Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
piks

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 2:26 pm Заглавие: |
|
|
pi4 moeshe oshte po-dobre da mi otgovorish
ma shto li ne mi okaza taq 4est :)))))
..
prosti na nam nevejite deto brodim po sramniq svqt :P _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 2:41 pm Заглавие: |
|
|
smyatam 4e ti otgovorih pove4e ot iz4erpatelno, pri tva suvsem na private 4e da ne mursim foruma s djavkaniata si :)
Imash na4e da 4erpish za prosvetlenieto :)
P.S. dai molta raz4isti temata 4e mnou prostotia se subra na edno mesto |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 2:43 pm Заглавие: |
|
|
mislq da ne go 4istq ... _________________ °
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 2:46 pm Заглавие: |
|
|
... ti si moderatora, ti reshavash.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 2:49 pm Заглавие: |
|
|
пикс е права за валяците - по тях никакъв детайл, а са на преден план и най- хващат окото.... не може ли барем зад кутиите да ги ръгаш или те са ви основния продукт за продажба???? _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 3:15 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | пикс е права за валяците - по тях никакъв детайл, а са на преден план и най- хващат окото.... не може ли барем зад кутиите да ги ръгаш или те са ви основния продукт за продажба???? |
ami
antares.bg написа: | АНТАРЕС е Българска фирма създадена със 100 % частен капитал специализирана в производството на бояджийски валяци и инструменти за професионална и ежедневна употреба. |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 3:23 pm Заглавие: |
|
|
ясно- е за тва питах... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 3:47 pm Заглавие: |
|
|
s suvsem priyatelski 4uvstva :)
posveshtava se na maceman :)
maceman написа: | .....eeee te taka kat go obqsnish e drugo be.... ina4e za men sa si edni shareni valqci det gi butash se na preden plan.... edna 4etka e mnogo po interesna ot valqka- ima qk detayl (kosmite) i gladka 4ast (drujkata).... spored men piks ne iskashe da te obidi ta ti reagira po tozi na4in |
minimiro написа: | ...mi glei sa seki vlak si ima putnici i seka reklama target
predi da si otvori 4ilyak ustata da burbori e logi4no maaalko da se pozaintriguva da vidi zako she govori izobshto.....
ostanaloto e 4esane na vencite dogde ti niknat zubkite |
maceman написа: | razbrah 4e valqcite sa edin ot osnovnite vi produkti i zatova sa na preden plan.... az ot fotografska gledna to4ka sum suglasen s piks.... ma shto li i az se mesham det nikoy ne mi iska mnenie... |
minimiro написа: | mi koeto dokazva pravotata mi i suotvetno nepodgotvenia vi izkaz |
maceman написа: | az li4no nepodgotwen se izkazah .... ama rabotata ti e vuv fotografiq foruma.... tam se gledat kompoziciq, kontrast, detayl , cwqt.... za towa se izkazah taka.... ako beshe postnal sushtoto vuv pe4aten dizajn i predpe4at 6teh da si traq |
minimiro написа: | ....a sega pogledni v na4aloto na temata i vij linka nai otdolu kude vodi i ot koya data
i sa ve4e ako ne mi se izvinish oficialno u foruma za si4koto veselba ei na ne ta poznaam :)))))))))) |
maceman написа: | ....тишина..... |
:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 3:49 pm Заглавие: |
|
|
Аз не знам защо трябва така да се скача на една напълно уместна забележка? Може да не е съвместима с "идеологията на шефа" но е абсолютно правилна.
Когато нещо не изглежда добре, то няма да стане по-добро от това, че си обяснил защо е зле!
Тук трябва да се критикува всичко "от-до", да няма "ама може ли само долния ляв ъгъл на кадъра да ми критикувате".
Пък автора да си преценява има ли желание да слуша комплексна критика или не... и ако не му понася - да не пуска точно такъв тип неща тогава! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 3:55 pm Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | Аз не знам защо трябва така да се скача на една напълно уместна забележка? Може да не е съвместима с "идеологията на шефа" но е абсолютно правилна.
Когато нещо не изглежда добре, то няма да стане по-добро от това, че си обяснил защо е зле!
Тук трябва да се критикува всичко "от-до", да няма "ама може ли само долния ляв ъгъл на кадъра да ми критикувате".
Пък автора да си преценява има ли желание да слуша комплексна критика или не... и ако не му понася - да не пуска точно такъв тип неща тогава! |
q ti kat spec mi obqsni sia na mene - laika - "OT/DO" kwo i e osnowatelno na zabelezkata za walqcite?
shtot i tebe sme te wizdali da puskash snimki "emi tolkoz moje i swatbi neobicham" kakto i moderatorkata da puska snimki "mi po zadanie za clipart tokoz"...
pak malko staa situaciata za "nashte" i "po-nashte" a?
she chakam seriozno tochno za toz kadar s walqka obqsnenia zashto e wqrno twardenieto "Когато нещо не изглежда добре, то няма да стане по-добро от това, че си обяснил защо е зле!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 4:03 pm Заглавие: |
|
|
glei sa Nix
smetam znaish 4e tebe li4no mnou ta uvajavam
ma nekak tva ti izkazvane e 200 dumi, bez 2 grama smisul, izkaz zaradi izkaza.... ili dumi v podkrepa...ne4ia, ma ku moje bez konkretika shtot prosto nemoje da ima takava
P.S> nai malkoto puk e na shefa mi ideologiata
No prosto nyama na4in da pokazvash valyaci snimaiki torti primerno ako pravilno me razbirash
valyacite sa si valyaci, i za da se pokaje valyak trea se snima valyak
sa tva 4e nyakoi e 4el nedo4el, bil toi i v opredeleni momenti dobur kat fotograf, i neska e stanal s D-to nagore i se e 4udel de da se zaka4i 4e da si go izlee ni nai-malko ne go opravdava 4e e dopusnal gluposta da naddelee i e gi e iztruskal nyakvi tam
btw tui nei problem det zasyaga 1-2-5-ma ili puk samo taz tema, masovo horata drunkat bez da 4etat nazad koi kvo kazal obyasnil i t.n.
tai 4e smetam razbirash me....
tui btw beshe burza slovesna prestrelka det reshihte se vklyu4ite oshte nekolko.... OK :) np, vij ko mi pishe pod nika, moesh da pitash i nekoi drug...verno e :))))))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 4:19 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | shtot i tebe sme te wizdali da puskash snimki "emi tolkoz moje i swatbi neobicham" |
А виждал ли си ме на всяка критика да скачам и да нося от 10 кладенеца вода че е трябвало точно така кофти да стане?!
Никога не рипам по такъв безумен начин на хората, които ме критикуват.
За валяка не виждам какво не е ясно?! Ми не му е там мястото! Скрива всичко, много е груб като детайл, не се връзва като цвят с нищо от кадъра! "Трябвало" да се снимат валяци - ми чудесно... какъв е проблема? Правиш си друга композиция, с валяци и неща които да се вържат с тях - да си паснат и готово. То не може на във всеки кадър да се наблъска целия асортимент на предприятието?!
А в случая реагирам не защото съм станал с Д-то нагоре или щото съм "в подкрепа... нечия" - аз личните си проблеми и взаимоотношенията си не ги вкарвам тука! Скачам, защото точно на теб миро ти е навик на всяка критика да отвръщаш с тонове обяснения, за това как всъщност нещата не са оплескани ами са "точно по план".
И много рядко съм "недочел", в случая целия калабалък е щото твърде много работи прочетох и ми дойде отгоре!
Смисъла е : като постваш нещо - слушай критиките, не да мислиш на всяка с какво да отвърнеш - не помага!
Когато кадъра е безнадежден по рождение /или по нечии изисквания/ - кажи "Пичове... ми това е положението." без да се сърдиш ако някой каже нещо. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 4:20 pm Заглавие: |
|
|
minimiro
mojeshe mnogo rano da spresh s izlsihite prikazki.
nqmam namerenie da se zaqjdam na drebno, kakto se slu4va v po-gornite postove.
temata nqma da se po4isti [sam si q napravi takava]
a shte se zaklu4i. _________________ °
|
Върнете се в началото |
|
 |
|