Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mel

|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2004 12:54 pm Заглавие: karence s molba za komentar:)) |
|
|
http://www.yarkozelen.hit.bg/kare%20realux.jpg
ami tova e kareto. stava duma za krushki:))))) mnogo mu se radvah kato go napravih. ama sega neshto se chudia ne sedi li niakak nezavarsheno. niakakvi mnenia? logoto i slogana ne se pipat. shte ima i sait v posledstvie kato koordinati |
|
Върнете се в началото |
|
 |
llex

|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2004 2:22 pm Заглавие: |
|
|
мии..
1. градиента на фона, който представлява осветяването от крушката не ти е на мястото си.
2. типографията не ми се струва достатъчно добутана, седи разхвърляна ама не от хубавото разхвърляне:))))
3. от къде идва светлината върху ръкава на сгъвктата на дясната ръка |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2004 2:30 pm Заглавие: |
|
|
mmmda prav si:)) beshe v drug format i se e e izmestila osvetenostta ot krushkata(vaobshte ne sam obarnal vnimanie. za texta...tolkova si moga iavno:)))) a rakava....be ne mi e mnogo iasno otkade mu idva svetlinata, ama taka mi se stori che se otkroiavat detailite ot choveka. mersi ti |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yanyan

|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2004 2:42 pm Заглавие: bulb |
|
|
Приятно като усещане, но I think, има още зе дообмисляне и дообработка.
Неясен ми е жеста на пича, чийто сгънат ръкав нямам нищо против да свети, но пък бих обърнал внимание на пръстенцата на които се е подпрял.
Тази крушка е плоска?!
Ако си целял да ме треснеш с тая игра на думи в Everythink is light...ами тая работа с thing-think е последното, което виждам. Тъй де, проблема в типографската подредба е явен.
Аз лично бих помислил за друг слоган, ама най-вероятно тоя си е техен.
Айде успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2004 2:46 pm Заглавие: |
|
|
slogana ne go mislime..:)))) takav si e za sega. a krushkata ne mi se shteshe da e ploska ama me iznudiha da e takava:((( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|