Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dreado
|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2004 4:24 pm Заглавие: kafence.com - уеб сайт за хостинг |
|
|
Здравейте,
давам тука два шота да кажете какво мислите!? Съветчета, критика ,каквото Ви сърце иска...
Само да отбележа че са още малко сорови, но искам да разбера кат за насока какво Ви е отношението.
Благодаря! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2004 4:32 pm Заглавие: |
|
|
znaish li shto primerno az ne se zanimavam s web... ednata prichina e che ne moga da opravia antialaisinga na po malko ot 300dpi.... poveche vnimanie kam detaila...molia _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stanslavov

|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2004 5:04 pm Заглавие: |
|
|
приятно изчистено и красноречиво - е първото ми впечатление.
недостатък
- много голямо място за юзер и парола (все пак не е мейл сървър!)
- липсва лого и име т.е. незапомнящ се сайт - слагай ги и си готов.
успех _________________ АРХИТЕКТУРНА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ
www.projects3d.com/index1.html
on-line уроци 3dsmax, autocad, photoshop
www.bguroci.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2004 5:04 pm Заглавие: |
|
|
Хейта най-очевадното го каза:)
Това не са цветовете дето ще ти навяват асоциацията че с тази фирма хостинга ще ти върви като по мед и масло(по скоро асоциации на мътна и кървава навява)
1вата е по добра от втората. _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2004 5:09 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | znaish li shto primerno az ne se zanimavam s web... ednata prichina e che ne moga da opravia antialaisinga na po malko ot 300dpi.... poveche vnimanie kam detaila...molia |
ti imash generalen problem s CSS zatva nedei da tursish drugade opravdaniata :)))
za designa otgore mi se struva che e gotov tempate...ma leko tui mi sa struva...ili ako ne e napravo se chudia kak mojesh da napravish takuv tehnicheski idealen login section na 2-ria screen i sushtoto vreme da imash tolkova zle tifetznato PC otgore i no-antialiasing dugata v headera. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2004 5:11 pm Заглавие: |
|
|
ne e losho tez butoni gore da gi napravish ednakvi kato golemina.
Maluk ti e texta puk zaglaviata mnogo golemi.
Toia rozov cviat men lichno ne mi haresva. Butona login pri gornia variant ti prilicha na zaglavnata lenta pri dolnia cveta mu mogo blizak do fona... i v dvata sluchaia niamash dostatuchno kontrast.
V dolnia vriant login section i news bar sa ti na edna podlojka i vatre vkarana formata za login ... login zaglavieto otgore puk na news-a otdolu .... oburkvacia :) kolkoto i krasivo da ti izglejda. Hedara fona mrasen cviat :\ Obshto vzeto i dvata proekta mnogo gubiat ot kofti podbrani cvetove. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2004 5:27 pm Заглавие: |
|
|
определено има прогрес спрямо по-старите неща... недостатъците вече се споменаха, аз бих добавил само, че междуредовото разстояние в основния текст е твърде малко, и затруднява четивността... небрежността с антиалайасинга е непростима обаче
има трески за дялане, но е по-добре... като има и желание, ще стане... _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2004 6:39 pm Заглавие: |
|
|
Верно непростима грубост в хедъра, ама недостойно оправдание е че не владея туула както хората и затова стават грозотийки. Ще го оправя!
Цветовете! Формите! Детайлите! Ще се постарая да поработя!
Цитат: | za designa otgore mi se struva che e gotov tempate...ma leko tui mi sa struva...ili ako ne e napravo se chudia kak mojesh da napravish takuv tehnicheski idealen login section na 2-ria screen i sushtoto vreme da imash tolkova zle tifetznato PC otgore i no-antialiasing dugata v headera. |
Това малко ме засегна със темлейта, но го преживях, както и да е, всеки си има мнение! Това за добрия логин секшън и зле тифецираното пс не го разбрах много.... неможе ли просто да предположиш че някои работи незнам как се правят?!
Логото и името още не са ми предоставени..
Благодарности! Казвайте си още ако имате желание! А аз ще поработя идните дни още!
ПС Забелязвам ще на хедъра особено в горната част ми е паднало квалитито, но определено анти-алайзинга си е моя грешка. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2004 7:33 pm Заглавие: |
|
|
jamaicaxek написа: | Верно непростима грубост в хедъра, ама недостойно оправдание е че не владея туула както хората и затова стават грозотийки. |
mnou mi e interesno koi e toia tool? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2004 7:48 pm Заглавие: |
|
|
на мен ми прилича да е фаеруоркс-а. там дето е изпуснат антиалайсинга... и на мен ми се струва че има голям прогрес от предишните неща които съм виждал... цветовете са леко "мъртвешки" _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2004 8:03 pm Заглавие: |
|
|
Като цяло за растернмите и векторните програми говоря! Пък в случая с а-а си казах че съм съглесен и споделям възмущението! Не обичам да се заяждам и оправдавам като първолак , дано не го възприемате така...
Радвам се на помоща Ви! |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2004 8:15 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | на мен ми прилича да е фаеруоркс-а. там дето е изпуснат антиалайсинга... и на мен ми се струва че има голям прогрес от предишните неща които съм виждал... цветовете са леко "мъртвешки" |
pochti nevuzmojno da kaja:))) toi pod default kato pravish vectorni obecti sa antialiasnati v FW-to, be kakto i da e... ima napreduk da, ma takiva razlichia v designa na elementi ne beh vijdal... podredeno podravneno nasekade i izvednuj plias nekakvo PS s nekakv glow otzade koeto ELEMENTARNO ne e podravneno s texta po otgore i teia dvete Pc-ta na mesototo na logoto mogat ti izkarat ochite prosto...anyway. uspeh |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2004 9:39 pm Заглавие: |
|
|
Да де, ама може би случайно съм оцелил добрите кадри в дизайна или случайно съм направил лошите.... Горе това взаймодействие на кутийте съм го взаимствал от гледането на много сайтове, иначе наистина много време се чудих що ми виси така неадекватно ама уви....
Срам ме е да питам как да го оправя този а-а в менюто. С paths съм го започнал..ако това ще Ви е от помощ да ми обесните.
Баси съгласен съм работни файлове ,скици ,етапи от развитието да показжам ама моля БМФ не си мисли че несериозно бих използвал готов темплейт или копирал някъв дизайн. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2004 10:34 am Заглавие: |
|
|
desen buton vurhu putia v path palitrata->Make Selection->Anti-aliased trebva da ti e vklucheno.
drugia variant e da bachkash s put v shape layer mode tam ti go antialaisva avtomatichno |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 4:04 pm Заглавие: |
|
|
хай отново,
ето тука поработих малко върху едно друго развитие на детайлите и се чудя кой от двата пътя да хвана. Ясно ми е че и на двете трябва да поръботя върху навигациата из контента пък и хедърите не са мислени много много...
все пак....
Предишните разработки или сегашните, туй е въпроса... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 5:27 pm Заглавие: |
|
|
dreado написа: | Предишните разработки или сегашните, туй е въпроса... |
следващите _________________ The quick brown fox jumps over the lazy dog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 4:25 pm Заглавие: |
|
|
Еми редизайн, нали казахте още да пипна детайлите... пипнах ги. Дано да е по сполучливо! Иначе логин бара отпадна.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 3:14 pm Заглавие: |
|
|
Защо няма лого?
Освен това защо се повтаря и долу навигацията? Само за удобство при дълги страници или ще е текстова?
Хостинг пакетите вляво не се забелязват много. Така не знам къде да гледам. Аз бих сложил акцент някъде. При новите оферти или при пакетите. Може да сложиш и повече графики, за да не е толкова бледо и "празно".
Непрофесионално мнение. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 6:21 pm Заглавие: |
|
|
Начи човека вика прай сайта аз ще сложа после лого... нема логика ама той си знае (о:
Верно всички хостинг сайтове са еднакви..деем ... ма кво да се напрай че хората ги е страх от непознатото...
благодаря ти за комента. Един от малкото ми е (о: скъп е ... хаха кат се загледам дори е единствен (о: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
netpass
|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 6:36 pm Заглавие: |
|
|
toa sait trebe go zabranat s zakon:
http://monstertemplate.com/
opitai sa da mislish.zemi list i himikalka i misli.posle puskai fotoshopa. |