Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 12:01 pm Заглавие: Letiasht avtomobil |
|
|
Tova e testche v koeto triabvashe da pokajem na edin rejisior dali moje da se napravi dostatachno dostoverna animacia na avtomobil v realno zasneti kadri.
www.dynamate.net/vrabchev/car1.avi
Poneje niamashe dostatachno vreme (samo 1 den), izpolzvah gotov 3D model na mercedes, samo materialite sa moi, kato za istinskata animacia, shte stroim avtomobila koito shte se izpolzva vav filma. Dokolkoto razbrah triabva i da leti, zatova izleznah pred ofisa, snimah ulivata s kamerata, kepchnah dvijenieto i rachno i dobavih avtomobila. vsi4ko tova za edin sledobed i sledvashtata sutrin. ima dosta nedostataci, no za tolkova vreme tolkova:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 12:32 pm Заглавие: |
|
|
ne sum mnogo v 4as s camera trackinga.... da ne kaja 4e hepten ..
no mi stana interesno slednoto ne6to i se 4udq dali mi se e storilo ..
ta.. horata na spirkata malko predi da se otdeli kolata ot zemqta .. dvijat li se.. i ako ne za6to?
btw s kakvo si go pravil trackinga s MAX-a ili s otdelen soft _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 12:38 pm Заглавие: |
|
|
naistina sa zastinali, no ne sam pipal ni6to po tiah. a trakvaneto go napravih pokadrovo prez desetina kadara. znaeh razmera na obektiva, poziciata na kamerata, 6irinata na ulicata i niakoi drugi to4ki ot kooperaciite otpred i taka dvijih kamerata che to4kite da sa si vinagi na mestata. ne e slojno kato kamerata ne se dviji a samo se zavarta okolo osta si.
v interes na istinata, kato leti avtomobila mi e malko neubeditelen, pove4e go haresvam dokato se vratka po ulicata predi tova. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 12:49 pm Заглавие: |
|
|
qsno..
stana mi liubopitno za6toto v4era gledah in action edna mnogo simpati4na programa za Cam.Track. Boujou 2 ... ta tam mnogo prqtno se polu4avaha ne6tata.. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 1:00 pm Заглавие: |
|
|
opitval sam se da trakvam s maxa, no vse se dani na momenti i se nalaga da se donaglasiat na raka (osobenno kogato i kamerata se dviji, a ne samo zavarta) ta shte e liubopitno da go vida kak raboti tova Boujou 2. imash li ot kade da se pro4ete ne6to za nego? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 1:04 pm Заглавие: |
|
|
www.2d3.com
im e hometo
btw cenata mu e 10000$ ;) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dark Shadow

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 1:38 pm Заглавие: |
|
|
vrabchev, mnogo qko e stanalo be chovek. V pyrviq moment kato q vidqh kolata na pytq mi izglejdashe kato istinska.Naistina obache kato pochne da leti se poluchava malko razminavane... i si lichi che e 3D, no sled kato si go rpavil za 1 den misql che e dosta prilichno.DA ne kazvam perfektno. OShte malko rabota i syvsem shte zaspi! :) _________________ http://darkshadow.hit.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 2:34 pm Заглавие: |
|
|
Mersi dark Shadow:) ako 6te se pravi kakto triabva 6te hvarlim dosta pove4e usilia, da stane savsem kakto si triabva:)
A Boteff, toia soft sigurno naistina 6te e mnogo iak, sled kato struva takiva pari. Predpolagam, 4e se izpolzva ot kinoidustriata, za tiah 10K ne sa ot osobenno zna4enie, a dokolkoto razbiram za takiva e prednazna4eno. No vijdam i po-leka versia si imat, tia moje i za taiva kato nas da var6i rabota:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
evil_kornholio

Регистриран на: 23 Май 2004 Мнения: 158 Местожителство: earth-Sofia
|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 4:25 pm Заглавие: |
|
|
Hubuu sickko, do momenta na frukvaneto aferim, ma posle....... oburni vnimanie kvo staa sus scaleto na kolata kogoto se doblizava do sgradata, bratche mi tja staa 1 metur goljama bre (imash prozorci za reference i dosta si lichi) 8)))) zemi slozi edno cube vuv viewporta da ti markira sgradite dokato animirash i nema takviz grizi poveche 8)))) _________________ site komputEri na sapun |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 5:07 pm Заглавие: |
|
|
evil_kornholio написа: | Hubuu sickko, do momenta na frukvaneto aferim, ma posle....... oburni vnimanie kvo staa sus scaleto na kolata kogoto se doblizava do sgradata, bratche mi tja staa 1 metur goljama bre (imash prozorci za reference i dosta si lichi) 8)))) zemi slozi edno cube vuv viewporta da ti markira sgradite dokato animirash i nema takviz grizi poveche 8)))) |
ne edno cube a mnogo sam slojil za da si trakna kamerata i to s tochnite razmeri. eto i screen ot koeto iasno si lichi che niama skalirane
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 5:29 pm Заглавие: |
|
|
Да,бе,Жоро,
evil_kornholio е абсолутно прав!
Обьрни внимание на моментьт, кьдето каруцата е над главите на хората и завива зад стьлбьт. Сравни масштабьт на твойто возило и на паркираното долу пред кьштата-различни са!
Иначе е суперско! _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 5:37 pm Заглавие: |
|
|
Vladi,
de se gubish bre:) pone ti znae6 che mashtaba nema da obarkam postroil sam si terena pred ofisa s kubchetata. Neshto drugo prichiniava tazi iliuzia, i may e v skorostite. sled kato litva sam go zabarzal mnogo i za edinica vreme minava po-goliamo raztoianie, i izglejda vse edno se smaliava. no tova si e samo test, a i niamam vreme da go reviziram. ako ima porachka, shte se staraia togava:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 7:58 pm Заглавие: |
|
|
Boujou-то днеска го видях... какво съвпадение , и то точно след доста дни тракване на live... честно казано останах с впечатление че е наистина много приятно , стори ми се бавно - но беше на машина с под 1GB... може от това да е _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2004 3:33 pm Заглавие: |
|
|
Boujou-to e programa ot tipa .. Kazvash mu na kompiutyrcheto i to vsichko samo pravi ...
mnogo e dobra no nestava za vseka sequencia |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2004 8:04 pm Заглавие: |
|
|
interesno mi zvu4i tova Boujou. Ima li kade da go vidia kak raboti, za6toto v saita ne otkrih primeri, no kato vi slu6am mi se iska da vidia ne6to. Znam problemite s trakvaneto v Maxa pone, ta mi e liubopitno kak raboti tova 4udo. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Съб Сеп 18, 2004 8:38 am Заглавие: |
|
|
Халото от осветлението върху автомобила е кул :)
Колата е перфектна до момента в който излети. Там се усеща материала че е синтетичен и че колата е малка.
Иначе:
Matchmover e softwareto. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Galileo
|
Пуснато на: Съб Сеп 18, 2004 10:52 am Заглавие: |
|
|
Много никелирана е тая кола!
В MIBII мерцедеса излиташе по същия начин! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Съб Сеп 18, 2004 3:08 pm Заглавие: hmm... |
|
|
nyama tejest, tyaga na izlitaneto... vse edno izvednaj stava bezteglovna i otlita _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Съб Сеп 18, 2004 5:05 pm Заглавие: |
|
|
Blagodaria na vsi4ki za komentar4etata:)
Hubavo e 4e ima takova miasto kadeto pove4e o4i pomagat da se re6at problemi, koito poniakoga v mnogoto rabota ne uspiavame da zabelejim sami:) jalko samo 4e ne vinagi mojem da puskame tuk ne6ta, koito ne triabva da se pokazvat predi da badat izlacheni, a poniakoga te sa mnogo po-interesni ot ostanalite ni proekti... no takav e jivota..:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Divaise
|
Пуснато на: Нед Сеп 19, 2004 11:54 pm Заглавие: |
|
|
xax ave chovek az kato go gledah purviq moment mi se stori che taq kola si e istinska i neshto drugo shte se sluchva posle chak kato frukna si prolicha che e cg mnooo qko :)))) _________________ Hehehehe |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|