvo mislish za dadena rabota, ot kolkoto da pishesh dve stranici post. A i avtora (i drugite) shte shvane/shvanat zamisala po dobre...
Sega !
Za spoluchlivite/nespoluchlivite korekcii. Govorq personalno !!! Pak ti si vadi zakliucheniq. Az lichno, nqmam nishto protiv, kogato nqkoi redaktira moi raboti !!! Bez znachenie dali redakciata mi haresva ili ne. Vinagi se radvam, che nqkoi e zagul X vreme po men. Uvajavam chujdite mnenie (tochno za tova sam tuk). Drug e vaprosa dali te sa na mqsto !!! V slucheq ne stana qsno dali 'problema' beshe v kadara,retusha,potnika ili prastite, a moje i vsichko zaedno ?! Ne mislq, che tova e nachina po koito mojesh da pomognesh na nqkoi ;/ Ne i po tozi nachin, ne i s tozi ton. Tova mi zaprilicha poveche na zaqjdane ot kolkoto pomosht ! Takav vid namesi/redakci ne mi se nravqt, ne mi pomogat i ne gi toleriram !
Haide stiga tolkova, che mai varvim v druga tema :-P

Изгубен в празен кадър влизам. Престорено се усмихвам. Грозни цветове в красиви рамки. Празни светове в очите жадни
Престорено смисъл виждам. Къде се намирам? Заспивам или лудостта откривам?

Върнете се в началото
PERO!

МнениеПуснато на: Чет Авг 26, 2004 12:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

еее ваште снимки та ваште снимки... имайте си ги!!!

напрао ме изедохте

е така:)
Върнете се в началото
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Авг 26, 2004 12:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

minimiro написа:
t.e. mai se mrunka izbiratelno edin vid, ili mi se struva....

:))
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети