Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2004 6:59 am Заглавие: Apple Scare Story |
|
|
Ta Значи Вчера Си копам мирно и кротко на Последния МИ за тази Година Оцелял Компутер /Повербоок ГЕ,667мгз, 4,512рам,30гб диск/
И млатим некво Минимизирано Видео за Интро на Сайт у Афтера.
Млатим аз Нежно, Само Афтера бачка, Даже и Нета искубах.
Имам некви 8 Леера. Неам ефекти по тех. Общо Взето Кат Малка Монтажна са Явява.И както си цъкам/ Забележи "Цъкам", Не "привлачвам главата", не "рендвам", не "зуумвам"/ са чу ИДИН ШИБАН ГНУСЕН ЕБАН ЗВУК "БЗЪЪЪДПИУКССССС" и Сичкото Повер Умре, Изчезна, Прееба са.
Опит за пускане Първи - К-Р
Опит за пускане Втори - К-Р.
Опит за пускане Трети, Четвърти, Пети.............
/Сичкото пройект Чао, НЕма БАЦКУПИ, Клиента Днеска Чака Демо/
НЕ ИСКАМ ДА ОБЯСНЯМ КАК САМ СПАЛ, КОЛКО САМ СПАЛ, И ДАЛИ
ИМАХ СИЛИ ДА ПСУАМ/
Са СТАНАХ НАТИСНАХ ПОВЕР БУТОНА И ТВА ЖИВОТНО ТРАГНАА.
В тоз момент ВЕРВАЙ ТЕ МИ МИ ИДЕШЕ ОТ РАДОСТ ДА ............
КО са оказа:
ЕБАНАТА БАТЕРИЯ УМРЕЛА. ДЕАД. КОМПЛЕТЛЕ ДЕАД.
И КАТ ДЕАДНЕ СИЧКОТО КОМП СА ЗАЩИТАВА КАТ СА САМОУБИЕ
ЗА ОПРЕДЕЛЕН ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ????/
АППЛЕ ТРЕБЕ ДА ДАВАТ НАРЪЧНИК ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ НА ПОВЕРБУУЦИ.
КАК ДА ГО ЗАВИВАШ, КАК ДА МУ ДАВАШ ДА ЯДЕ БЕЗ ДА СА ЗАДАВИ,
КАК ДА ХОДИ ПО НУЖДА>БЕЗ ДА СА ОМАЗВА.
ОООХ НА ТАТИ КОМПАЛЧЕТО...
БАХ тез компутри МИ зеа здравенцето...... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana

|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2004 12:31 pm Заглавие: |
|
|
xixixixixixixix :::)))
kak sa pravi video montaj na takovo niashto? :)
ostavam s vpechatlenie che sreshtu men sedi chovek s jelezni nervi :::)))
i nepoklatimo spokoistvie :) _________________ Scratch the surface serve a purpose
Scratch the surface don't waste my time
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2004 12:50 pm Заглавие: |
|
|
Аз оставам с съвсем различни впечетления от юнгата - моите са цели 3:
1. Лаптопа няма зарядно, та бичиш на батерии
2. Нямате ток или контакти в къщи (офиса)
3. Бачкаш нейде сред природата, затова си мобилен, вместо да ползваш някой десктоп звяр
П.П. Има и още един вариант, ама ще го премълча ;)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2004 1:07 pm Заглавие: |
|
|
montaz na takowa nesto sa prai super, bodes na firewire storageto
i kowes w final cut posle expoertwas EDL lista time code KUM zwero det rendi:))
A TWA det sa slu4i stana sa s wkliu4eno acdc.Toest dokato kopam sam U toka:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2004 1:40 pm Заглавие: |
|
|
Nubzi, ne znam kwo da ti kazha brat! Da ne si go prenagryal? Ako e Overheatnal (ne bi tryabwalo, ama znae li chowek) e normalno da se izklyuchi za izwestno wreme.
A inache da si bachkash na Laptop e uzhaaaasno priyatno. Wecher si lyagam, gushwam si Vaioto, wklyuchwam si tableta, i oh-oh-oh 3D all nite long :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2004 2:48 pm Заглавие: |
|
|
mda Overheatnalo see kopileto W dobawka nomera s bateriata.
I e resil da si po4ine. Mte horata ne sa go prawili za workstation NON
Stop:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2004 3:12 pm Заглавие: |
|
|
bria gowedoto oste sa durzi:)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2004 4:12 pm Заглавие: |
|
|
:) 8 leera li reche:) a pusni razgyvkite nadole de stia sa stiska:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana

|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2004 5:26 pm Заглавие: :) |
|
|
golemo kruckane e padalo tuka ::)))
dai da vidim kakvo maistorish - lud na shareno se radva
zashto kartinkite sa skriti :P _________________ Scratch the surface serve a purpose
Scratch the surface don't waste my time
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2004 6:15 am Заглавие: |
|
|
Картинки ше има скоро, кат стане сайта ша му постна линка.
Бтв. едвали некои ще му издаржат нервите да даунлоди 3мб интро, ма ща видим.То интро концепта отдавна е деатх ма в случая нема бегане. Па и кадрите не са лоши, кат изключим Че ми са наложи
да си миксирам звук, да слагам грамотейци, да му рендим 100 секвенции, да му буркам цолорсите /щото оригиналните на филма
мноо зле:))/Ше каете как е пореднио кич. Споко:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2004 6:47 am Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Nubzi, ne znam kwo da ti kazha brat! Da ne si go prenagryal? Ako e Overheatnal (ne bi tryabwalo, ama znae li chowek) e normalno da se izklyuchi za izwestno wreme.
A inache da si bachkash na Laptop e uzhaaaasno priyatno. Wecher si lyagam, gushwam si Vaioto, wklyuchwam si tableta, i oh-oh-oh 3D all nite long :)))) |
А некоя вечер, така случайно, случвало ли ти се е да спиш? :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2004 9:30 am Заглавие: |
|
|
Imperial Friedrich написа: | Drone написа: | Nubzi, ne znam kwo da ti kazha brat! Da ne si go prenagryal? Ako e Overheatnal (ne bi tryabwalo, ama znae li chowek) e normalno da se izklyuchi za izwestno wreme.
A inache da si bachkash na Laptop e uzhaaaasno priyatno. Wecher si lyagam, gushwam si Vaioto, wklyuchwam si tableta, i oh-oh-oh 3D all nite long :)))) |
Абе вие май жени си нямате - знаеш ли как ще си легнеш в леглото с лаптоп или ще спиш пред изпитателния поглед на жената - ще настане революция с елементи на садизъм към твоята личност... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
turnteibl

|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2004 9:54 am Заглавие: |
|
|
be i da ima i da niama jena, rezultata e edin
zdraw syn niama... (: _________________ www.kpucu.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2004 11:33 am Заглавие: |
|
|
Imperial Friedrich написа: | Drone написа: | Nubzi, ne znam kwo da ti kazha brat! Da ne si go prenagryal? Ako e Overheatnal (ne bi tryabwalo, ama znae li chowek) e normalno da se izklyuchi za izwestno wreme.
Spish? Ami na edin kolega negow priyatel e spal wednuzh, i razprawyashe onaya wecher, che bilo mnogo stranno izhiwyawane. Kato spryal da spi i posle se chuwstwal mnogo stranno. Ta az mai nyama da probwam :))))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2004 11:34 am Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | Imperial Friedrich написа: | Drone написа: | Nubzi, ne znam kwo da ti kazha brat! Da ne si go prenagryal? Ako e Overheatnal (ne bi tryabwalo, ama znae li chowek) e normalno da se izklyuchi za izwestno wreme.
Абе вие май жени си нямате - знаеш ли как ще си легнеш в леглото с лаптоп или ще спиш пред изпитателния поглед на жената - ще настане революция с елементи на садизъм към твоята личност... |
Panagonov, zhenite sa hubawa rabota, no sa mnogo protiwopokazni za razwitieto na uspeshna kariera w toya business -- pone na moya etap :)))) Taka che -- laptopa i vertexi do pripaduk :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2004 1:55 pm Заглавие: |
|
|
Zenite sa hubawa raota Ma iskat da gi obgrizwas i poliwas .. opa twa bese za nekwi drugi nista:))) Mda az kat edin Newbie w Komputer Mazniata Za dwe broiki bez Gadze da ostana I cirei na G-a da mi izleze.
Ma kat sa zamisla ne gi razbiram zenkite. Mi po idealen muz ot Komp related nema we. Frlias mu idno pc i kade go ostais tam si sedi.
Pa posle eiii 4uzdo. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2004 12:44 pm Заглавие: |
|
|
Извинете, че се меся в този толкова мъжки разговор, обаче хора, къде ги намирате тия жени бре? Повечето от приятелките ми и колежките ми прекарват по 10-12 часа на ден с вперен в монитора поглед. Ако гаджето лежи с лап-топа в кревата, ей супер, нали е в кревата, не е в офиса. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2004 12:54 pm Заглавие: |
|
|
pipi написа: | Извинете, че се меся в този толкова мъжки разговор, обаче хора, къде ги намирате тия жени бре? Повечето от приятелките ми и колежките ми прекарват по 10-12 часа на ден с вперен в монитора поглед. Ако гаджето лежи с лап-топа в кревата, ей супер, нали е в кревата, не е в офиса. |
Добре де, темата си се разводни.
Pipi, никога не съм предполагал че има жени дето ще търпят гаджето им да гледа в лаптопа вместо в тях и няма да му стошат джаджата в главата. Държа да ме запознаеш с твоите приятелки (по-хубавие, разбира се:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2004 1:26 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | никога не съм предполагал че има жени дето ще търпят гаджето им да гледа в лаптопа вместо в тях и няма да му стошат джаджата в главата. |
teq sapuneni seriali kvo praveli s horata...tc...tc _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2004 2:03 pm Заглавие: |
|
|
piks написа: | Цитат: | никога не съм предполагал че има жени дето ще търпят гаджето им да гледа в лаптопа вместо в тях и няма да му стошат джаджата в главата. |
teq sapuneni seriali kvo praveli s horata...tc...tc |
Всъщност агресията се поражда от екшъните. От сапунерките може само хемороиди да хванеш и да си полираш мозъка ;)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|