Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
luzterin

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 2:25 pm Заглавие: Mi minah na XSI - Edno Zlatno qulche |
|
|
mi eto nad tuj se zorim v xsi-to... 2 map-a ima samo difuse & spec... vse oshte nemoga da se spravq s displ.. a sus bump ne sedi dobre.... malko e zagorqlo noo... radvam se ... xsi-to go tzukam veche mesec... kefi mnogo... osobenno rendera.... predpolagam che shte e mnogo po dobre ako e samo geometriq... no sum oshte bos v tez neshta :) _________________ Forget the self and you will fear nothing, in whatever level of awareness you find yourself to be. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 9:30 pm Заглавие: |
|
|
бруталну !!!
браву !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 9:43 pm Заглавие: |
|
|
Супер брутален рендър... и това само с дифюз и спекулар!!??!?!?!
...мама миа... Ментал Рей? Предполагам:)
Има много материалност, просто поне 15 минути се взирах по надписчетата и прочее и лиги, лигиии доземи... поклон също:) Страшен рендър! _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
luzterin

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 11:01 pm Заглавие: |
|
|
:) mersi hora... da mental ray e + 2 lampi i malko photoni... vsushnost... dosta lesno se poluchava kato ima hubava textura no na men mi trqbva v dosta po golqma rezolucia.. nqkakvi idei za metod na izpulnenie ? Shtoto taka pochva da se razmazva... a iskam da e po taka ... nali se seshtate :) _________________ Forget the self and you will fear nothing, in whatever level of awareness you find yourself to be. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|