Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
|
Пуснато на: Сря Сеп 08, 2004 7:39 pm Заглавие: |
|
|
DMD, zabravih... sajta trebe da e prikluchenski, avantjuristichen. NE E EKSTREMEN. Teksta e za zabluda. Da ne se vzima predvid... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Сеп 08, 2004 8:19 pm Заглавие: |
|
|
човече съжалявам, но комбинацията от ярко синьо, ярко червено и лилаво е точно толкова убииствена, колкото комбинацията от ярко синьо, ярко червено и жълтооранжево...
ако трябва да се продължи, картинките са с кофти качество, навигацията е прекалено груба, тия преливки по картата ме карат да скърцам със зъби, за логото няма да думам...
някой от гурутата наоколо беше казал преди време "наново"...
и аз бих те посъветвал това
успех =) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Сря Сеп 08, 2004 8:31 pm Заглавие: |
|
|
bile написа: | човече съжалявам, но комбинацията от ярко синьо, ярко червено и лилаво е точно толкова убииствена, колкото комбинацията от ярко синьо, ярко червено и жълтооранжево...
ако трябва да се продължи, картинките са с кофти качество, навигацията е прекалено груба, тия преливки по картата ме карат да скърцам със зъби, за логото няма да думам...
някой от гурутата наоколо беше казал преди време "наново"...
и аз бих те посъветвал това
успех =) |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
|
Пуснато на: Сря Сеп 08, 2004 8:45 pm Заглавие: |
|
|
10X "-)
Za logoto... i az nqmam dumi... mi sha kopam i tfa e! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Сря Сеп 08, 2004 9:34 pm Заглавие: |
|
|
FPrint написа: | 10X "-)
Za logoto... i az nqmam dumi... mi sha kopam i tfa e! |
само така стават работите :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2004 10:36 am Заглавие: |
|
|
Най-любимата ми цветова комбинация е ярко червени букви на ярко син фон. Така интересно пулсират буквите. Скръц!!
Защо така все повече го виждам това? Няма ли нещо като "закон" да не се слага червен текст на син фон? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2004 1:53 pm Заглавие: |
|
|
Mmmmmmmm, az ne sym go pravil tova logo. Spuskat mi go - raboti se po nego. Tova e. Klientite si iskat cvetovata shema. Predi vreme mi pratiha podobna kombinaciq i za logoto na Bau Maschinen.... oshte ne sym go slozil... Sinjo zybno kolelo s cherveni smachkani bukvi - IDEALNOOOO.... :o((((((
Dea.. i men me e qd kato vidq oranzevo-sinjo, ili cherveno-oranzevo... zylto-cherno... no v takiva kreshtqsho protivopolozni njuansi... yh... phu... oplakah sa!
Tova beshe off topic... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2004 3:07 pm Заглавие: |
|
|
Twa e nai golemia problem s weba. Kat doide klient s LOGO det
BRRRRRRRR..... i ko moes da naprawis. Naskoro predlozih na klient
free logo samo i samo da moe da stupa na nesto. Se pak twa e main akcenta.Ha poznaite ko kaza klienta:
MNEEE mene si ma kefi twa logo.
????
Otkazah sei go pusnah da se ree iz pazara.
nema da postwam logoto za da ne wi predizwikwam koshmari.
A naistina twa logo adventure e glawobluskanica.
w sluchai imas samo 2 putia.
1.Nanowo kat izpozwas Bialo i tez 2ta cwiata.
2.Siwo i tez 2ta cwiata
kat se opitash da ne slagas poeche cwetowe stoto se gi bolat ochite:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2004 10:04 pm Заглавие: |
|
|
ha-ha-ha-ha... :o) Poznaj kakvo napravi taq sutrin...
http://fprintmedia.hit.bg/site1a.jpg
poveche nema go pipam s izkluchenie na ikonkite... da si gi oprava, che sega sa kofti... ako mi dojde vdyhnovenie - togvaz. :o) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Пет Сеп 10, 2004 9:17 am Заглавие: |
|
|
Защо иконата За нас е крака, а Контакт е ръце? Виж другите как стават, а тези хич. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
|
Пуснато на: Пет Сеп 10, 2004 9:19 am Заглавие: |
|
|
Vizualizaciq zasega. Ikonite trebe se prepravqt :o) kakto i mnoo drugi neshta. Mi WIP e, zatva :o) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пет Сеп 10, 2004 11:22 am Заглавие: |
|
|
така....
първо - сайта не е за екстремни спортове, казваш
еми това оранжево баш на екстремни спортове ми навява асоциации... като изключим факта че ме заболяха очите като ми светна сайта на телевизора
второ - иконите на навигацията са доста ... ммм ... абе първо - гледай да са ти еднакви като стил - сега виждам триизмерен фотоапарат, а до него плеснат супер прост клипарт на крака - някакси не се връзват стилово
трето - писаното върху лявата част на хедъра се чете трудно - не знам дали е от компресията, но май не е само от нея
четвърто - тоя надпис "English language" какво прави там? линк ли е, какво е?
пето - тоя italic текста в ляво - той картинка ли е? ако не е, значи разкарай antialiasing-a, защото така не се вижда реално как ще стои
шесто - няма акцент... сега аз като се набутам там, кое първо трябва да ми грабне вниманието? защото сега всичко еднакво и равно ми стои
седмо - логото.... ах това лого... знам че е кофти и че клиента има думата по въпроса, но се опитай поне да му намекнеш, че тези цветове НЕ са правилните....
осмо - не печелиш нищо от бледия клипарт върху снимката в хедъра
девето - цветовене на хедъра и фуутъра /там с контактите и прочие/, нямат нищо, ама нищичко общо...
десето - като изключим логото, мисля че много по-добре ще стане ако използваш като цяло за сайта двата вида синьо, които си използвал за фуутъра, плюс светлосиво и един допълнителен цвят за акцент...
оправи си структурата на информацията, добави акцент, смени шрифта на линковете /предполагам че са картинки/ и ще стане по-добре със сигурност =))
ако имаш време, бих ти казал пак "наново" /язък че нямам време да ти покажа какво имам предвид/
като цяло този вариант е малко по-добре от първият, но все още е доста далеч от така желаният добър вид =)
и последно - успех =) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Пет Сеп 10, 2004 11:41 am Заглавие: |
|
|
"Последни дестинации" не звучи ли малко фаталистично?
Особено на екстремалния приключенски фон. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|