Graphilla.com :: Преглед на тема - Откъде да си купя продукти на Adobe и Macromedia

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Откъде да си купя продукти на Adobe и Macromedia

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
deep_blue

МнениеПуснато на: Вто Авг 31, 2004 1:24 am    Заглавие: Откъде да си купя продукти на Adobe и Macromedia Отговорете с цитат

Става въпрос за съвсем легална покупка на софтуер :)

Благодаря
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Вто Авг 31, 2004 1:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

moga da ti kaja ot kude da ne si kupish :)) ot BBS ne kupuvai, teia sa nai tupite parcheta deto sum vijdal, purvo po telefona me razpitvaha otkude sa kupuvani produktite ot koi tehen disitruibutor che imali ne znam kva si politika, posle trebeshe da se skaram s nekakav nachalnik tama da se suglasi che mojem da si kupim update za studioto ot tiah direktno (se edno ti im iskash pari a nema da im davash), platihme i poznai kvo chakane nastupi:) v petuk..v ponedelnik...v sriada... v shestuk..i pak s kavga..ma to na mitniztata ma to na chereshata:)))

ta ako mojesh ne si kupuvai ot tam. inache vij na act soft mai beshe prodavaha na Adobe produktite.
http://news.act-soft.com/default.htm
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Вто Авг 31, 2004 3:10 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Za BBS ne misa gowori. Predi wreme im kazwam:
Daite da wi poddrzam FREE saita APPLE.BG.
Pisna mi da nemam info na BG. Goworihme edni obsti prikazki i do tam.
/nenam nekoi det da e dowolen ot servica im, nemam ideia zakwo imat takawa nikwa politika/
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети