Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Сеп 13, 2004 1:59 pm Заглавие: |
|
|
s kOpane ... _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пон Сеп 13, 2004 2:03 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | s kOpane ... |
и мноооо кафе...:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mundar
|
Пуснато на: Пон Сеп 13, 2004 2:11 pm Заглавие: |
|
|
аре почна се с дизайнерските мохабети :))))
thnx for chattin with me :)
sorry for bother :) _________________ bitching |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sister

|
Пуснато на: Пон Сеп 13, 2004 2:47 pm Заглавие: |
|
|
mundar написа: | да бе затова искам съвет от вас гуруз..
сори ако нарушавам спокойствието.. от пит знам че дйзаинерз са доста раздразнителни :)
както съм писал в началото на темата говорим за rookie
а такива отговори от рода на твоя .. си ги пести не вършат работа .. или поне като не ставало с гледане кажи как става? |
Надявам се приемаш малко мнения от други освен "гуруз". Началото е в книжките, за да свикнеш с работната среда. След това преминаваш към т.нар. "tutorials", където има показани разни техники. Последните не са много 'про', но и целта не е това. Все пак ти сам си изграждаш техника и стил. Най-забавни са т. нар "walkthrough-s", за които ти трябва голяма доза търпение и упорство. След време виждаш, че нещо ти липсва, нещо, което е по-различно от чистата техника и се нарича "creativity". Може да ти е вродено, а може и да не е. И тогава се запасяваш с възможно най-голям брой линкове и гледаш това, което правят хората (най-добрите). Добиваш представа за ниво, вглеждаш се в детайлите и трупаш визуален материал. И всичко това продължава докато не почнеш сам да се чувстваш удовлетворен от работата си...
Дано да ти е от помощ. _________________ "Express yourself" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Пон Сеп 13, 2004 4:04 pm Заглавие: |
|
|
без да те обезукоражавам, но ако си минал 16-те и все още говориш и мислиш така, може би друга професия ще ти подходи повече. при наличието на интернет и купища литература задаваш глупави и общи въпроси. рецептата е проста като картофите и копането, седиш по 15 часа на ден заровен в графичен а не геим софтуеър, с много мъки сглобяваш първата си страничка, книжка, брошурка,филмче. етс. и напред........... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jasab

|
Пуснато на: Пон Сеп 13, 2004 4:54 pm Заглавие: |
|
|
pipi написа: | рецептата е проста като картофите и копането, седиш по 15 часа на ден заровен в графичен а не геим софтуеър, с много мъки сглобяваш първата си страничка, книжка, брошурка,филмче. етс. и напред........... |
mnogo dobre kazano _________________ HELLOFREAKS |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пон Сеп 13, 2004 11:28 pm Заглавие: |
|
|
няма нужда някой тук да ти дава задачи ... ако не можеш да си измислиш сам тема на работа в Графила се проведоха вече няколко конкурса с условия, изисквания, описания и т.н. ... просто хвани този, който ти допада и бачкай ... когато направиш нещо, дето да ти хареса го покажи тук и ще разбереш къде си. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mundar
|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 5:38 pm Заглавие: |
|
|
ideqta za ekwalaizer mi se stori dobra ...
ne widqh 4estno kazano kwi sa uslowiqta za twa logo ... my napraih tyka neshto... ne wqrwam 4e e perfektno izpylneno... kajete nqkoq blaga kritika, potarqm blaga, 4e sum s krehka dushewnost:) _________________ bitching |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mundar
|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 5:41 pm Заглавие: |
|
|
e taka nai-mi dopada..
 _________________ bitching |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 5:47 pm Заглавие: |
|
|
vaiii:)))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
netpass
|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 5:47 pm Заглавие: |
|
|
edin wapros:
ti towa mozes li da go prochetesh |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Flipshot

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 5:50 pm Заглавие: |
|
|
Tova vse edno e logo na Zatvorni4eska muzikalna kompaniq :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
warikirech

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 5:58 pm Заглавие: |
|
|
tova logo e ....
abe stava za gurba na nqkoe proizvedenie... naprimer obuvka ili neshto podobno, no da e PRO.
A ti qvno si dalech ot PRO, ili prosto se gabarkash s horata i tarpenieto na tuk prebivavashtite ;-)
moqt sauvet (kakto i na ostanalite predpolagam) e da PROCHETESH otnovo neshtata koito sa ti napisali po gore i da davash po seriozno, shtoto samo s UPORIT TRUD... mojesh da minesh leko v toaletnata ;-)
no ne e losho de
GOOD LUCK!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mundar
|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 6:18 pm Заглавие: |
|
|
ebasi gamenite :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
thnx _________________ bitching |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soundGarden

|
Пуснато на: Вто Сеп 21, 2004 6:50 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Надявам се приемаш малко мнения от други освен "гуруз". Началото е в книжките, за да свикнеш с работната среда |
Поне тука в БГ според мене точно тва го нема в книжките. Можеш колкото искаш да си измисляш сам задачки, да ги правиш, да ги отфърляш, после други, дори по - сложни, но сичко тва е ТАШАК. Няма нищо общо с истинско бачкане - с реално напрежение, крайни срокове, отговорности и проч. Абе сам ще разбереш..
Ако немаш връзка, ще трябва да ПОслъжеш, освен ако не си КЪСМЕТЛИЯ, да те фанат и научат - но лъжейки изпадаш в ситуацията да си новобранец в тежко сражение....а това не бива да те стряска грам - така ще се научиш за кво става дума наистина....рано или късно...
Некои нагоре отговори на въпроса ти с една дума - КОПАНЕ
Аз бих ти отговорил с 3: КОПАНЕ КОПАНЕ КОПАНЕ..
:-) _________________ We all bleed red |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Сеп 21, 2004 7:28 pm Заглавие: |
|
|
soundGarden написа: | Поне тука в БГ според мене точно тва го нема в книжките. |
беее...чети си там каквото си намериш...пък все нещо го има и по книжките:) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|