Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Чет Авг 26, 2004 9:55 am Заглавие: low-poly Particle tank |
|
|
В Generals Particle Cannon е общо взето същото като Ion Cannon в оригиналния C&C, така че кво е тва би трябвало да е ясно на всеки. Искаше ми се да го свърша днеска, но просто не издържам, лягам си. Смятам, че се получи общо взето най-добрия ми досега модел от тоя клас и затва го пускам, макар че има някои малки проблемчета още. Може би трябваше и един изглед отзаде... утре като го свърша.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Авг 26, 2004 10:30 am Заглавие: |
|
|
opasna ma6ina... ;)
6asito malko na MARS na 6asito mqza koeto mu pridava po avtenti4en vid :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Чет Авг 26, 2004 2:57 pm Заглавие: |
|
|
>>> Яко !
Ще слагаш ли цветна маркировка /player - red /green/ blue/? _________________ >>> " Time is mana " <<< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Чет Авг 26, 2004 3:38 pm Заглавие: |
|
|
bravo. Mnogo mi haresva. Verigite metalni li sa? Ako sa metalni napravi gi malko anisotrophic. Sushto koleletata otvutre. Az kak bih gi napravil. Za da se poluchi po dobur 3d efect bih napravil cialata veriga(ili samo chatsta deto sa tochilata) kakto si e v deistvitelnos sus vsichkite obekti bih ia izrendval otstrani i poluchenia render bih go lepnal deto sa koleletata sega(te sa narisuvani nali). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Авг 26, 2004 4:41 pm Заглавие: |
|
|
някой друг калник или няква тенекия да не фърля кал и песок по Партикал системата там май нема да е излишен ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|