Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Zing
|
Пуснато на: Пон Авг 23, 2004 3:04 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | ами като е такъв таргета ние що го гледаме? |
ми низнам %)
аз след Ван Хелзинг и аз се чудих - що си губих времето да го гледам изобщо.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chilko

|
Пуснато на: Пон Авг 23, 2004 3:32 pm Заглавие: |
|
|
руснаците и те се отсрамиха в жанра с 'нощна стража'...
тепърва ще се говори за него, а и с толкова малко пари наистина са направили нещо много добро. _________________ the truth is out there |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пон Авг 23, 2004 3:40 pm Заглавие: |
|
|
fatwalker написа: | DR2 написа: | ами като е такъв таргета ние що го гледаме? |
ми низнам %)
аз след Ван Хелзинг и аз се чудих - що си губих времето да го гледам изобщо.... |
Аз и Ван Хелсинг се чудих що го гледах... _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Авг 23, 2004 4:06 pm Заглавие: |
|
|
chilko написа: | руснаците и те се отсрамиха в жанра с 'нощна стража'...
тепърва ще се говори за него, а и с толкова малко пари наистина са направили нещо много добро. |
нощната стража - сигурно защото е руски филм по руска книжка и в русия е направила с 300 000 $ повече от Властелина парт 3 за 25 дена :)
http://www.dozorfilm.ru
http://www.cgtalk.ru/exc.php?id=nightwatch |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Авг 23, 2004 7:25 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: |
дроне ма що ми ги разправяш тия? ако си мислиш че тука има някой който безрезервно да вярва на такива филми си в грешка. а това че има манипулации в него не го прави по-малко добър филм. направи си един експермент... гледаи първо него и след туй веднага изгледай и хрониките на ридик. |
Emi ne znam brat, az ne moga takiwa raboti da gi gledam izwun contexta. Prosto neshta praweni s propagandna tsel mi burkan w jigera. Twa e se edno da gledam na Lenni Reifenstahl "Triumph des Willens" prosto kato film -- emi ne moga. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
chilko

|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2004 12:21 pm Заглавие: |
|
|
още нещо руско in progress - Волкодав _________________ the truth is out there |
|
Върнете се в началото |
|
 |
IKEAboy

|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2004 7:38 pm Заглавие: |
|
|
filma si e super . iaka vizia ,iak zvuk ( mnogo interesni sounds sa iznamerili sound crew-to ) puk i vin dizel moga da go gledam 2 chasa dori kak chete telefonnia ukazatel :)) taka che don't hesitate ;))))))))) . pitch black ne me izkefi napulno obache predposlednia film (na david twohy )- BELOW go zavurtiah 3 puti edin sled drug - ( dori samo za nachalnata sequence si zaslujava da se vidi ) ; DARK FURY si struva da se vidi ako obichate animatsiata ( ozvuchavaneto na geroite i sounda kato tsialo sushto e super ) _________________ I am ready man,check it out,I am the ULTIMATE bad ass. State-of-the-bad-ass-art. You do NOT want to fuck with me. Check it out! Hey Ripley,don't worry. Me and my squad of ultimate bad-asses will protect you... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 3:59 pm Заглавие: Dobre no... |
|
|
Kato viziq e mnogo dobre. Sled kato ID soft. vdignaha tolkova letvata s tehniq endzin, samo 4e, te ni pokazaha 4e ne vsi4ko e endzin, ima ne6ta kakto originalna ideq, i za igrite specialno Gameplay koito az ne vizdam. Ob6to vzeto vsi4ko e mnogo kompleksno, 6te vidim.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 4:03 pm Заглавие: OPS |
|
|
Tova e za geimkata))))) ZA filma nemoga da kaza ne sum go gledal o6te |
|
Върнете се в началото |