Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Сеп 03, 2004 9:06 am Заглавие: |
|
|
Всъщност никога не съм имал пари за Лего, но имаше български конструктури по техен подел по едно време. Тогава с претчеда купихме 5 от тези с най много части, правихме 3-етажни замъци, и монтирахме вътре лампички от фенерчета, като ги захранвахме с трансформатора ми от електрическото влакче. Постройките бяха ОГРОМНИ - с дни сме ги правили и сме опъвали жици (за всяка стая отделна разбира се, като си бяхме направили пулт с прекъсвачи).
Е-е-е-ех, славни времена. Сега останах само с Аутобана (4 на брой) но жената не дава да го сглобя, защото после в хола няма къде да се стъпи - то и това е ОГРОМНО :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Сеп 03, 2004 9:08 am Заглавие: |
|
|
[off]
Сори за грубата грешка - конструктОр
[/off] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Сеп 03, 2004 10:39 am Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | Всъщност никога не съм имал пари за Лего, но имаше български конструктури по техен подел по едно време. Тогава с претчеда купихме 5 от тези с най много части, правихме 3-етажни замъци, и монтирахме вътре лампички от фенерчета, като ги захранвахме с трансформатора ми от електрическото влакче. Постройките бяха ОГРОМНИ - с дни сме ги правили и сме опъвали жици (за всяка стая отделна разбира се, като си бяхме направили пулт с прекъсвачи).
Е-е-е-ех, славни времена. Сега останах само с Аутобана (4 на брой) но жената не дава да го сглобя, защото после в хола няма къде да се стъпи - то и това е ОГРОМНО :)) |
от една кръв сме панагонов... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Пет Сеп 03, 2004 11:39 am Заглавие: |
|
|
Въх, детска радост. :)
Аз пък докато стана на 10 (че да поумнея) метнах куп пари за Лего. :( Знаете ли какви красоти сега можех да си купя?
Иначе колекционирам коли. :) От тези 1:48 до 1:18. Имам някъде 40 бройки. Повечето са Италиянски...
П.П. Панагонов, дай твоите аутобани, че и аз имам един да го донеса да си поиграем. :))) Бръммм. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Сеп 03, 2004 12:50 pm Заглавие: |
|
|
Eeeeeeeeeh debaaaaa :)))))
Sega se razchuwstwah i me nalegna nostalgiata kopeleta gadni :))))
W BG razdadoh kolektsia ot 250 modela na samoleti 1:72 i 30-40 tanka 1:35. Sega malko po malko (shtoto nema wreme) pochwat da e natrupwat razni tankowe po uglite, ama oshte nesglobeni i neboyadisani. A sled kato widyah kolektsiata na edin kolega ot 30-ina PREKRASNI mecha (mech kato hladno oruzhie napraweno s tsel razfasowane na intelligentni i neintelligentni sushtestwa) mislya da wlyaza i az na tazi wulna :)))))
Eeeeeeeehhhhhh.... nostalgia..... Mai e wreme da si smenya podpisa :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |