Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Пет Авг 27, 2004 1:39 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | мисля направо да им нарисувам квадратчета и те да си нарисуват вътре комикс :)))))) |
хм, може.......:)))))) айде сега не се сърди, обаче можеш да ги оставиш да си нарисуват финала примерно. децата са творчески личности |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Авг 27, 2004 1:43 pm Заглавие: |
|
|
pipi написа: | Цитат: | мисля направо да им нарисувам квадратчета и те да си нарисуват вътре комикс :)))))) |
хм, може.......:)))))) айде сега не се сърди, обаче можеш да ги оставиш да си нарисуват финала примерно. децата са творчески личности |
хихи
не - като цяло идеята е готина !
проблема е в това, че трябва да хвана по-горна възрастова граница - такава от тийнейджъри и студенти... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Пет Авг 27, 2004 4:26 pm Заглавие: |
|
|
права си, повечето от тях не обичат да рисуват или оцветяват. ( под секрет, половината от офиса отиде да си търси шоколад милка със кравичка за оцветяване отвътре :))) , ама това вече е една друга възрастова група ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sunnyfrog

|
Пуснато на: Пет Авг 27, 2004 4:41 pm Заглавие: ... |
|
|
Mnogo sa ti hubavi komikschetata. imam samo edin vupros otnosno tehnikata.Po edno vreme beshe minala na Shopa da gi risuvash. Pmnya che nyamashe sushtestvena razlika/ pone na ekrana de/ megdu narisuvanoto s ruka i tova na shopa. ta posledno po koya otdvete tehnologiii gi ocvetyavash.
Pitam shtoto az lichno s risuvaneto na komputur mislya che sum zle.
A vigdam v foruma nyakolko choveka v tova chislo i ti koito se spravyate poveche ot perfektno:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Авг 27, 2004 5:11 pm Заглавие: |
|
|
sunnyfrog - много мерси за ласкателството (за това, че съм се справяла добре с рисуването на компютър...) но мисля, че съм много далече от истината все още;)
Уики я бях почнала на ръка с акварелчета и моливи и така си я продължавам!
pipi - то и аз се надявам на такива деца като вас да купувате тетрадките :)))) за мойто вдетеняване няма нужда да споменавам:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Съб Сеп 11, 2004 1:21 am Заглавие: |
|
|
hah ...braos wicksun....ama verno si e darko-wicky fusion...:):):) VERY NICE _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|