Graphilla.com :: Преглед на тема - Относно Конкурсите в Графилла

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Относно Конкурсите в Графилла

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Дискусии
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Пет Сеп 03, 2004 7:58 pm    Заглавие: Относно Конкурсите в Графилла Отговорете с цитат

Преди да почна темата Искам да се Извиня на Импланта за
Грешната калкулация относно този ми пост:
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=7263
както той се изрази с право АЗ не сам си купувал такива книги
/и за тва може би не мога да права добри лога/от ЕУ а в ЕУ цената е
различна / х2/ .
Извън коментара Конкурса Приключи Не се съмнявам в Качествата
на Импланта и Гавански, шапка им свалям щото са мноо добри /
ако некой ми кае че тва го казвам от куртоазия а не го мисла мое му дам адрес лично да му разясна/.Ма тва по долу не СЕ отнася за
Професионалните им качества като Дизайнери, а за нещо друго.
Много от вас си мислят че Графила е само форум и Не осъзнават за какво става дума. Много биха казали, че не искат да се взима на сериозно, други ще кажат че сам луд или че си нямам работа, трети
ще кажат че ко толкова форум, постваме, дрънкаме глупости,виждаме се кога може, пием бира и общуваме.
ДА верно е.МА не е Всичко.
Какво е за мен Графила.
1.Колективен мозък.
2.Коректив.
3.Необходимия външен поглед критичен за раотата дет вършим.
4.База данни за Проблеми и Решения.
5.Общество /не толкова виртуално/ на професионалисти и на не толкова професионалисти.
може още да пиша ма не тва е важно.
Какви са моите наблюдения.
Много хора знаят Форума. Хора НЕ дизайнери.Хора работещи в рекламни Агенции.Клиенти.
Това е много Добре, щото се създава Реален стандарт на Пазар подчинен изцяло на Девиза: Ниска Цена - Качество Квото доде
/Има редки изключения/.
Къде виждам Проблем. Клиента винаги иска да мине тънко.
Конкурсите в Графила Са идеални за Хора искащи Голям избор
- никаква отговорност- ниска цена.Нема Лошо. Сички се сещаме
лафа за Баницата.
Та конкретно аз предлагам:
Да си направим Ясен регламент за Комерсиалните конкурси, ако въобще ще ги има. Сложно е и Мисля че е време да спретнем Организация, юридически представена, и с членски внос./
ее нубзи пак е полудел, нали:)/
Ако пък Това предложение За Вас е Лудост. И това ше си е
форумче Според мен НЕ ТРЯБВА ДА ИМА КОМЕРСИАЛНИ КОНКУРСИ.
ДА отоврим едно гласуване/ анкетка ако искате.Аз не бих пуснал Щото не съм аз Този дет плаща за Хоста и ТН.
Това За Мен е Проблем на който тре намериме заедно некво решение.
Ако това стане ще са избегне излишно напрежение и нещата които
се правят на конкурсите ще са много по добри.
/Надявам се Некои да постне некво Мнение, а не да Има изпълнение
на песента "Тишина":)))/
Както казах по горе, Аз са занимаам от Много малко време с Дезигн и
Компутри И сам Благодарен за това, че я има Графила, щото
без нея немаше да мога да права некой неща, немаше да познавам
некой хора, които имат значение за мен и ги уважавам,немаше да моа да осъзнавам Грешката като Част от Процеса Дизайн.
Върнете се в началото
Zing

МнениеПуснато на: Пет Сеп 03, 2004 8:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ние искаме нещо от грапхлла.цом, НО ние пък какво даваме на грапхлла.цом ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Пет Сеп 03, 2004 9:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

tumbi bate komentwai please po temata. nikde ne sam goworil za zimane dawane.ako stane wapros za dawane az sha dam ma ae posastestwo pls.
po konkretno taka da sa kaze.
Върнете се в началото
panagonov

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Сеп 03, 2004 10:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Лично мое мнение, но този форум, както и всичко останало, се подчинява на търсенето и предлагането. Конкурсите (в които аз не учатвам след като Mace ме заплаши със саморазправа :)) са нещо много полезно както за новобранците така и за професионалистите. Получават се страхотни неща, клиента е доволен - остава пробема със заплащането - основният доколкото разбирам от поста по-горе. Обаче:
1. Финансовото възнаграждение за победителя е предварително известна - на който му изнася да се занимава с това, на който му е малко - ами участието не е задължително.
2. Нееднократно съм оставал шокиран от разликата с която "мерим" клиентите. Явно при мен все безпарични попадат, но съм убеден че по-голямата част от клиентите в нашата страна са именно такива. Ясно е че интелектуалният труд би трябвало да е скъпо платен, но все пак не може да се иска от клиента да дава пари, които не може да си позволи. Т.е. не виждам начин как ще се поставят всички клиенти под "един аршин" за да се постави твърд регламент за конкурсите.

Има и още но аз съм най-малко този, който може да дава мнение по въпроса, но все пак благодарая за вниманието!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Пет Сеп 03, 2004 10:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Моя е грешката. Нямах предвид Твърд Регламент в смисал на еднакво за всички конкурси. Просто ако е комерсиален да има некви първоначални рамки и фиксирани задължения.
Бтв не очаквам голяма активност от коментари Писнало ми е
да гледам как сички седат кимат с глава и остават реката да си тече,
относно клиентите мне са безпарични не ги жали поразгледаи им автопарка:))) ма щото сички дружно са навеждаме за тва ги карат тез коли нали:)))
Върнете се в началото
LMNT

МнениеПуснато на: Съб Сеп 04, 2004 5:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
ние искаме нещо от грапхлла.цом, НО ние пък какво даваме на грапхлла.цом

Bat' Tumbi saka da kazhe maj: ' don't ask what Graphilla can do for you but ask what you can do for your Graphilla!'
Imperial

Местожителство: Соединенные Штаты Америки

МнениеПуснато на: Съб Сеп 04, 2004 6:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

А може пък на български да иска да го каже?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Сеп 04, 2004 8:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

аз не мога да говоря от позицията на човек работил с много клиенти и за тва ще си замълча, но си мисля, че нубизус се опитва да направи нещо за графила, като дава някаква идея(а дали ще се приеме или не - ще се види). Не знам лесно ли е или не, но едно организиране/регламентиране(или както искате го наречете) на конкурсите наистина ми звучи добре.
Гост

МнениеПуснато на: Съб Сеп 04, 2004 11:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Те са наясно кво искам аз да кажа.:)) Ма явно не щат да участват в некво раздвижване на Пластовете. Мене мно ми е ясно докате ше доведе сичко тва ма аре. Прай ко требе да стаа КО ще:)))
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Нед Сеп 05, 2004 4:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мълчанието Ви Ми даде Ясен Отговор.Благодаря.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Дискусии Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети