Graphilla.com :: Преглед на тема - nov MTEL

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

nov MTEL
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
turnteibl

Местожителство: tzitznitza

МнениеПуснато на: Вто Сеп 14, 2004 11:27 pm    Заглавие: nov MTEL Отговорете с цитат

kakwo shte kajete za tazi krasota

http://www.mtel.bg/sms/index.php?
http://mtel.bg

za letiashtite butoni
butona search i negowia neweroiaten stroke

a bial fon ... koga shte se nauchat \:
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Вто Сеп 14, 2004 11:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хухухуху
и за това са платили
хухухуху
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
netpass

МнениеПуснато на: Сря Сеп 15, 2004 12:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

programiski dizain mu sa wika na twa:)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
inNO

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Сеп 15, 2004 9:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Хухухуху тоз батон SEARCH сякаш аз съм го правил хухуу ;-)
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Сеп 15, 2004 12:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Оооо... Мтел, пак сме плащали за бълвочи.
Преди поне програмната част работеше, сега като въведа кода за подтвърждение и ми затваря страницата! :-))
НАй-добрите в бранша! Няма шега!
netpass

МнениеПуснато на: Сря Сеп 15, 2004 10:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

a sa platili i to dobre e meko kazano:)))
umiram si ot kef kat niakoi si pokaze dolnata granica, ma ponekoga sa chuda imali ia waobste.
Върнете се в началото
Joro*

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 1:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

na men mi e liubopitno zasto tolkowa
mnogo hora smjatat che sa "platili"

?
ironhacker

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 2:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Joro* написа:

?

Ми все пак така е редно...а мже и да не са :) Както и да е и в двата случая резултата е бълвоч от всякъде.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 11:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ironhacker написа:
Joro* написа:

?

Ми все пак така е редно...а мже и да не са :) Както и да е и в двата случая резултата е бълвоч от всякъде.

hmm...

"da ubiem losia s kamani"?

ajde da mi napraish razbor na toz бълвоч от всякъде...

shtot az sam saglasen che site ne e perfekten i ima nekoi problemi - no бълвоч от всякъде - i to ot chowek, kojto e meko kazano nachinaesht, kojto ne e priparwal do rabota po podoben proekt... aje po-leko a?

btw- mtel si praat sami sites - twa iskashe da kae Joro* - demek plashtat... ma zaplati :)
Върнете се в началото
delfo

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 11:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

abe to na zaplata taq rabota mai ne stawa
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ironhacker

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 12:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аватарче написа:

hmm...

shtot az sam saglasen che site ne e perfekten i ima nekoi problemi - no бълвоч от всякъде - i to ot chowek, kojto e meko kazano nachinaesht, kojto ne e priparwal do rabota po podoben proekt... aje po-leko a?

btw- mtel si praat sami sites - twa iskashe da kae Joro* - demek plashtat... ma zaplati :)

Може да съм начинаещ в правенето, но в никакъв начин не съм начинаещ в гледането и възприемането на какъвто и да е сайт. Този изобщо не е за компания голяма като Мтел и съвсем спокойно може да бъде наречен бълвоч в сравнение с това което се прави в момента (относно дизайн говориме). В coding-a стоят друго ядче нещата - там са се справили що годе добре и грешките лесно ще ги оправят.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
JinMachine

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 12:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.lucrat.net/projects/mtel_description.htm
Върнете се в началото
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 12:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

JinMachine написа:

dam... qwno weche design otdela ili go nema ili nishto ne prai :))
Върнете се в началото
JinMachine

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 12:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аватарче написа:
JinMachine написа:

dam... qwno weche design otdela ili go nema ili nishto ne prai :))

На мен ми прави впечатление, че е направено проучване с клиенти. Намирам го принципно за похвално. Подозирам, че не са много проектите, които започват с проучване.

За дизайна нямам какво да кажа...
Върнете се в началото
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 12:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ironhacker написа:
Аватарче написа:

hmm...

Може да съм начинаещ в правенето, но в никакъв начин не съм начинаещ в гледането и възприемането на какъвто и да е сайт. Този изобщо не е за компания голяма като Мтел и съвсем спокойно може да бъде наречен бълвоч в сравнение с това което се прави в момента (относно дизайн говориме). В coding-a стоят друго ядче нещата - там са се справили що годе добре и грешките лесно ще ги оправят.

виш сия приятелю млади :)
не ми се иска да влизам в спор с тебе кво било подходящо за компания като мтел или кво не е. истината е, че ти пречупваш сичко през призмата на собственото си мнение и от там не обръщаш внимание на детайли, важни за един сайт - като юзъбилити, желания на потребителя, желание на компанията да стресира на определени детайли, промоции и т.н..

та така... единствената забележка към тебе беше не толкоз зарад сайта ми зарад тва, че като си млад и зелен още, е по-хубаво да попиваш знания и да се опитваш да ги осмисляш, вместо да скачаш в мелето с големите приказки без изобщо да имаш идея от къде е минал пътя на тоя сайт и що аджеба е направен точно така, а не инак...
Върнете се в началото
ironhacker

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 12:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аватарче написа:
ironhacker написа:
Аватарче написа:

hmm...

виш сия приятелю млади :)
не ми се иска да влизам в спор с тебе кво било подходящо за компания като мтел или кво не е. истината е, че ти пречупваш сичко през призмата на собственото си мнение и от там не обръщаш внимание на детайли, важни за един сайт - като юзъбилити, желания на потребителя, желание на компанията да стресира на определени детайли, промоции и т.н..

та така... единствената забележка към тебе беше не толкоз зарад сайта ми зарад тва, че като си млад и зелен още, е по-хубаво да попиваш знания и да се опитваш да ги осмисляш, вместо да скачаш в мелето с големите приказки без изобщо да имаш идея от къде е минал пътя на тоя сайт и що аджеба е направен точно така, а не инак...

Oк, мерси за hint-a. :)
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 1:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аватарче написа:

..... истината е, че ти пречупваш сичко през призмата на собственото си мнение ...

.... а ти аватарче, кат пишеш мнение през чия призма го пречупваш - през моята ли ???? :))))
n1x0n

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 1:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Сега, понеже аз бях човека вкарал израза "бълвоч", пък вие се скарахте на друг човек :-)) смятам за нужно да уточня, че изказвам лично мое мнение. Оценката ми е комплексна, както на дизайн, така и на удобство на работа и браузърна съвместимост. Като визията реално не е най-лошото тук. Сайта на мен лично не ми е удобен, аз някои бутони едвам ги чета, на 1024 не се вижда 60% от сайта, скриптове се дънят под всички "алтернативни" браузъри, визията далеч не е това което трябва да бъде по мое мнение...
Също така, мое мнение е че ако си ЕТ "Бай Гошо" такъв сайт би бил ОК, но когато си Мтел - сори - летвата е 2 метра по-високо!

Може и да не съм прав за "двойната мярка", но имам навика да очаквам много повече от хората с големи възможности...
netpass

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 1:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

malko za lukrat
Imah chesta da prisustwam na sresta W nbu imasta za cel da pohwali pred dizaineri i developeri Kolko e WAZNO DA TESTWAT KLIENTITE
S LUKRAT nekwi uredi imase za Izmerwane na usabilitito.NEKAKAW PROFESOR / NEKAKWA EU PROGRAMA.
BEZUMIE PULNO./ostawame nastrana kalpawata presentacia/ ZASTO mi na waprosa kum gosin profesora KAK adzeba AZ se kaa na klienta DAI TUKA OSTE 2000 lw DA testwame NE POLUCHIH OTGOWOR. obache MTEL
SA dali za test kesh KAT si mislat CHE saita im se stane PO DOBAR:))
smiah. Spokoino moze da se polzwa TOZI sait za Trenirowka na Nacionalnia otbor po sportno orientirane:)))
Върнете се в началото
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 1:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

verno goliamo obarkvane, otdavna ne mi se beshe nalagalo da cheta help za da stigna tam deto iskam.... tva misla ne e dobra atestacia....
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети