Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Mattinian
|
Пуснато на: Нед Фев 23, 2003 5:32 pm Заглавие: From Darkness she arose |
|
|
Консепт за един вид вещица/зла фея и т.н.
Първа фаза изцяло молив
След което на photoshop
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Фев 23, 2003 5:40 pm Заглавие: |
|
|
ima nesto krasiwo w tia nesta.no da ti kaa cestno,grabwai skicnika i w parka da risuwas hora.waobste baia draskane te 4aka./ne go kazwam s cel da te obidia/otnosno ocwetiawaneto.wsi4kite nesta sa tis ednakwa gama.opitai s drugi cwetowe.opitai da gi smeswash.MISLI za topla swetlina studena sianka i obratnoto.PLANOWE.PERSPEKTIWA.ANATOMIA i nestata se si doidat na miastto.IMA USESTANE W NESTATA tKA $E TI OSTAWA SAMO ZANAIAT4IISKATA 4AST I SE STANE |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Фев 24, 2003 3:35 pm Заглавие: |
|
|
..... нубито е казал квото е трябвало ..... молива по ме кефи- долното си го затлачил яко- губи се детайл, картинката е станала мърлява.... не е болка за умиране де - може да се оправи :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mattinian
|
Пуснато на: Вто Фев 25, 2003 8:33 pm Заглавие: |
|
|
Хм... да разбрах, не искам да звучи като извинение за моята небрежност, но найстина след като видях оцветената версия от друг
компютър се озадачих доста. Както и да е, това че ме очаква много драскане си е вярно и го приемам... но по парковете да ходя? Незнам... от край време рисувам само с молив, и този скок с цветовете
ме хваща доста неподготвен за някои ситуацйи... благодяря за насоката разбира се. Ще видя да кача нещо с човешка фигура та да видим. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|