Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Авг 12, 2004 10:45 pm Заглавие: |
|
|
Abe predpochitam si:
MCRT .300 Tactical
Colt .45
Claymores
S tjah vinagi ima fun :) Horata mrazjat claymores, tova znachi li che i nas ni mrazjat Precioussss, loshi hobiti... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2004 5:54 am Заглавие: |
|
|
'начи на "High" @ 1152x864 без АА, с 4х анизотропия ми върви добре (20-25 fps средно).
Поиграх 8-10 часа на hard. Играта е лесна ако проверяваш всяко тъмно ъгълче и редовно се обръщаш щото непрекъснато се появяват отзад гадове (как мразя). Няма гад която да не мре от 1-2 гръма в упор с помпата (е, освен 3-4 всичко на всичко досега). Марините-зомбита са по-тъпи от командосите в халфа :) Иначе атмосфера има, макар и да не открива топлата вода. С две думи, тва си е чист DOOM с нова графика. И доста успешно стряска и плаши, свикваш с гадовете и знаеш че най-често срещаните мрат от един изстрел в упор с помпата, обаче все от време на време забравяш да внимаваш, пропускаш някое тъмно ъгълче и някой ти изкарва акъла. Смятам да я превъртя не толкова щото чак ме кефи, ами повече за обща култура ;)
Проблемът е че аз лично не очаквах рая на земята с излизането на тая игра, обаче към HL2 очакванията ни са много много по-големи и съответно опасността да бъдат прецакани е доста по-голяма. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2004 5:56 am Заглавие: |
|
|
А, разбира се save/load имаше непрекъснато, като казах че е лесна на hard нямам предвид че не мрях средно на всеки 5 мин. ;) От глупост най-често. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2004 9:12 am Заглавие: |
|
|
Imperial Friedrich написа: | върви добре (20-25 fps средно). |
Всъщност не, вътре из коридорите вадя 30-40, а навън 15-20.
Бележка правя, понеже май за западняците "добре" да върви играта значи 60fps, пък на мен лично и 20 ми стигат :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2004 11:30 am Заглавие: |
|
|
Imperial tova s novija Radeon li? Principno okolo 35 fps chovek veche ne zabeljazva razlikata, probvai bez anisotrope, bi trjabvalo da ti skochi framerate-a. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2004 7:53 pm Заглавие: |
|
|
Тва с Radeon 9800 без оверклок. Може би ще си взема един охладител за него, дето твърдят че позволява да се издуе безпроблемно до скоростите на Pro, а струва само $20. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Нед Авг 15, 2004 9:22 am Заглавие: |
|
|
търсех едни неща за играта и в единия форум видях следното:
From: valkyreV (gs) | Posted: 8/14/2004 8:00:12 PM
What is it about this part babt,part insect, part clawed thing that makes everyone jitter? I for one didn't really get scared from any of the demons but this one made me sweat abit everytime I heard its buzzing wings.
From: Phfor | Posted: 8/14/2004 8:01:05 PM
Because some of us dont enjoy killing babies.
---
From: SmeagolsBane | Posted: 8/14/2004 8:02:16 PM
and some of us do it gleefully with the chainsaw
---
From: kyle188 | Posted: 8/14/2004 8:17:12 PM
:D Nothing beats killing little children with chainsaws.
--- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 9:00 am Заглавие: |
|
|
на бати убавото! Тоя чичо в самия ад изглежда много по-яко щото има някакви огнени неща по себе си. Ама не успях да му изкарам хубава снимка от там (все иска да ме бие, чудна работа). Много е красива играта, спор няма. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 1:04 pm Заглавие: |
|
|
Imprerial! Пускаш в конзолата GOD и си правиш колкото искаш скрииншоти без да ти пука. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 5:30 pm Заглавие: |
|
|
Бре, какво стана с доброто старо iddqd? :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 1:05 am Заглавие: |
|
|
честно казано накрая ми омръзна и минах последните няколко нива с кодовете. Все пак играя за картинките най-вече ;) А има доста красиви работи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 9:39 am Заглавие: |
|
|
Явно много упорити хора има. Аз съм жсе осхте до 7-мо ниво. От близо 2 седмици не мога да се навия да я пусна да играя - не ме влече нещо... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 5:15 pm Заглавие: |
|
|
Ами за мен лично просто мина границата, до която ми беше удоволствие да я играя и затва си пуснах кодовете просто да видя какво става накрая. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 5:24 pm Заглавие: |
|
|
Imperial Friedrich написа: | Ами за мен лично просто мина границата, до която ми беше удоволствие да я играя и затва си пуснах кодовете просто да видя какво става накрая. |
И кво става? Кажи за да спестиш няколко везмислени часа от живота ми... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 6:43 pm Заглавие: |
|
|
ами последните 5-6 нива наистина изглеждат трудни, макар че самите босове са лесни. Накрая се биеш с Cyberdemon-а който умира точно от три удара със soulcube, а непрекъснато ти идват малки гадове, които ти дават души за него. Мога да покажа картинки :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
luzterin

|
Пуснато на: Чет Авг 19, 2004 4:05 pm Заглавие: |
|
|
morgoth - god, give health, give all
za poveche www.dlh.net _________________ Forget the self and you will fear nothing, in whatever level of awareness you find yourself to be. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

Регистриран на: 06 Юли 2003 Мнения: 362 Местожителство: Carbon City
|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2004 12:09 am Заглавие: |
|
|
a fe da vi pitam ima nqkaf kod deto ti puska stariq doom ama neshto ne ba4ka, pone pri men.
staa duma za dolniq red napisan v konzolata:
give doom95
Pri nqkoi raboti li tfa? She e interesno da se vidi... _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
IKEAboy

|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2004 7:54 pm Заглавие: |
|
|
eeeeee to biva tumno ama te sa se osrali - puk i taia glupost s fenercheto ne moga da ia preglutna - vadi orujieto , vadi fenera , vadi orujieto , vadi fenera ebati :)))))) ,inache mnogo krasivo , ima dobri popadenia ama chestno ne razbrah rusnatsite kvo gi hvana tolkova strah ot toia doom i HL ta da zabaviat tolkova STALKER (chak ianuari 2005 ) -dosega ne sum chakal edna igra s tolkova neturpenie (svalete si videodemotata ot neta niama da sujaliavate ;) _________________ I am ready man,check it out,I am the ULTIMATE bad ass. State-of-the-bad-ass-art. You do NOT want to fuck with me. Check it out! Hey Ripley,don't worry. Me and my squad of ultimate bad-asses will protect you... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 4:18 pm Заглавие: mmmda |
|
|
Qka grefika igra ne pravi!!!! Geim industriqta se komersializira tolkova mnogo 4e mi se povru6ta. Evala 6apka im svalqm na pi4ovete ot ID za grafikata, no kude e drugoto? Spored men tova e i gra za posredstveniq geimur. A i iziskvaniqta kum hardueira UUAAU Nadqvam se HL 2 Da ne se izduni tolkova. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|