Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пон Сеп 06, 2004 12:55 am Заглавие: WIP ... пореден |
|
|
след дълга пауза , най-после ми се събраха 1 ден и половина свободни и си поцъках наволя.... ето какво излезе...
 _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пон Сеп 06, 2004 1:02 am Заглавие: |
|
|
Готинин и зъл слънчо:)... малко бузките трябва да му доуправиш ми се струва...
това на мая? хммм нурбс? _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пон Сеп 06, 2004 1:05 am Заглавие: |
|
|
XSI4 , poly , +2 субдив _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пон Сеп 06, 2004 1:07 am Заглавие: |
|
|
ахум...:) сега като се позагледах... външния обръч малко се е поскапал от смуута... имаш тук там май 5тички които трябва да се фикснат... и там откъдето тръгват змиите няма ли да е по добре да не тръгват всичките от една точка/вертекс? _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пон Сеп 06, 2004 1:15 am Заглавие: |
|
|
идеята е че тръгват пламъци и посредата се превръщат в змии ;) ама май много не си личи... иначе mesh-а е ужасен , ама направо отвратителен... може да се каже че почвам ново движение "За грозен и непрактичен mesh" - просто много неща правех на субдив и не гледах какво става с lowpoly-то отдолу.... а и не сън прецепвал и нацепвал... сигурно и няма да го направя.... ще видим нататък , има още детайли за правене.... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Сеп 06, 2004 1:24 am Заглавие: |
|
|
interesno e kato ideq..
sega napravi edin PK i go podpri na nego i si gotov.. :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Пон Сеп 06, 2004 8:47 am Заглавие: |
|
|
Slynceto po sredata izglejda kato nastypano ot neshto tejko :) _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пон Сеп 06, 2004 11:13 am Заглавие: |
|
|
дам , вярно си е , слънцето е доста зле.... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 12:17 am Заглавие: |
|
|
ne kato nastypano mi kato vsmukano - o4ite mnogo blizo i ustata s nqkakva ... al4na izvivka.. :)) abe sqkash e ql agneshko ta mu e teklo po bradi4kata ;))) ina4e ideqta e hubava pusni edin render s textura dyrvo 4e mi e interesno.. ako i q posystarish malko.. znae li 4ovek .. _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 12:20 am Заглавие: |
|
|
ми да алчна , зла ... нещо такова беше идеята... сигурно не си личи много... това не е добричко слънце ;)
леки корекции :
http://cdonkey.cult.bg/EvilSun82.jpg
може накрая да затрия цялото слънце и да измисля нещо друго в центъра...
иначе до рендер има още многооо работа... сега мисля как да направя едни люспи по една завита змия ... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 12:28 am Заглавие: |
|
|
gotino...
btw imash li ideq ot kakyv material shte byde...shtot az kat go gledam se si mislq za zlato neshto, moje i srebro de...
a slynceto..be oshte nqkak si skulite i ustata ne mi sedqt dobre, mislq che ne e nujno ustata da e tolkova golqma...mislq che mojesh da se opitash da namalish liceto na slynceto, taka shte izbegnesh tova spleskvane, a pyk ako se poluchi da e dosta prazno, mojesh da slojish nqkakvi ornamenti kym kraishtata na kryga...kato lychi uj....
hajde uspeh i s luspite:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 8:11 pm Заглавие: |
|
|
ми плановете ми още не са стигнали до материала... много моделиране ме чака.... но няма да е дърво , по-скоро сребърно си го представях...
тази вечер може да имам време да го поцъкам пак :)... може да има ъпдате скоро... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Съб Сеп 11, 2004 11:00 pm Заглавие: |
|
|
още един лек update , надявам се лицето сега да е по-добре
 _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Нед Сеп 12, 2004 12:23 am Заглавие: |
|
|
Ya! Medal za Hrabrost, razdawan ot Jabba the Hutt :))))))))))
Sheguwam se Concrete, mislya che se poluchawa mnogo dobre! Modeliraneto kakto winagi e super. Mozhe bi nyama da e losho da doobmislish oshte malko Concepta, zashtoto stoi malko kato sbor ot elementi wmesto da e zawursheno tsyalo. Siguren sum, che nakraya shte izglezhda wpechatlyawshto! Dawai oshte :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пон Сеп 13, 2004 6:10 pm Заглавие: |
|
|
ми дроне , то май такова нещо като концепт тука няма :)... ама никакъв... имам някаква мъглива недооформена хипер грандоманска идея накдъде да го продължа но честно дори още нямам представа какво е това.... просто моделриане заради самото моделиране _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|