Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
pro_01

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Вто Фев 25, 2003 3:57 pm Заглавие: |
|
|
Da slojish vsichki tekstove kato kartinki e chista ludost dusha, parvo mnogo kachva razmera, vtoro e ujasno neudobno kogato triabva da promenish nesto. Inache malko posten mi se vidia saita, dobro nachalo, no bi mogal da pomislish oste. btw puloverite mi haresaha moga li da si gi kupia ot niakade? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Вто Фев 25, 2003 4:00 pm Заглавие: |
|
|
Хихи, ама тва е флаш беее, кви текстове, кви картинки! ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pro_01

|
Пуснато на: Вто Фев 25, 2003 4:13 pm Заглавие: |
|
|
pipi написа: | Da slojish vsichki tekstove kato kartinki e chista ludost dusha, parvo mnogo kachva razmera, vtoro e ujasno neudobno kogato triabva da promenish nesto. Inache malko posten mi se vidia saita, dobro nachalo, no bi mogal da pomislish oste. btw puloverite mi haresaha moga li da si gi kupia ot niakade? |
US horata imat po-drugi razbiraniq i iziskwaniq kato stana duma za postno.
inache movesh - ot NY kato gi pusnat lqtoto ;-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Вто Фев 25, 2003 4:53 pm Заглавие: |
|
|
sq dali e postno ili ne twaa ... de da znam - vypros na vkus .... no si misleh drugo - taka i taka izpolzva6 flash moje6e smqnata na contenta da stawa s nqkwa leka i nenatrap4iwa animaciq, ne6to mazno za okoto -6ot ina4e kwa e polzata ot flasha ;) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Вто Фев 25, 2003 6:03 pm Заглавие: |
|
|
dobre de flash e, izdanih se, ne sam obarnala vnimanie, a zasto e praven na flash sled kato sastoto ste stenane prekrasno s html, napalno podkrepiam mucho po vaprosa za animaciata. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIN-TIN

|
Пуснато на: Вто Фев 25, 2003 7:28 pm Заглавие: |
|
|
samo mani toia BEVEL na logoto i she zaspi ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Вто Фев 25, 2003 7:51 pm Заглавие: |
|
|
Или поне малко по-недефоултен бевел :)
Съжалявам, че е назъбено, мързеше ме да го изрязвам по-точно от флаша :P
Последната промяна е направена от morgoth на Вто Фев 25, 2003 9:59 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Вто Фев 25, 2003 8:10 pm Заглавие: |
|
|
mucho написа: | sq dali e postno ili ne twaa ... de da znam - vypros na vkus .... no si misleh drugo - taka i taka izpolzva6 flash moje6e smqnata na contenta da stawa s nqkwa leka i nenatrap4iwa animaciq, ne6to mazno za okoto -6ot ina4e kwa e polzata ot flasha ;) |
i az tochno towa si pomislih! :) kato se otwori home-a si kazah - gotinko, obache posle konenta... malko ednoobraznichko... siakash kontenta, nakraia za 2min si go izsipal prosto. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vALE
|
Пуснато на: Вто Фев 25, 2003 8:51 pm Заглавие: opa |
|
|
Zdrasti pro,
ami az mislia che si se sprawil mnogo dobre !!! (samo mani bevela na logoto :) ). Kompozicionno e dobre, ima dostatychno white space + leki cwetowe - koeto iawno e i podhoda za sites ot takowa estestwo - poluchawa se efekta za chistota, stilnost, focus kym sydyrjanieto.
Otnosno nawigaciata -- kato wlezesh w Collection i kat razglejdash sweaters ili coats moje li na wseki edin page da se sloji link koito da wryshta nagore kym osnownia collection page? to i sega stawa ama niakak si neestestweno e da hodia da klikam na collections menuto w diasno.
Ami az mislia che ot pokazanite links twoito nai - ubawo :P
Pozdrawi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Фев 26, 2003 2:16 am Заглавие: |
|
|
mahni bevela! gotina ideika samo ia osveji kakto ti spomenaha vsichki predi men smianata na contenta da stava neshto..animation finno...i az bih vavel slednite promenki :) za da ti pokaja kakfo tochno leko me drazni
 _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Сря Фев 26, 2003 10:01 am Заглавие: |
|
|
aaaax ej tuj ve4e e druga rabota _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIN-TIN

|
Пуснато на: Сря Фев 26, 2003 11:12 am Заглавие: |
|
|
implant написа: | mahni bevela! gotina ideika samo ia osveji kakto ti spomenaha vsichki predi men smianata na contenta da stava neshto..animation finno...i az bih vavel slednite promenki :) za da ti pokaja kakfo tochno leko me drazni
 |
chudno! Pro dai sa na implant-a 50$ za promiankata :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Сря Фев 26, 2003 11:41 am Заглавие: |
|
|
implant написа: | mahni bevela! gotina ideika samo ia osveji kakto ti spomenaha vsichki predi men smianata na contenta da stava neshto..animation finno...i az bih vavel slednite promenki :) za da ti pokaja kakfo tochno leko me drazni
 |
qko... btw spored mene na logoto to4no tam mu e miastoto kadeto go e slojil implant samo, 4e mene li4no me drazni gradienta na butonite> Mislia 4e sha e po huu ako sa si platen siv cvet. Ina4e 4ervenata (ili kraemavata tam kakvato i da e:)) fasha v liavo stoi mnoo dobre. _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Фев 26, 2003 12:27 pm Заглавие: |
|
|
moa sao da kaza 4e flasha w slu4aia e bzmislen.ina4e lauota stawa.prosto ne znam ma ako prawis flash trea si e flash da ima niakwa animacia.
ai oste nesto wideh, ako si s goliama rezoliucia si4ko se algwa w desno
koeto malko drazni,sa standarta 800x600 e zadalzitelen ma designa trea ti fitwa dobre na si4ki resoliucii. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pro_01

|
Пуснато на: Сря Фев 26, 2003 1:33 pm Заглавие: |
|
|
sa po red na nomerata:
bevela na logoto ne e moq ideq - taka go iskaha - dori mi pratiha logoto bevelnato shtoto ne im haresaha po-chistite warianti deto gi naprajh - iskat da e po-3d i si pratiha tqhnata ideq ;-) pozicioniraneto mu syshto ne se diskutira ;-/ no moga da opitam tihomylkom da smenq logoto ;-))
shto e flash wmesto html - wqrno, moveshe mnoo lesno i na html da stane wsichko ama se goneshe efekt nqkyw ot hm interaktiwnost w stil - oniq imat flash, nie da ne sme po-prosti
inache za malko po-sharenka smqna na contenta moga da pomislq shtoto te tepyrwa she idwat promenite - twa trqashe da stane ekspeditiwno shtoto nqkwo expo goneha.
inache towa za golemite resoliutioni i aligna w dqsno si beshe moq ideq... taka mi se struwa che e po-udachno. sa malko typo da resizewam flasha spored resolutiona.
miii tuj maj eh? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Фев 26, 2003 1:36 pm Заглавие: |
|
|
be neznam ma az kat wlea w sai det si4ko mi e wdesno .nekak diskomfortno se 4uwstwam. a wslu4aia klienta trea da mu populnis o4akwaniata za nekwa nawigacia. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Сря Фев 26, 2003 3:13 pm Заглавие: |
|
|
nubizus написа: | be neznam ma az kat wlea w sai det si4ko mi e wdesno .nekak diskomfortno se 4uwstwam |
6to ve daje ima edna teoriq, 4e elementi ot navigaciqta, koito se izpolzwat 4esto e dobre da sa razpolojeni vyv vizualna blizost do rykata, uprawlqwa6ta mi6oka (a v pove4eto slu4ai towa e desnicata) ...
... are spiram, 4e ne6to se otplesnah :) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bundyo
|
Пуснато на: Сря Фев 26, 2003 7:32 pm Заглавие: ... |
|
|
mucho написа: | 6to ve daje ima edna teoriq, 4e elementi ot navigaciqta, koito se izpolzwat 4esto e dobre da sa razpolojeni vyv vizualna blizost do rykata, uprawlqwa6ta mi6oka (a v pove4eto slu4ai towa e desnicata) ... |
Хмм, не съм виждал някой да гледа с ръката си ;) На мен лично ми е удобно навигацията да ми е изцяло в горната част на екрана, щото ми се пада точно срещу очите :) _________________ Котаракът на Шрьодингер |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Сря Фев 26, 2003 8:12 pm Заглавие: |
|
|
e sq, twa e samo teoriq de :) ... ma eto vij i tuk butonite "nova tema" i "nov otgovor" sa u desno ;) ...
... ajde spiram, 4e nou razvodnihme temata ;) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|